1995-2006, 11. évf. #049 

szolgálati közlemény
Bocs

Matula Magazin -

Kedves Olvasók!

Elnézéseteket szeretnénk kérni. Amikor összeraktuk a Matula előző, 48. számát, olyan feladatot szántunk Nektek, amiről utólag kiderült, meghaladja a tudásotokat. Elnézést kérünk ezért, hiszen ez nem a Ti hibátok. Hát tehet arról a hal, hogy nem tud négy lábon járni? Magyarázd el egy pontnak, hogy mi az a gömb! A felelősség a mienk, jobban tisztában kellett volna lennünk a képességeitekkel.

Most olyat fogunk tenni, amilyet még soha, hátha így ki tudunk Titeket engesztelni. Elmagyarázunk egy poént. A Matula Magazin 48. számának cikkeit nem mi írtuk. Azt gondoltuk, ez egyből nyilvánvaló lesz, hiszen Ti művelt, éles eszű, tájékozott emberek vagytok. Csúfosan tévedtünk. Tényleg nem tűnt fel, hogy Bede Márton „Ripacs a köztévében” című cikkét Bayer Zsolt írta? Vagy hogy a Horvátország cikk a népszerű Kibaszott világ sorozatban utazási irodák idióta prospektusaiból lett összeollózva? Annyi értetlenkedő olvasói levelet kaptunk, hogy a nagy részüket ki se raktuk a mostani számba. De, ismételjük, a felelősséget nem hárítjuk Rátok.

Ti vagytok a mi célcsoportunk, kénytelenek vagyunk hát a Ti szellemi színvonalatokhoz igazodni. Belefáradtunk mi már abba, hogy öt lépéssel előttetek járjunk. Mostantól csak hárommal fogunk.

Üdvözlettel és alázattal,
Matula Magazin










Matula Magazin © Minden jog fenntartva. 1995-2006 | Megjelenik, amikor megjelenik, kábé kéthetente. | Médiaajánlat | Impresszum