1995-2006, 11. évf. #052 


Hírügynökségi jelentések

Matula Magazin - A Nyilvánosság Klub visszaperelné a hülyeséget a Szeretem Magyarországottól; Követet küldött a Jóistenhez a Matula; Rockoperát írtak Orbán Viktorról; Eltünteti a péniszt a J.Press alsónemű.

A NYILVÁNOSSÁG KLUB VISSZAPERELNÉ A HÜLYESÉGET A SZERETEM MAGYARORSZÁGOTTÓL

BUDAPEST (2007. január 3.) - A jogi utat sem tartja kizártnak a Nyilvánosság Klub által a Magyar Távirati Irodához eljuttatott közlemény, amelyben a civil szervezet éles hangon ítélte el a Szeretem Magyarországot Klubot. Az egykor szinte hetente bornírt nyílt leveleket publikáló, ám az utóbbi hónapokban csendes Nyilvánosság Klub most azt állítja, hogy "az idiotizmus, a giccs, és a kommunisták seggének nyalása civil köntösbe bújtatva" az ő szellemi termékük, amelynek használatáért a Szeretem Magyarországot vagy fizet, vagy súlyos kártérítési perekre számíthat.

A NYK közleményét jegyző Vásárhelyi Mária szerint ők elismerik, hogy "a SZMK kicsit módosítgatott az eredeti ötleten, éhező esztéták és irodalomkritikusok helyett például lecsúszott tévéseket, bukott üzletembereket és mindenféle túlmozgasásos, mindig helyezkedő seggfejeket állított harcba, ez azonban nem tudja leplezni a kétségtelen tényt, hogy itt bizony a Nyilvánosság Klub lenyúlásáról van szó”.

KÖVETET KÜLDÖTT A JÓISTENHEZ A MATULA

BUDAPEST/MENNYORSZÁG (2006. december 24.) - Kocsis atyát, a népszerű egyházfit küldte követként a Jóistenhez a Matula Magazin, miután az internetes honlap által közölt "Az 50 legnagyobb magyar" lista publikálása után egy hónap alatt a rangsor két szereplője is elhalálozott. A 2006. novemberének elején közölt lista első helyezettje, Puskás Ferenc alig néhány héttel később hunyt el, a 26. Lázár Ervin pedig szintén nem élte meg a karácsonyt. Kocsis atya a jóistennek átadta a Matula petícióját, amelyben arra kérték a Mindenhatót, hogy legyen szíves a következő egy évben a maradék 48. magyarból egyet sem magához szólítani. A honlap szerkesztői ugyanis attól tartanak, hogy ha ez így megy tovább, a rendőrség figyelme akár rájuk is irányulhat.

A Jóisten Kocsis atyán keresztül azt nyilatkozta, hogy igyekszik tekintettel lenni a kérésre, de ígérni semmit nem tud, mert "mostanában kurva sok dolga van". Kocsis atya ugyanakkor azt állítja, Szent Pétertől sikerült bizalmas információkat szereznie, amelyeket ugyan nem hozhat nyilvánosságra, de Jancsó Miklósnak, Rácz Sándornak és Gábor ZsaZsának már nem ajánlja, hogy 2007 nyarára befizessenek valami IBUSZ-útra.

ROCKOPERÁT ÍRTAK ORBÁN VIKTORRÓL

BUDAPEST (2006.december 17.) - 2007. március 15-én lesz az ősbemutatója a Viktor című rockoperának, jelentette ki Budapesten tartott sajtótájékoztatón a Szörényi Levente-Lezsák Sándor szerzőpáros. "Nyugati mérce szerint is valódi megaprodukció lesz a Koltai Gábor rendezésében, szabadtéren bemutatásra kerülő prömier, amely felveszi a versenyt akár Andrew Lloyd Webber musiceljeinek bemutatóival is."

Az ősbemutató tervezett helyszíne a budapesti Kossuth tér, így azt akár két millióan is végigkövethetik a helyszínen. "Míg a Miss Saigon teljes díszletes előadásain egy valódi katonai helikopter is bevetésre kerül, addig a Viktoron egy igazi tank is megtesz egy kört!"-avatott be néhány kulisszatitokba Lezsák, a mű szövegkönyvének írója. A zeneszerző Szörényi ezt követően elmondta, hogy a főszereplők kiválasztása során fontos szempontként vették figyelembe az alkati hasonlóságot is. Az ifjú Orbán megformálója az egykori megasztáros Gáspár Laci lesz, aki az élethű alakítás érdekében már intenzív fogyókúrába kezdett Norbi irányításával, míg a castingon az érett Orbán alakításának a jogát Badár Sándor nyerte el.

ELTÜNTETI A PÉNISZT A J. PRESS ALSÓNEMŰ

BUDAPEST (2007. január 11.) – Alig néhány héttel az országot megrázó M.E.G.A. Trade botrány után újabb ügy borzolja a magyar vásárlók idegeit. Az Országos Fogyasztóvédelmi Főfelügyelet sajtóközleménye szerint egy népszerű alsóneműgyártó cég termékei olyan rossz minőségűek, hogy komoly veszélyt jelentenek viselőik férfiasságára. A Matula Magazin úgy tudja, a J.Press termékeiről van szó, ám ezt az információt az állami szerv nem akarta megerősíteni.

Az OFF közleménye azt állítja, hogy a szóban forgó alsónadrágok viselői közült többen péniszük és herezacskójuk fokozatos eltűnéséről számoltak be. A nemi szervek egyre kisebbek lettek, majd teljesen láthatatlanná váltak. Mivel Magyarország férfilakosságának jelentős része a J.Press termékeit viseli, komoly a veszélye annak, hogy néhány éven belül az ország nemzőképtelenné váljon. A Matula ráadásul úgy tudja, hogy a cég zoknijai a lábujjak, atlétatrikói pedig a mellbimbók visszafejlődését okozhatják.










Matula Magazin © Minden jog fenntartva. 1995-2006 | Megjelenik, amikor megjelenik, kábé kéthetente. | Médiaajánlat | Impresszum