1995-2006, 11. évf. #050 

olvasói levelek
'Nagy buzzancs vagyok'

Matula Magazin - Azt gondolná az ember, hogy az olvasói legalább a jubileumi számra összeszedik magukat. Nem is annyira gratulációkat vértunk, inkább csak nlhány olvasmányos, intelligens levelet. Csalódtunk. Ismét.

Hello!

Szégyenteljes dolog ami a történik a határon túl, nem értek vele eggyet... De egy olyan változtatást beletennék: "Mindezt azért írjuk mert magyarverések történtek.. Értelmes Szlovákok! Lépjetek fel a magyar verések ellen! Ez tűrhetettlen!" Dedós de valami hasonlót. Mert ha így marad a cikk, csak elmélyíti a konfliktust, több magyart vernek meg stb.. Arra gondolj, hogy ha hasonlót olvasnál, csak fordított felállásban mi lenne az első gondolatod? Arra gondolnál, hogy valamit biztos rosszul csinálsz, vagy inkább arra, hogy " a rohadt mocskok visszabeszélnek, de mi erősek vagyunk pofázzunk vissza.." Ha a nemzetközi lapokba bekerül ez az oldal, nem az lessz a vélemény, hogy tökösek vagyunk.. Valami vacakabb.. Örömmel veszem ha válaszolsz.

Tisztelettel: Tóth Máté

Kedves Máté!

Leveled bizony alaposan elgondolkodtatott minket. Szerencsére az utolsó pillanatban sikerült megakadályoznunk, hogy cikkünk bekerüljön a nemzetközi lapokba. A New York Timesnak és a Guardiannek még fizetnünk is kellett, de megérte. Szerencsére így elhárult a pusztító, közép-európai konfliktus veszélye.
Ja, és tiszta hülye vagy.

Üdv,
Matula

Lusta disznók vagytok, hogy nyáron ahelyett hogy összeizzadnátok egy színvonalas számot, vagy egyszerűen csak megszűnnétek erőlködés nélkül, inkább előálltok ezzel az előző szarral. Egy fél népszabadság diploma melléklet és egy fél utazási prospektus átfutása után nyilván (majdnem) mindenkinél lejött a szándék, az egyetlen szerencsétek, hogy nyáron (majdnem) mindenki más is lusta ezért levelet írni; én mindenesetre valahogy úgy éreztem magam, mint mikor a múlkor kapcsolgatás közben feltűnt, hogy valami értékelhető interjúalany van az mtv kultúrházában, akinek szívesen meghallgattam volna a véleményét, de a műsorvezető szövege olyan kínosan ciki volt, hogy váltanom kellett valami másodvonalas horrorfilmre, mielőtt még egyáltalán szót kapott volna a szerencsétlen.

Cs.

Kedves Cs.!

A Kultúrházhoz hasonlítottad a Matulát. Számtalan idióta olvasó siránkozását elengedtük már a fülünk mellett, de ugye te is érzed, hogy ez azért nem maradhat megtorolatlanul. Két napod van összepakolni és jelentkezni az otthonodhoz legközelebb eső Matula átnevelőtáborban. Nyugi, karácsonyra már otthon leszel.

Üdv,
Matula

Shalom!

Szánalmasak vagytok...
...retkes,fokhagyma-szagú,aszexuális ZSIDÓ BARMOK! Miért nem a cigány izraelben jópofiztok?TAKARODJATOK INNEN

ui:A Magyar-Szlovák összehasonlításotokban,hogy merészelitek bele élni magatokat abba,hogy MAGYAROK vagytok?
...nagyon szeretnétek,de SOHA nem lesztek itthon Magyarországon...HAHAHAHAH:))))))))))))

Kedves!

Miért aszexuális? Miért??? Valamit elnéztél a gyalázkodás-enciklopédiában, a zsidókra azt kell írni, hogy felfokozott libidójú, buja állatok. Szívesen segítünk legközelebb, mert ez így kritikán aluli. Küldj mailt, ha olvasói levelet akarsz írni, és tényleg örömmel adunk ötleteket.

Üdv,
Matula

T. Szerkesztőség!

Igyekszem "gyomros" rovatukat figyelemmel kísérni, mert sok jó (és néhány eléggé szar, de a mérleg erősen pozitív) éttermi tippet kaptam innen.

Az "év vacsorája" cikk (40. szám, csak most olvastam) azonban erősen meglepett. Eleve nem értem ezt az egyre combosodó, spanyol és latin világ iránti buzulást, de ez egy más kérdés...

De nehogymár a Pireneusokba járjak botifarrát, vagy miakurvaanyját zabálni, amikor bármelyik tisztességes mezőberényi vagy tótkomlósi háznál lehet normális parasztkolbászt venni.

Ami a cikkben leírt árakat illeti, azért egy kilenc euros menü kicsit húzós. Elhiszem, hogy ezért az összegért jobbat kapni Barcelonában, mint egy itthoni kifőzdében, de azért itthon egy normális kifőzdében meg lehet kajálni 4 euro alatt.

30 euro a japán noodle bár 2 főre! A Momotaroban egy ramen 4-5 euro körül van...

Ha pedig ki tud az ember fizetni 2 személyre nem száz, hanem mondjuk 50-60 eurot, de azért színvonalat, meg jó bort is akar, akkor el kell felejteni a Menzát, meg ezeket a szarokat. A Bock Bisztró a körúton pl. nemrég ünnepelte megnyitásának 2. évfordulóját. A szakácsot most választották be valami rangos nemzetközi versenyen a világ száz legjobb séfje közé. És még van egy-két hely ezen kívül is, amely bőven megállná a helyét bármely nyugat-európai nagyvárosban.

Egyébként pedig kajálni és szórakozni keleten kell (Munkácson pl. a múltkor egy négycsillagos hotel kitűnő éttermében ettem annyiért, amennyiért itthon a Fricipapában szoktam kajálni), nyugatra legfeljebb pénzt keresni szabad menni. Aki nyugateurópában szórja el a pénzét, az teljesen hülye.

Köszönettel:

Virág András

Kedves András!

Kövér vagy, mint disznó? Munkácson tán még valami bélférget is összeszedhettél mellé…

Üdv,
Matula

Kedves Matula!

Hiányzik a frappáns cinizmus, a dörgedelmes beszólás, a túlcsorduló vidám ősbutaság!
Leültetek vagy letérdeltetek?
A MAGYAR-szlovák sztoriból csak ennyi jött ki?
A szexis világbéke is gyenguc. Fenék Tibi jelentkezz! A Viagrádat fizetem!
És ki a csöcsöm ez a B. Iván? Persze, bekaphatja a hajam, mint az összes féreg politikus, de mi közöm hozzá?
Tartalmat a Matulába! ha már ennyit kell rá várni, b.meg...

Üdv,
Matula Függő Imi

Kedves Imi!

Ősbutaság? Mi az isten van már itt megint? A frappáns meg a dörgedelmes az rendben van, na de ősbutaság?
Matula olvasói levelek írása szabálykönyv 1. szabály: Ne sürgesd a Matulát!
Matula olvasói levelek írása szabálykönyv 2. szabály: Ne próbálj okosabb lenni a Matulánál!
Matula olvasói levelek írása szabálykönyv 3. szabály: Kerüld a "csöcsöm" szót!

Üdv,
Matula

N YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii NYiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii en hazam!!!!

Anyira szeretem!!!! Nem igaz!!!!!

Elöször is szögezzuk le hogy en nem magyar szuletesu vagyok hanem kulhoni!!! Mar hogy ezen tultettunk magunkat azt is leszögezem hogy felre szarasomat sem erdekli hogy milyen szerintetek a helyesirasom! Hat mit ne mondjak imadom magyarorszagot!!!!!!!! NAGYON szeretem e hazat!!!!! Nagyon jol szorakoztat!! Minden ami töretenik mostanaban,,, hat kis lanyai8m nem is tudom mit mondjak csak azt hogy ne jajjjjjjj!!!!!! De jol mulattok engem!!!!!!!!! Tudjatok milyen az ha az ember elvesziti azt az embert akiben mindig is megbizott akit a legjobg baratjanak tartott? Hat en mar tudom ezt!!! Szar!!!!!! De tudja meg mindenki hogy a hamis baratokat le kell jköpni es segbe kell rugni!! Lehet hogy most sokan igy ereztek sajat fasz alasotokra azok a politikusok irant akiket megszavasztatok, hat had monjam el nektek nem volt soha egy eletetek es minig is gyulöltem titeket, mert oda mentek ahova terelnek titeket. balra jobra balra jobara!!! Es ti szepen parancsra alva ugy mentek ahogy mondjatok neketek!!!! Tudjatok kellemesen hogy erint e titeket a vadam vagy nem!!! Ti vagytok a nep fasza!! Es ez a fasz erzet annyira növekedett mostanaban magyarorszagon hogy nem tudom leirni!!!!!!!!

Hat elvezzetek mert szeretitek !!!

Udv!!!!
David
Kiralyofelsege
Minden jog fentartva.

Kevdes David!

Ismered Sugár Melitont? Nem fontos, csak kíváncsiak lennénk. Nem akarunk megbántani, de jobb, ha megtudod, hogy a levelednek nincs értelme. Őszintén érdekel minket, hogy élőszóban is ilyen vagy-e, vagy csak akkor vadulsz meg, ha Word közelébe engednek. Igazából nagyon reméljük, hogy az elsőről van szó, és a koponyádban sárkányok meg szörnyek meg mindenféle villámok cikáznak folyamatosan, és tőlük kapod az utasításokat. Jut eszünkbe, az igazán vicces az lenne, ha te egy majom lennél. Hát nem lenne muris, ha a Matulának lenne egy emberszabású levelezője, egy csimpánz vagy egy orángután, akit gondozói időről-időre odaengednek a számítógép elé. Komolyan mondjuk, állandó rovatot is adnánk neki.

Üdv,
Matula

Kedves Márton!

Köszönöm, hogy megírtad ezt a cikket.

Picit hozzászólók, ha már :)

az opciok közül a tárgyalást kizártnak tartom:

1. tárgyalni csak képvielőkkel lehet, meglátásom szt pedig nincs egy olyan kp aki olyan befolyással bírna az ÖSSZES terroristára, hogy megérné

2. mivel nem tartanak minket egyenlő partnernek, nem fogják betartani a szavukat, eddig sem tették.

3. az eszme kiírtása a fontos és ez sajnos az embereknél kezdődik. megfélemlítés vagy a szokásos büntetőjogi elv: elrettentés: ne érje meg nekik, elég nehéz ilyen érvet találni, mert az akinek az élet nem érték, ebben a háborúban mindig nyerni fog.

4. a nyíltszívű világnak be kéne látnia, h fuccs a demokráciának és az emberi jogoknak lés ha nem változtatunk, majd utolér minket a változás, de akkor más nem dönthetünk arról, hogy hogyan akarjuk.

5. Izrael kb az előképe volt ennek az egésznek, ami mára már globális.

6. nem tanultunk, most sem tanulunk, úgy élünk, m a még nem deportált zsidó: ő majd biztos megússza, m apuka anyuka ez meg az, meg mert pénze van, meg mert a barátja nyilas, náci stb.

meg tudnek irni, de dolgoznom kell, h kifizessem a kart amit a sajat kis huliganjaink okoztak a mult heten :)

ja es meg annyi a rasztahaju IL katonakrol: azok tartalekosok akiket kb Goa-rol rangattak haza...mar aki hazajott, m azt meg lehet erteni h a tokuk tele van mar az egesszel. ellenben egy baratom bent volt es azt meselte, hogy meleg etel, sot meg gyakran ivovizuk sem volt, a tocsakbol ittak amit talaltak es annyira nem voltak kondiban (tartalekos volt), h o meg a fegyveret (vmi vallrolindoithatos) is alig birta cipelni.

jo h megirtad, megirtatok ezt a cikket. jo lenne nagyobb korben terjeszteni, amit tudtam, megtettem ezugyben.

Erdélyi Katalin

Kedves Katalin!

Köszönöm, hogy megírtad ezt a levelet! Sajnos a második soron nem sikerült túljutnom, olyan izgalomba jöttem. Katalin, nekünk lehet közös jövőnk!
Kérlek válaszolj. Szeretlek.

Üdv,
Márton

aszonta a jeno meg a bela, hogy kuldjem el nektek is, amit elkuldtem nekik.
nem kuldom el, hanem belinkelem, mert beblogoltam.
udv
lagelli
http://libanon.nolblog.hu/?post_id=16003
meg a többi
http://libanon.nolblog.hu/

Kedves lagelli!

Ez a Jenő meg a Béla nem lehetnek valami közeli ismerőseink, különben szóltak volna, hiogy ne egy kurva blogot küldjél nekünk, hanem a használt bugyid.

Üdv,
Matula

Kedves Matula!

Érdekelne, hogy Gerő András történész milyen rokonsági viszonyban van Gerő Ernő, Singer (Terbegec, 1898. júl. 8. - Bp., 1980. márc. 12.): kommunista pártmunkással.

Előre is köszönettel:
István

ui.:
Örülök, hogy létezel és nem a sötétségben tapogatózom.

Kedves István!

Küldünk neked egy nagy, virtuális összekacsintást: ;-))))
Te is tudod, mi is tudjuk :-DDDDDDDDDDDDDD

Üdv,
Matula

Szevasztok,

Az aktuális Gyomrosban bukkantam Bud Spencerre és a hagymásbabra. Gondoltam, rátok dobom a jelentős fimtörténeti pillanat megfejtését, adjunk a kultúrának.

Az lett gyanús, hogy mi a faszból fordíthatták a jó krumplishalat? Ahol a kérdés, ott a válasz is: fish 'n chips. Akkor viszont a hagymásbabnak is kell lennie becsületes nevének és az nyilván nem más, mint a chilli.

Íme a visszafordítás:

- "Is that chilli cooking?"
- "No, fish and chips."

Nagy buzzancs vagyok, de azért nem gúgeleztem le, hogy jó-e a megfejtés. Az a fasszopó Tarantino miatt is órákig lapozgattam a bibliát, mire kiderült, hogy nincs is Ezekiel 25:17. Megaztán, nem gecimindegy?

Bence

Kedves Bence!

Egy: az Ezekiel 25:17 igenis létezik, és nagyjából tényleg az van benne, mint amit a Pulp Fictionből idéznek, bár a pontos szöveg Bibliánként változik.
Kettő: Ezek után miért bízzunk benned bármilyen témában?
Három: Gecimindegy.

Üdv,
Matula










Matula Magazin © Minden jog fenntartva. 1995-2006 | Megjelenik, amikor megjelenik, kábé kéthetente. | Médiaajánlat | Impresszum