1995-2006, 11. évf. #036 

olvasói levelek
"Az oldal maga egy technikai szörnyszülött"

Matula Magazin - Hát ebben az országban sportot ûznek abból, hogy nekünk irkálnak? Mi a közös a nagyseggû zsidólányban, a lelkiismeretfurdalásos Jobbik-aktivistában vagy az ünnepelt STÁRfilozófusban? Nyert: mind a Matulával levelezik fölös idejében.

Kedeves szerkKUKAC,

Nem nagy ötlet, de hátha beválik: gyüjtsetek!
Ha elég sok olvasótok hajlandó valami szerény összeget fizetni havonta, abból összejöhet már valami.

Kezdjétek az alertre feliratkozottakkal!

Én hajlandó - szerényet. Mondjuk havi 1 000, de lehet alkudni.

Kis továbbfejlesztés: Aki x-nél nagybb összeget fizet, az felkerül egy listára, amely minden számban megjelenik.

Még tovább fejlesztés: Lehet fizetni azért, hogy felkerüljön valaki, és azért is, hogy ne kerüljön.

A Magyar Zsidó Lexikont a legenda szerint úgy finanszírozták - valamikor a harmincas években -, hogy némelyik gazdag zsidó azért fizetett, hogy bekerüljön, némelyik meg...

Bence György

PS. És ti is iratkozzatok föl a Metazin alertjére:

http://metazin.hu

Kedves Bence György!

Talán még soha nem éreztük magunkat annyira megalázva, mint most. Hát tényleg annyira ki van a seggünk a gatyánkból, hogy egy filozófus próbáljon meg minket anyagilag támogatni? Ez még akkor is kínos, ha arra gondolunk, hogy esetleg pont abból a zsebébõl utal nekünk, amelyiket egykor a Fidesz töltött meg neki nívós tanácsaiért cserébe!

Üdv, és éljen Kant meg a többiek!
Matula

Uff, elég érzékenyen érintett a blogos cikk, háromszori végigolvasásra egy kérdés fogalmazódott meg bennem: konkrétan melyik három magyar nyelvû blogra gondoltatok, ami nélkül szegényebb lenne kishazánk...? ennyit akartam
[Diokhan]

Kedves [Diokhan]!

Passz. Mi is ezen gondolkodunk a cikk óta.

Üdv,
Matula

tudom, hogy egy seggnyaló köcsög vagyok de most már nem tudom tovább magamban tartani, hogy a matula magazín a legjobb szórakozás a világon!!!
csõ
Balázs

Kedves Balázs!

Próbáltál már inkább segg helyett mást is nyalni? Ha utána a helyzetet megfelelõen alakítod, akkor lehet, hogy a végén a Matula visszaszorul a második helyre. Sok sikert, mi drukkolunk!

Üdv,
Matula

"a Gypsy Kings, Gianni Annoni, a Pannon Praktikum Világzenei Színpad fellépõinek nyolcvan százaléka, a Lassademikánátáre, Zorba tánca"

Igen, igen, igen, kurvára igazad van! Egyszerûen nem értem, hogy lehetséges ezeket még mindig szeretni! Már nem is tudom hány éve, hogy minden áldott szorakozóhelyen, minden este lenyomják a "latin blokkot", úgy éjfél és kettõ között, sok helyen már a sorrenden se változtatnak, minden csütörtökön, pénteken, szombaton ugyanúgy. És nincs ám variálás, mindig mindenhol ugyanaz a 10-20 régi szám fut, semmi más. Nekem ahogy az elsõ akkord felcsnedül görcsbe rándul a gyomrom, de közbe nem hiszek a szememnek: a lányok arcukon üdvözült mosollyal ugrálnak föl az asztaloktól és rohamozzák meg a táncteret: "jaaaaj, ez annyira jó". (Azt ezt követõ órában szoktam lenullázni a csajozási esélyeim, mikor menekülés képpen vidám-jópofa részegbõl csontrészegre iszom át magam.) Hogy nem unta meg ezt mindenki mostanra, szóval: TIL-CSÁK-BE!!!

Kedves Barátunk!

Ha rajtunk múlik, betiltjuk. Viszont, ha már így szóba elegyedtünk, annyit elárulunk, hogy csajokkal soha nem szabad zenérõl beszélni! Egyrészt nem értenek hozzá, másrészt nem is ezért tartjuk õket. A többit már a Tibitõl kérdezd :DDDD

Üdv,
Matula

Kedves Matula!

Tetszett a blogos írás, de egy kis helyesbítésre szorul. A blogolás nem haszontalan, legfeljebb csak annyira, amennyire egy mûvészeti ág lehet az. A blogolás szar dolog, de mûvészet is. Pont annyira szar és mûvészet, amennyire azok az amorf vastákolmányok, amiket építészeti remekeknek titulálnak, azok a festmények, amik úgy készülnek, hogy valaki ráveri a farkát egy üres vászonra, az az epilepsziás rángatózás, amit modern táncnak nevez az értõ közönség, vagy az a performansz, mikor két meztelen diplomatatáskás alak testápolót locsol egy-egy kardvirágra és azzal kenik össze egymást. Tehát: vagy töröljük el a modern mûvészetet a föld színérõl, és deportáljunk minden ingyenélõ mûvészt a Nike malajziai munkatáboraiba (és miért is ne?), vagy fogadjuk el, hogy az elfajzott mûvészet kitermeli magából az újabb s újabb salakanyagot, amit kénytelenek vagyunk art-nak elfogadni, pedig erõsen sejtjük, hogy (sz)art sem ér.

Maradok: Greg

Kedves Greg!

Mi is fel vagyunk háborodva, elhiheted, és maximálisan megértjük indulataidat, hiszen nem azért keccsöltél az Iparmûvészeti Fõiskolán annyit, hogy senkik mázolmányaival legyenek tele ezek a tetû galériák. A te akvarelljeid szinte megszólalnak, ezt akár bíróság elõtt is hajlandóak vagyunk tanúsítani. Lesz még magyar festészet, leszel még te az új Munkácsy Mihály!

Üdv,
Matula

Felháborodva olvastam a matula.hu

Több olyan dolgot írtok, amit én egy félszalonképes párt tagja nem mondhatok ki. Mert akkor engem lenacionalistáznának. Mondjuk nem tévednének nagyot... Gondolom ti is csak azért írhatok ilyet mert ez tulajdonképpen csak egy "írói alkotás" vagy mi és nem is gondoljátok komolyan.

Az oldal maga egy technikai szörnyszülött... Várom, a beugatást: "miért látogatod, ha nem tetszik"...

De, tetszik.
Ezért.
Sajnos tetszik.

De, nem értek egyet veletek. S többszörös keresztül-kassul elhatárolodok ettõl a laptól. Persze.

-- Elszaszer Tibor Csörsz
érdi fõszervezõ
Jobbik Magyarországért Mozgalom - a nemzeti párt.

Kedves Elszaszer Tibor Csörsz!

Örülünk, ha legalább neked tetszik, amit csinálunk. Annyi, de annyi negatív visszajelzés után végre van valaki, aki hasonlóan gondolkodik hozzánk, akivel egy jobb világban talán egymás kezét fogva kergethetnénk pillangót a Margitszigeten. Szóval ne aggódj, ha bûntudatod van azért, mert tetszik a Matula. Az sem volt rögtön természetes, hogy foltok lettek a lepedõdön.

Sieg heil!
Matula

kesves matula!

fantasztikus az adatbázis amit létrehozztatok!
jó lenne ha lehetne kapni magyar nemzeti trikolór szineit hordózó wc papirt mert abba törölném a seggem szarás után
mégjobb lenne ha a papiron ott viritana valamelyik buta goj képe (lehet közéleti,vagy egyházi esetleg a szerkesztõség tagjainak a képe..)
jól mûködõ vállalkozásom van amit ti buta gójok csak zacinak hivtok ha befuccsol a lapotok (szerintem már nincs sok neki hátra) irjatok bátran mert jöhettek cselédnek esetleg a kutyám után takarithattok
a szüleiteknek is tudok munkát én,vagy valamelyik izraeli barátom munkát adni mint cseléd
ha van lánytestvéretek õk szophatnak is (esetleg anyukáitok is) üdv: peti

Kedves peti!

Köszönjük, hogy aggódsz anyagi helyzetünk miatt, szerencsére most egyáltalán nem szorulunk alamizsnára. Amennyiben mégis össze kellene egyszer húzni a nadrágszíjat, abban az esetben elmegyünk a zálogházadba, hegyesre reszelt körmeinkkel felhasítjuk a hasfaladat, kitépjük a beleidet és szorosan a nyakad köré tekerjük, amíg meg nem fulladsz. Utána kedvünkre válogatunk a szegényektõl uzsorakamatra elszedett kincseidbõl, és vígan élünk tovább a megszokott nívón.

Üdv,
Matula

ááá.. áááááááá!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

Jujajj, jujajj! Ejnye, szájbabaszott testvéreim! Az még csak hagyján, hogy a Matula Magazin legkezelhetõbb és legemészthetõbb rovata a Matula Guide (TM) csak ritkán és rendszertelenül jelentkezik, de ezt a korszakos jelentõségû tanácsadásra (pl. szubkultúrák! - minden harmadikos olvasókönyvbe be kellene tenni) tekintettel megbocsátom nektek.

Azonban azt a hihetetlen, vállrólindíható, szélesvásznú faszságot, ami a 26-os számban olvasható alkoholügyi útmutatásban olvasható, hogy tudniillik ti Tar Sándor: A mi utcánk címû mûvét ajánljátok zsengelelkû kis pöcsösöknek, ez már nálam is betette a kupleráj ajtaját. (Pedig közismerten nagyon türelmes vagyok.)

Az még csak hagyján, hogy önmagatok karikatúrái vagytok ezzel, hiszen Tar Sándor mindenben egyezik az általatok messzemenõen kerülendõnek beállított képpel: félhomo, rasztazsidó, aki a Rumbach Sebestyén utcából szakért a magyar vidékrõl, ahol nem csak, hogy nem járt, de még arról is hazudik, amit látott. Azonban a lényeg csak most következik! Ez a könyv nem egyszerûen SZAR! Vállalhatatlan szemét! Ha létezik a magyar irodalomnak ... vagy inkább könyvnyomtatásnak olyan terméke, aminek az elõállításakor kizárólag a raktáron lévõ selejtes nyomdafestéknek az üzembõl való kitakarítása volt a cél, akkor ez az!!!! Az alkoholról a Mahábharátában is hitelesebb útmutatás található, basszátok meg!

Na jól van, de ha már témánál vagyunk, mi a jó büdös cickányfaszért kevertétek le ezt a csodálatos témát egy részben? Hogy ennyire tellett tõletek? Absztinensek vagytok, vagy hitgyülisek vagy mi? Hol vannak a kiváló házi ál-koktélok, a minõségi tömény kávéfõzõvel való elkészítésének trükkjei? Hol vannak a külföldi szenny alkoholokkal kapcsolatos használható útmutatás és a nyelvi vezérfonál a külföldre látogatók számára?!

Kötelezõ olvasmányként javaslom Felsõtivornyai Tóth Franyó: Az utazó alkoholisták kéziszótára c. kiváló könyvecskéjét.

Mivel egy nagyon rendes fickó vagyok, elmagyarázom hogyan engesztelhettek ki: küldjetek levelet az msemster@chello.hu címemre, hogy másfél kolumnányi helyet biztosítotok nekem a következõ számban, hogy a sok kis szerencsétlen, élhetetlen, vedlõbúrájú pöcsöst kitaníthassam a töménnyel kapcsolatos lényeges kérdésekre.

Na basszátok meg kedves testvéreim, mostanra a vérnyomásom visszatért a kezdeti, fiziológiásan is elfogadható szintre, megyek. DE NE SZARAKODJATOK, ÍRJATOK! Illetve alternatívaként érezzétek haragomat.

Üdvözlettel:
MS

Kedves MS!

Általában el szoktuk dönteni, ha egy levélíró azzal próbál bevágódni, hogy megpróbálja nyúlni a stílusunkat, de a tieddel kapcsolatban elbizonytalanodtunk. A bevágódási vágy ugye érzõdik, de "írásod" tényleg annyira béna, hogy felmerült bennünk, ez a te saját, semmihez sem hasonlítható formanyelved. Tar Sándor ügyében mintha el lennél tévedve, talán ha odaírtad volna, hogy besúgó kommunista patkány, akkor esetleg komolyan vennénk, de így... Egyébként benned õszintén felmerült, hogy "leveled" kézhez vétele után majd válaszolunk a címedre, és megkérünk, hogy a következõ számba írd meg a beígért "cikked"? Mert ha igen, akkor te vagy a világtörténelem legoptimistább embere azóta, hogy Dugonics Titusz azt mondta: Bungeeeeeeeeeeeeeeeeee.

Üdv,
Matula

Kedves Matula!

Gratulálok a portálhoz, ennyi energiát belefeccölni ennyire unalmas és semmitmondó cikek írásába, szerintem tényleg egyedülálló a piacon. Ahhoz meg azért nagyobb zsidónak kéne lenni, hogy némi hirdetést is ki tudjatok izzadni, bár látom ez azért nem annyira megy. Helyette viszont rendkívüli népszerûségre tettetek szert a cannabis-fogyasztó-unatkozó tiniknél, akiket amúgy elõszeretettel elõvesztek élesen bírálva. Biztos ti lehettek azok az izzadós, otthon recskázós visszataszító kinézetû arcok, akikkel amúgy egy magára valamit is adó nõ sem állna szóba, kénytelenek vagytok tehát itt osztani az észt. Nem is lenne ezzel semmi gond, csak néha poénkodhatnátok viccesebben is, és fõleg ha nem csak a szar britpop-ot nyomatnátok zeneajánlóként. Szóval elég szánalmas egy oldal, és tényleg nagyon kell unatkozni ahhoz, hogy az ember egy cikket is végig akarjon olvasni.
Na üdv: Sára

Kedves Sára!

Gratulálunk ehhez a levélhez! Ennyi energiát belefeccölni, tényleg egyedülálló még a mi olvasótáborunkban is. Hogy egy magára valamit is adó nõ ilyen furmányosan írja meg nekünk, hogy cunizás közben Fenék Tibi jár a kis buksijában - hát ez sem mindennapi dolog. Annyit azért elárulnánk: mi is szívesen meghúznánk ám a copfodat, még ha teljesen egyértelmû is, hogy te az a fajta zsidólány vagy, akinek már 25 évesen akkora a segge, mint a Negev-sivatag.

Üdv,
Matula

T. szerk. bagázs. A Matula egy nagyon jó lap. De az új számban van egy gyomorforgató írás. Inkei Bence - Merjünk cigányok lenni c. szeméthalmáról beszélek. Elõször is leszögezném, hogy a kurva anyját a büdös rohadék szerbeknek. DE!!!!!! A cigányoknak is! A cikkírónak meg a tetves kurva anyját! Legyen cigány, ha akar, nem kell sok, csak "arany"lánc a nyakba, 2-3 lopott mobil, bicska a zsebbe és mehet a nyugati aluljáróba üvöltözni. De én nem akarok cigány lenni, bassza meg! És szerencsére vagyunk egy páran.

Bazd meg még egyszer, te pöcs!
Kazán Bandi.

Kedves Bandi!

Nem adunk neked két évet, és akkora cigó leszel, mint ide Lacháza. Ezt nem mi akartuk így, hanem a sors, amely ellen nem lehet küzdeni. Gondolj arra, hogy még mindig jobb így, mintha néger lennél.

Üdv,
Matula

K. Matula!

Ezt ovasom:

"blog szó az olyan, mint a pontosvesszõ vagy a vakbél, létezik ugyan, ám nincs az ég világon semmi értelme"

Anno, amikor még nem volt magyar billentyûzet, a mostani é helyén volt a pontosvesszõ... Szóval rájöttem, hogy az ilyen kis gedvás balfaszok miatt lett a magyar billentyûzeten pontosvesszõ a szájbavert Alt Gr-rel kombinálva! Hát hogy az anyámba lehet programozni, ilyen kibaszott kretén billentyûzettel??? Minden normális programnyelvben a sort ; zárja! Na szóval rájöttem miért! Mert csak a hozzátok hasonlók pofázhattak bele a kiosztásba anno! Az ilyen gennygócok mint ti, akik csak azért használják azt a kibaszott billentyûzetet, hogy a beteg lelkük okádékát minnél nagyobb sugárba tudják kiokádni a világra, csak az ilyen kis leprásfaszú görényeknek juthat eszébe ilyen baromság!!!

Bocsánat az õrjöngésért, de már rég el akrtam valakit küldeni kurva anyjába ezért!

üdv
salez

Kedves salez!

Ha jól értjük, te egy ilyen programozó figura lehetsz, akinek az a baja, hogy a zsíros ujjait az Alt Gr-re is rá kell tennie néha. Hát baszod, te sem lehetsz a szakmád nagy spílere... Fogd azt a klaviatúrát, konfiguráld át vagy mi az isten, aztán tedd be a ;-t a q helyére, az magyar nyelvben úgysem kell soha, vagy ha hatalmas Quijote-rajongó vagy, akkor rakd inkább a w helyére. Ha mi meg tudtuk oldani, hogy egy gombnyomással le tudjuk írni: :-DDDDDDDDDDDDD, akkor ez neked sem jelenthet gondot.

Donez,
Matula

Kedves Matulások,

Bár koromat tekintve anyátok vagy apátok lehetnék, bejárt szellemi utamat nézve, meg mintha milliárd fényév távlatából szólnék vissza hozzátok, a honlapotok olvasása oly mérhetetlen szánalommal töltött el, hogy úgy éreztem segítenem kell nektek. Igen, segítenem. Kérlek titeket, ne haragudjatok a világra. A világ úgy jó, ahogy van. Az, hogy titeket soha senki nem szeretett igazán, nem a világ hibája. Tudjátok ti is, hogy a túlélésért folytatott évszázados küzdelem a sémi szülõket autoriter és kegyetlen vadállatokká változtatta át. Születésetek pillanatában anyátok így kiáltott "ez nem az én gyerekem, ez nem az én gyerekem", (csúnyák voltatok és büdösek ), sajnos ott sérültetek meg elõször. És ugye ez még csak a kezdet (volt) Minden kornak megvoltak, mindig meg is lesznek a saját (szakszóval élve) "szeretet selejtjei", akik saját szörnyû frusztráltságukban a sátánnal kötnek házasságot. Igen, a cinizmus a sátán fegyvere és ti évek óta véres sebektõl borítva fekszetek a gonosz ágyában. És sajnos akit egyszer Lucifer megerõszakolt (fenékbe) abból már sosem lesz boldog, egészséges ember. Tudom, hogy az alsó világ urával folytatott anális közösülés után a világ apró örömei nem tûnnek már számottevõnek...Már mindent ahhoz az egy éjszakához hasonlítotok! Meg kell szabadulnotok a sátáni fallosztól! Irásaitok minden betûje egy szeretetért kuncsorgó, fejletlen gyermekgiliszta apró könnycseppje! De amit most olvastok, ne fájjon nektek!!! Ne bizony! Mert én ezzel a mondattal kihúzom belõletek a sátán szerszámát! Mert mától új életet kaptok. Mától van egy ember a világban, aki szeret titeket. Én vagyok az! Ezentúl az élet minden nehéz pillanatában, amikor azt gondoltátok, "hjjaa, szar a világ, na gyere sátán, de keményen ám!!!", most már lesz kire gondolnotok! Rám bizony! Én minden nehéz pillanatban ott leszek veletek, mikor sírtok, orrotokat puha papírzsebkendõvel törlöm meg, mikor egy egészséges ember megaláz titeteket és visszaküld a pokolba, én ott leszek és vállamon kisírhatjátok magatokat. Ne féljetek, tudom hirtelen ez a váltás, vegyetek pár mély lélegzetet, és mondjátok! "Megszülettem!!!" Most, hogy ismét életet kaptatok, a Matula szerkesztését a mai nappal végleg befejezitek és elindultok a fény, a szeretet, és az emberré válás útján.

Ne feledjétek, ha egy picit is fáj, én mindig ott vagyok!

Fogjatok meg!

Ölel

Pótanyu és Pótapu

Kedves Pótanyu és Pótanyu!

Ha ketten vagytok akkor miért egyes szám elsõ személyben íródott ez a levél? Vagy neked fütyid is van és puncid is? Ez olyan izgisen hangzik, hogy lehet, hogy tényleg téged választunk. Fotót tudsz küldeni?

Üdv,
Matula

Kedves "Kocsis atya"! Megpróbálok röviden fogalmazni, kérem, reagáljon az észrevételeimre:

Figyelemreméltó a honlap, látszik, hogy van érdeklõdés, de nem tartom tisztességesnek, hogy az embereket félretájékoztatják az egyház tanításával kapcsolatban, mint ahogy önökrõl sem terjesztenek tévinformációkat. Az oldal humoros, de talán más emberek meggyõzõdése tiszteletének szellemében a bûnbánat szentségének magyar szövegét el lehetne hagyni a lap aljáról. Ha kíváncsi rá, szívesen felsorolom, hogy az ön ismeretei hol tévesek.

Gondolom, minden értelmes ember tisztában van vele, hogy ez nem igazi gyónás, de a többiekre való tekintettel, és a félreértéseket teljesen elkerülendõ javaslom a megtévesztõ szövegek átírását, midenki meggyõzõdésének tiszteletben tartása fényében.

Üdvözlettel:
Fülöp István Marcell

Kedves Fülöp István Marcell!

Azért kisgyerekeket megdugni tényleg undorító :-((((((((((((((

Tibi

Kedves Attila!

Szerb vagyok, de a háború kitörése óta Magyarországon élek, s nem gyávaságból, hanem, akárcsak Igor, elveim miatt hagytam el Szerbiát. Nem voltam hajlandó ugyanis fegyvert fogni délszláv testvéreimre, nem vehettem részt ebben a pusztító testvérháborúban. Ebbõl is láthatod, hogy nem minden szerb részeges vadállat. Sõt. Azóta sikerült beilleszkednem a magyar társadalomba, és az évek múltával egyre inkább kénytelen voltam szembesülni a népemrõl kialakult torz képpel, miszerint nem dolgozunk, hanem folyton csak kiabálunk meg verekedünk. Ez nem igaz, ez hazugság. Jól tudom azonban, hogy errõl a nem a magyarság tehet. Mi szerbek öt évszázada dacolunk a hódító iszlámmal, azzal az iszlámmal, melynek új-régi terrorizmusa most ismét lángba borította a világot. Mi szerbek vagyunk a kereszténység elõretolt védõbástyája, a mi vérünk áldozata segítette a magyarokat abban, hogy a mudzsahedek csak az országotok harmadát pusztíthatták el. Látnotod kell, ki a közös ellenség: az iszlám, és az iszlám aljas kiszolgálói, az albánok. Mi ezt régóta tudjuk, s tûzzel vassal harcolunk ellenük, önzetlenül, Európa érdekében, mindenfajta elismerés vagy köszönet várása nélkül. Te is tudod mi a helyzet. Látnod kell hát, hogy csakis az albánok érdeke, hogy ezt a két nagymultú keresztény népet egymásnak ugrassza, de ebben a harcban csak vesztesek lehetnek. Ha Szerbia elesik, elesik Magyarország is, hiszen ez a dzsihád logikája. Halál mindenkire. Ezek után gondolom nem nehéz összeraknod a képet. Bizonyára hallottad már, hogy nem a vajdasági szerbek verik a magyarokat, hanem idegen, jöttment elemek. Az albán mudzsahedek. Akárcsak a második világháború után. Gondolom hallottál már a Vajdasági Vérengzésrõl. A legyilkolt 40 000 magyarról. Történelemkönyveitek ezt is ránk fogják, holott Titó elvadult albánjainak bûne, s nem a hõsi partizánoké. S vajon szemet szúrt már neked, hogy a Gavrilo Princip mennyire tjellegzetesen albán név? Hidd el csak hosszas tépelõdés után fogtam neki ennek a levélnek feleségem segítségével, mert tudom, mennyire átszõtte már a magyar gondolkodást az iszlám propaganda. Sürget az idõ, fel kell venni a harcot. Az albánok likvidálása csak az elsõ lépés. Ez háború, vagy õk, vagy mi. Ennek pedig mennél szélesebb körben tudatosulnia kell.
Tisztelettel
Sinisa Petrovic

Kedves Sinisa Petrovic!

Leveled gondolatébresztõ volt, elindult szerkesztõségünkben egy szellemi erjedés, és a következõ ajánlatunk kristályosodott ki az együttmûködés tekintetében: Vajdaságot Koszovóért?

Üdv, Matula










Matula Magazin © Minden jog fenntartva. 1995-2006 | Megjelenik, amikor megjelenik, kábé kéthetente. | Médiaajánlat | Impresszum