1995-2006, 11. évf. #042 

szolgálati közlemény
Az olvasói szám

Matula Magazin - Ahogy az már hagyomány, ismét eljött az évente egyszeri, kizárólag olvasóink munkáiból összeállítoitt Matula-szám ideje.

Az alkotó embert gyakran kritizálják. Az alkotó ember pedig gyakran válaszolja a kritikára, hogy "csináljál jobbat, vagy fogd be a pofád". Mi soha nem mondtunk ilyet, olvasóink mégis kényszerét érzik az alkotásnak, mintha valami felsőbb erő fogná a kezüket és suttogná a fülükbe: "tehetséges vagy".

A szomorú igazság azonban az, hogy olvasóink egyáltalán nem tehetségesek. Legtöbbjük olyan alacsony szinten teljesített, hogy művük ebbe a számba sem tudott bekerülni, mert még röhögni sem lehetett rajta. Nekik tényleg csak az erős kötelet meg a gerendát tudjuk javasolni.

A többiek művén viszont lehet álmélkodni, mint a Megasztár selejtezőin. Ráadásul az idén nem is ragadtunk le az irodalomnál, hanem jött minden a zenétől a fotómontázsig. Az ezeken az alkotáson teli szájjal röhögőknek pedig csak anniyt tudunk mondani: "csináljál jobbat, vagy fogd be a pofád".










Matula Magazin © Minden jog fenntartva. 1995-2006 | Megjelenik, amikor megjelenik, kábé kéthetente. | Médiaajánlat | Impresszum