1995-2006, 11. évf. #049 

olvasói levelek
'Miért nem volt poén???'

Matula Magazin - Kevéssé meglepő módon olvasói leveleink jelentős része a szerzőik számára felfoghatalanul bonyolult 48. számmal foglalkozik. Valamint az is ismét kiderült, hogy a Matula univerzális lap, amely egyaránt lenyűgözi a gimnazistát és a közismert hírlapírót.

Csak annyit írok: kib. jó ez a honlap!!!

Véletlenül akadtam rá, de nem lehet abbahagyni a böngészést.

Üdv. Dohány Attila, Szeged

Kedves Attila!

Egészen megdöbbentő, hogy szinte ismeretlen emberek teljes jellemrajzát hogy fel lehet vázolni néhány elejtett gesztus alapján. Teljes névvel, és majdhogynem címmel írtad alá a leveled, amelyet egy weboldalnak küldtél. Ez világosan megmutatja, hogy a világhálón ügyetlenül mozgó ember vagy. Ennek az oka minden bizonnyal abban rejlik, hogy ritkán használod az internetet, aminek meg az az oka, hogy vagy anyagi helyzeted ezt nem teszi lehetővé, vagy szellemileg nincsen ilyesmire igényed. Esetleg mindkettő. Na és a kibaszottat kib.-nek rövidíteni, ilyesmit csak olyan tesz, akinek valójában mindig azon jár az esze. És miért jár mindig azon az esze? Mert nem baszik soha. És vajon miért nem? Mert csúnya.

Üdv, te csúnya, buta, szegény olvasó
Matula

sziasztok

2 kérdésem lenne igazándiból.

nyilván ismeritek a mars voltát. szerintetek milyen, nektek hogy tetszik?

Jahh... Más. Második kérdésem ez lenne- gyakorlatilag.
Mi a véleményetek a Magyarországon új és egyre jobban elharapódzó emós szubkultúráról?
Vazz. Engem speciel ordasul kurvára szájbabaszottul idegesít a sok 2. kerületi tokiohoteles /legalább igazi, jó kis emókat hallgatnának/ divatműöngyilkoshajlamú, kockáscipős, répanadrágos emberke, kérlek alássan... de az emberek nem egyformák. /hálistennek persze.../ Szerintem.

én vagyok az ember, aki utálja, ha valaki a gyakorlatilagot 10 percen belül többször mondja. végső elkeseredésemben hozzátok fordulok. kérem a matulát... valaki tegyen ez ellen. kibírhatatlan, hogy sok ember ezzel a szóval akarja megmutatni országnak-világnak, hogy milyen kibaszott választékosan beszél. +effektíve, kvázi, tulajdonképpen, úgymond, mondhatni stb.
*Válaszra várakozva bambul nagy bociszemeivel*

Gebel Al Tarik

Kedves Tarik!

Szemben Attilával, te könnyebben megnyílsz, így veled kapcsolatban nincs is mit találgatni. 16 éves vagy, a XI. kerületben laksz. Szüleid kétkezi munkások, az otthoni ingerszegény környezet miatt gyűlölsz mindenkit, aki okosabb nálad, aki gazdagabb, akinek szebb a cipője, aki jobban bírja a magyar nyelvet. Valamint szűz vagy.

Üdv,
Matula

hello sracok,

geci nagy nyaladzo csicskak vagytok...
sejtem, hogy par pattanas takarja el az arcotokat, de attol fuggetlen geci nagy gaz, hogy azt hiszitek, hogy a hatalmas arcotok rejtve maradhat az emberek elol.... soha nem hallgattatok igazi zenet, soha nem kurtatok zsir muffokat, soha nem volt eletetek... ez a harom dolog leszurodik a sok gyiksagbol, amit irtok... igazabol van vicces abban,. amit csinaltok, de ha masokat neztek le (sokkal nagyobb embereket akar, mint ti vagytok), akkor senkik vagytok... megprobalhattok most azzal menozni, hogy ki az a gyik, aki csicskamatulakent regisztral, hogy noném osszon, de hiaba... csirak vagytok, es amig ezt nem latjatok, addig nem lehettek arcok... tudjatok valahol biztos letezik egy emberek klubja, ahova titeket csak azert nem vesznek fel, amiert a kis gyoker dunantuli teggereket is kinevetik, nem azert mert benak volnanak, hanem nincs semmi mondanivalojuk, csak a gizda arcoskodas.. ez nem jo... csickak vagytok...

( mellesleg hajra, probaljatok bantani a : "csicska vagy te.... " osztasaitokkal, hatha erdekel....

pusz: megmondoember

Kedves megmondoember!

Te trükkösebb vagy az előző kettőnél, megpróbáltad magad elrejteni ez a sok csúnya szó közé. Sajnos azonban figyelmetlen voltál, és elárultad magad, hiszen használtad a „gyíkság” szót, ami ugye a retardáltak kizárólagos védjegye.

Üdv,
Matula

hali,

érdeklődnék, hogy hol/hogyan tudom megvásárolni a magazint?
No meg a Matula Records által kiadott lemezeket?

kösziii!

Kriszta

Kedves Kriszta!

Két lehetőséged van. Vagy a jobb újságárusoknál próbálkozol, vagy egy óra valamelyikünkkel az ágyban.

Üdv,
Matula

Bon jour,

Il est facil d'ętre drôle quand on est (que) méchant. (proverbe parisien)

A+

kelement

Kedves kelement!

Para bailar la bamba, se necesita una poca de gracia.

Üdv,
Matula

Helló és Üdvözlet Kedves Matula,

lassan már neveletlenség lenne nem reagálni arra a kitüntető figyelemre, amellyel néhány hónapja a hvg-portrékat, most, legutóbb pedig a címlapot érdemesítetted paródiára.

Máris levett kalappal állunk az igyekezet előtt, mivel parodizálni csakis mással össze nem téveszthető jelenséget lehet, és jelenségnek lenni lényegében nem is rossz dolog.

Külön elismerés, hogy ily megtévesztésig hasonlóra sikerült csinálnod mindannak a formai keretét, amivel évek óta bajmolódunk. Ha megnézzük: zavarba ejtően ugyanaz a zöld keret, a három narancssárga betű, sőt, még kép, ráadásul valami rizsa is van az egésznek a közepébe rakva. (De a portré is: életrajzból, meg kérdésekből, no meg még feleletekből is állt – szóval, jelet hagytunk. Szóval: ihaj, meg juhé, már nem munkálkodtunk hiába.)

Ami egy kicsit fájt, hogy nyilván azzal akartad érzékeltetni a Te és a hvg szellemességi kapacitésa közti különbséget, hogy a paródiák ebbeli szintjét is jelentős távolságra lőtted be a Tőled folyamatosan megszokott, és általunk is nagy élvezettel nyomon követett Matula-színvonal alá.

Mindez mégsem szegi kedvünket. Tudomásul vesszük a nevelő célzatú megintést, és szorgos iparosok módjára tovább gyakorolva megpróbálunk olyan minőséggel próbálkozni, hogy a következőkben végre kiérdemelhessük a megszokott nívón való hátbavágást.

De már az észrevételtől is ájult tisztelettel

üdvözöl

a mellesleg a heti hvg-t is előállító lelkes Matula-fan brigád

Helló és Üdvözlet Kedves HVG!

Olyan kedves ez a levél, bárcsak én is tudnék Terólad valami szépet mondani. Pláne ilyen körmondatokban.

Üdv,
Matula

Kedves Bede Márton!

Amennyiben az Ön neve az egyik kedvenc publicistám Bayer Zsolt írói álneve, akkor fogadja őszinte gratulációmat a cikk megírásáért és megjelentetéséért! Ha nem akkor fel kell hívnom a figyelmét, hogy szórul szóra ez a cikk az Ő neve alatt a Magyar Nemzetben egy vagy két nappal az ominózus esti beszéd után már megjelent! A polgárpukkasztó szerkesztőségüknek ezt illett volna észlelni, amennyiben el akarják kerülni a plágium vádját!

Üdvözlettel:
Teidl Pál

Kedves Pál!

Pál vagy te egyáltalán? Vagy Imre? Esetleg Janó? Mert én egyszer itt vagyok, másszor meg amott. Egyszer így hívnak, másszor meg amúgy. Már akkor is itt voltam, amikor a piramisokat építeni kezdték, és akkor is itt leszek még köztetek, amikor már az emlékük is elporladt. Én a Csillaggyermek vagyok.

Üdv,
Bede Márton

Szeretném megkérdezni: mit jelent az Önök értelmezésében, hogy zsidó?

Zsidó vallású?
Körülmetélt (de nem fitymaszűkület miatt, és nem is mohamedán)?
Nürnbergi értelemben, azaz hogy az egyik nagyszülője zsidó volt?
Akit annak tartanak (mondjuk Önök)?
Stb.

Ürülnék, ha a honlapjukon a „zsidó" definíciója megjelenne. Valahogy tisztességesebb volna.

Nem túl nagy tisztelettel...

Kedves!

Te.

Üdv,
Matula

Kedves Matula magazin!

Egészen pontosan mi a célotok ezzel a zsidozó oldallal??

Ezt egy olyan -genetikailag szittya- ember kérdi tőletek, akinek nagyon sok zsidó barátja van és negyon jól érzi magát a társaságukban.

Kedves!

A kurva úristened, te kibaszott goj geciláda, ha még egyszer kisbetűvel írod a Matula Magazinból a magazint, a lányod már megy is a maceszba.

Üdv,
Matula

Kedves Matula!

Először kissé értetlenül álltam a mostani újságuk olvasói levelek rovatánál, de igaz, utóbbi időkben ezen szórakoztam a legjobban:D:D:D:D Bár kissé rontott a hangulaton amikor eszembe jutott, hogy ezek fiktív levelek, de hát valamit valamiért ugye? Tul intelligens leveleket írtatok amugy, hisz abbol kiindulva, hogy a kis hülye matulának milyen olvasói levelei vannak, valszinüleg a nagy hülye gyurcsánynak még jobb a csodálói köre:D:D:D:D:D:D

Üdv, ferike

Kedves ferike!

Hát te se ma jöttél le a falvédőről :D Te tutira az a típusú srác vagy, aki még a taxisokat is átvágja fizetésnél, de úgy, hogy azok észre sem veszik :D:D:D Felmentünk a Matula-olvasás alól, túl heavy vagy nekünk :D:D:D:D:D:D

Üdv,
Matula

VÁLTOZÁST!

Változást akartunk, látomást,
Ma ő iszik magára áldomást,
Ravasz.

Csomagja nyakában jól mutat,
Nem kuglizta le a bábukat,
Tavasz.

Országunk lassan rombadőlt,
Cyrano társa, hogy orra nőtt,
Arasz.

Ki hazudik, akár lophat is,
Nem hiszünk neki bármit is,
Akar.

Táncolni lárira, fárira,
Nem lehet mindenki nyámnyila,
S badar.

Kivert kutyának lánc nyakán,
Ki nem hiszi el, hogy Kánaán,
Jön el.

Aki sorok közt olvas, kóbor eb,
Sintérek hada már itt liheg,
Közel.

Nem hagyjuk országunk el soha,
Bárkit is zavar egy despota,
Hamar.

Soha nem lesz az, csőcselék,
Aki kivont karddal ma közbelép,
Magyar!

mester

Kedves mester!

Ilyenkor ugye azt szokás kérdezni, hogy: nagyon ráérsz? Mi még azt is hozzátesszük, hogy: miért teszed ezt velünk?

Üdv,
Matula

Kedves Matula magazin!

Hosszú évek óta kitüntetett figyelemmel olvasom nagybecsű írásaikat, különös tekintettel a Kibaszott Világ rovatot. Eleddig valamennyi, a KBV címszó alatt megjelenő írás bearanyozta a napomat, kaján vigyorral kuncogtam sokszor még napokkal később is a nálam szerencsétlenebb sorsú emberek kilátástalan életén. A Horvátországról szóló írásuk olvasása közben azonban megfogalmazódott bennem egy kérdés: ez meg mi a faszom?

Kimerítő válaszukat várva maradok tisztelettel,

Mr. 47

Kedves Matula!

Már-már fájdalmas az a fantáziátlanság, ami legutóbbi számukat átragyogja.
Ha csupán a nyári uborkaszezon szemléltetése végett született meg az előző szám, az talán még elfogadható, de ha az új irányvonalat képviseli, akkor sürgősen szükség lesz reformintézkedésekre (, esetleg elbocsátásokra is).

greg03

Üdv!

Biztosan én vagyok teljesen hülye, de ezt a számot nem igazán értem. Bizonyára valamiféle torz kép arról, hogyan lehet rossz és unalmas internetes magazint készíteni. A legrosszabb az, hogy az összes cikket végigolvastam, hátha lesz poén. Teljesen össze vagyok zavarodva. Ez akkor most mindíg így lesz??

(A levélkém egyszerűbben: miért nem volt poén???)

Üdv: Kedves Olvasó

Kedves Matula!

Gratulálok, sikerült magatokat jócskán alulmúlni.. A mostani Matulába egy szájbabaszott poént nem sikerült belerejteni. Ráadásul van pofátok kocsis atya szövegét a pornolizerrel megcsinálni? Bede Márton Toldit szaval, mi van bazmeg? (demagóg fasz lett ráadásul) Mi az isten van veletek?? Csináljatok valamit, mert ennek nem lesz jó vége. Ugyanolyan unalmas komolykodó szarok lesztek, mint a magyar sajtó nagy része

Kedves Matula!

Egy Internet-kávézóban ülök és néhány perc múlva 550 kibaszott forintot kell fizetnem a netért. Napok óta rajtam az aprófosás, az orrom egy húsos aknétól vöröslik, Libanont pedig még mindig nem bombázták szarrá végre (csak hogy többet ne kelljen hallanom azokról a kurva szerencsétlen bejrúti magyarokról), erre egy ízes matulás-röhögőgörcs helyett kénytelen vagyok a korábban mélyen tisztelt Bede Márton mélymagyar faszságaival és (talán ironikus szándékkal írt, de ez kurvára nem érdekel) fizetett horvátszopó prospektusával fárasztani magam. Kocsis atya is menjen a picsába. Egyedül Fenék Tibi nem hagyott cserben! Legalább közöljétek le ezt a kurva levelet, hogy jó napom legyen!

Egy zsidóbarát cigánygyűlölő üdvözöl titeket

Kedves hülyék (meg a többi, akinek nem fért ki a levele)!

Nagyon szépen megkérünk benneteket, hogy soha többé ne látogassatok el a Matula Magazin honlapjára. Nem való az mindenkinek, és ti egészen világosan a nem mindenki közt vagytok.

Isten veletek,
Matula










Matula Magazin © Minden jog fenntartva. 1995-2006 | Megjelenik, amikor megjelenik, kábé kéthetente. | Médiaajánlat | Impresszum