1995-2006, 11. évf. #022 

hazád
KÖZLEMÉNY

Matula Magazin - Kedves barátaink, kedves ellenségeink, kedves BM- és ORFK (Vagy tán BRFK?) alkalmazottak!

Mint ahogy azt néhányan tudjátok, néhányan pedig nem, a Népszava címû fontolva haladó, mérsékelt baloldali lap értesülései szerint vizsgálódik ügyünkben a hatalom.

A népszerû munkásõr-periodika cikkét itt lehet megtalálni:
http://www.nepszava.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=696425

Mivel nem mindannyian vagytok jártasak a média világában olyan fokon, mint mi, elmeséljük, hogy pontosan mirõl is van szó.

Tegnap kaptunk egy levelet Andrassew Ivántól, akirõl csak annyit érdemes tudni, hogy jelenleg a Népszava publicistája. Levelében Andrassew Homoki-Szabó Attila kollegánk ´A test vasmarokkal kiadott parancsa´ címû cikkérõl csak annyit írt, és most idézzük: "Kedves Attila, azt hiszem, túlléptél valami határt".

Mit tesz isten, a mai Népszava már úgy tudja, hogy "A rendõrség és a belügyi tárca illetékesei már foglalkoznak annak az internetes újságnak az ügyével...". Egyfelõl minket büszkeséggel tölt el az állami szervek mûködésének ilyen fokú olajozottsága, másrészt azért enyhe megütközéssel figyeljük a Népszava mûködését a párt farkaként.

Szerencsére azért nem ilyen egyértelmûen sötét minden, koncentráljunk inkább a történet tréfásabb oldalára. A Népszava cikke valami egészen hihetetlenül vicces, sajnos mi alig olvastunk a rendszerváltás elõtt újságot, de azért valami ilyesminek képzeljük el. Figyeljünk a részletekre. Ahogy a szerzõ felháborodik Bolgár György nevének megemlítésén. Ahogy sápítozik, mert fiatalok meg szex vannak egy oldalon említve. Ahogy végsõ érvként a Népszava mindent vivõ szuperfegyvere, az antiszemitizmus vádja is be van vetve.

Azért ha börtönben kötünk ki, akkor majd mindenki gondoljon ránk szeretettel!










Matula Magazin © Minden jog fenntartva. 1995-2006 | Megjelenik, amikor megjelenik, kábé kéthetente. | Médiaajánlat | Impresszum