1995-2006, 11. évf. #017 

hazád
Pornózott a baranyai tigris

Magyari Péter - A Matula Magazin megtudta, hogyan került tigris Baranya megye erdõibe. Nevét nem vállaló forrásunk szó szerinti beszámolóját az alábbiakban közöljük.

"A Nagy Cicák címû filmet forgattuk a pécsi dzsámiban, amikor elszökött. A Kovi ritkán forgat extrémet, de most jugóból jött egy jó ajánlat, hogy ez lehetne az elsõ tigrises pornó. Elõször a Sandokan pornó-változatát akartuk megcsinálni, de ahhoz kevés volt a zseton, meg az orfûi tavat nem kaptuk meg forgatásra, az lett volna a Maláj Tenger. Így végül jött a Nagy Cicák ötlet. Hogy a török basa háremében vagyunk, és a kövér csajokat már nem kúrja a szultán, és ezért egy tigrissel kefélnek.

Az ukrán nõi súlyemelõ-válogatottnak kellett basznia a tigrissel, minden pózban. Azért nekik, mert a tigris 150 kilós (egy éves), és csak õk bírták el. Ráadásul így az olimpiai edzõtáborukat is Pécsen tudták tartani, amiért a GyISM is megdobott 4 millával az EU-keretbõl.. Rendesen bekábítottuk azért elõtte a tigrist, nem is volt semmi gáz. Szopták egy kicsit, aztán ment pinába, análba. A gáz csak akkor lett, amikor Natalia Skakun, aki a vébén (2003, Vancouver) 240 kilót nyomott ki összetettben, összebalhézott a hangmérnökkel. Mert a mikrofont tartó rúddal véletlenül kicsit ráütött a fejére, amikor megijedt az éppen ejakuláló tigristõl. A tigris ugyanis kurvára nagy rángásokkal élvez el.

Na ekkor Skakun felbaszódott, felkapta a tigrist, és hozzábaszta a hangmérnökhöz. Mindenki röhögni kezdett, mondta a Kovi, hogy ezt a végére majd be kell vágni, meg minden. Mirko, a szerb idomár is röhögött, de annyira, hogy elengedte a láncot, amin tartotta a tigrist. Az meg kirohant a dzsámiból, be a Mecsekbe. Kurva nagy para lett. Toltunk Norbiékkal öt csíkot, aztán utána eredtünk a Pajeróval. Baszki, mindenki tök oda volt, az ukrán csajok meg csak vihogtak.

Három hétig jártuk az erdõt a Pajeróval, hogy elkapjuk a tigrist. A Mirkót kibelezik odaát, ha tigris nélkül megy vissza, de kurvára vissza akart menni a csajához, mert félt, hogy kúrja a babát a szomszéd. Mondjuk nekem furcsa volt, hogy neki akkora a pofája, amikor õ engedte el a tigrist. De közben röhögtünk is persze.

Amikor látták a tigrist, akkor jöttek a zsaruk is, az volt az igazi para, az erdõben. A Norbi bátyja meg totál bepörgött, hogy lõ egy kommandóst. Alig bírtuk leállítani. Aztán egy tehenet kötöttünk a Pajeró mögé, alig bírt menni, csalinak húzta maga után a tehenet. Tiszta vér csíkokat hagytunk a tigrisnek mindenütt az erdõben. Jöttek is a bejelentések a körzeti megbízottaknak, hogy ezt széttépett, azt széttépett meg mittudomén milyen nyomok vannak. Pedig azok akkor lettek, amikor faroltunk Baranyajenõnél a Pajeróval, és mögé volt kötve a tehén, hogy a feje a fordulásos fékezéseknél bekacsintott a szélvédõn. A pofám leszakadt.

Három hétig kergettük, olyan szafari volt, hogy Gansendorf egy pöcs volt ehhez képest. A Kovi meg állandóan be volt parázva, hogy õneki eddig milyen jó sajtója volt. Amikor az a hat éves kislány meglátta, hát esküszöm, hogy majdnem megöltem a Mirkót, mert azzal szívatott, hogy mekkora faszok vagyunk, hogy egy kislány elõbb találja meg, mint mi. Micsoda hülyeség, ott az a kurva nagy erdõ, hát bárhol lehet, nem? A kislánynak csak mákja volt, nem is direkt kereste. A Kovi meg csak mondta, mondta, hogy a végén még megesz valakit neki az az állat.

Aztán felhívta a Michelle Wild-ot, mert az milyen kurva okos. Az mondta neki, hogy a tigrisek a csukamájolajat szeretik, olvasta valami könyvben. Na, lementünk Norbiékkal meg a Norbi sógoráékkal erre csukázni a Rábára. Teljesen készen volt a Mirkó, hogy mit horgászunk, amikor a csaját kúrja a szomszéd, és õt kibelezik ha tigris nélkül megy haza rendet csinálni. Hát itt tart a dolog, de még azt se tudjuk, hogy az olajat hogyan szedjük majd ki a csukából, meg hogy hány csuka kell, hogy elég legyen az olaja. Én már fogtam két pontyot."










Matula Magazin © Minden jog fenntartva. 1995-2006 | Megjelenik, amikor megjelenik, kábé kéthetente. | Médiaajánlat | Impresszum