1995-2006, 11. évf. #048 


Hírügynökségi jelentések

Matula Press - Kalapáccsal ütlegelte az asszonyt, majd elmenekült; Még egy prostit is tilos lekurvázni; Megütöttek egy Fidesz-aktivistát; Segítség helyett megerõszakolta az idõs nõt

KALAPÁCCSAL ÜTLEGELTE AZ ASSZONYT, MAJD ELMENEKÜLT

ALGYÕ (2006. augusztus 6.) - Egy vízóraaknában találtak rá a rendõrök egy életveszélyesen megsérült asszonyra Algyõn, a férj ellen emberölési kísérlet miatt indult eljárás. Vasárnap éjszaka egy, a csongrádi faluban élõ asszony amiatt hívott rendõröket, mert a férje bántalmazza. A helyszínre küldött járõr a megadott címen a vízóraaknában talált rá a sok sebbõl vérzõ asszonyra, akirõl kiderült, hogy a férje egy szóváltás után kalapáccsal kezdett ütlegelni. Tettét követõen a 48 esztendõs férfi elmenekült a helyszínrõl, de a járõrök még hajnalban, a helyszín közelében elfogták. A 45 éves nõt a mentõk életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba, férjét a rendõrség õrizetbe vette és kezdeményezte elõzetes letartóztatását.

MÉG EGY PROSTIT IS TILOS LEKURVÁZNI

OLASZORSZÁG (2006. augusztus 2.) - Egy olasz férfi sorozatosan bántalmazta és megalázta a feleségét, aki azelõtt prostituáltként dolgozott. Miután a bíróság bûnösnek ítélte, a férfi fellebbezett, szerinte ugyanis nem volt semmi sértõ a szavaiban, hiszen az asszony régen prostituált volt. A férj többször mondott ilyesmit a feleségének: "kurva vagy, kurvásan öltözöl, miért játszod megint a kurvát". Az ítélõtábla azonban nem fogadta el a fellebbezését, mivel az "nem volt megalapozott", és kiemelte, hogy attól függetlenül, ki milyen munkát végez, a méltóságot sértõ, megvetõ és megalázó magatartás miatt igenis, erkölcsi sérelem érte az asszonyt.

MEGÜTÖTTEK EGY FIDESZ-AKTIVISTÁT

BUDAPEST (2006. augusztus 7.) - A XXII. kerületben egy dühös lakó hátba vert egy fideszes aktivistát, aki ajánlócédulát szeretett volna gyûjteni. Hétfõn délelõtt a XXII. kerületi Rózsakert utcában megütötték a Fidesz egyik, ajánlószelvényeket gyûjtõ aktivistáját. A párt közleménye szerint mindez akkor történt, amikor az önkéntes éppen az egyik társasház elõtt várakozott, hogy beengedje valaki. Az éppen haza érkezõ egyik lakót kérte meg, hogy engedje be. A lakó kérdésére elmondta, hogy a Fidesznek gyûjt ajánlócédulákat, majd felmutatta a Fidesztõl és KDNP-tõl kapott megbízólevelét. A lakó ezt követõen a Fidesz tájékoztatása szerint minõsíthetetlen hangon kiabálni kezdett, majd ellökte az aktivistát és ököllel hátba verte. A közlemény szerint az aktivista az ügyben feljelentést tesz majd a rendõrségen.

SEGÍTSÉG HELYETT MEGERÕSZAKOLTA AZ IDÕS NÕT

NYÍRKARÁSZ (2006. augusztus 6.) - A nyírkarászi õrs rendõrei Petneháza határában járõröztek gépkocsijukkal, amikor az út melletti gazos területrõl segélykiáltásokra lettek figyelmesek. Azonnal kiszálltak, és zseblámpával a hangok irányába indultak. Nem sokkal távolabb egy félmeztelen fiatalembert, és egy középkorú asszonyt találtak. A 28 éves petneházi férfit elõállították, és erõszakos közösülés megalapozott gyanújával hallgatták ki. A rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított felajánlotta az általa látásból ismert 59 éves nõnek, hogy hazakíséri, majd egy elhagyatott területen leteperte, és megerõszakolta. Amikor a nõ segítségért kiáltott, a férfi fojtogatta, és megpróbálta befogni száját, de a szolgálatban lévõ rendõrök mégis meghallották.

Jézus atya úr isten. Kemény szám volt, mi? Még szerencse, hogy nem mi írtuk. Köszönet a cikkek eredeti szerzőinek!










Matula Magazin © Minden jog fenntartva. 1995-2006 | Megjelenik, amikor megjelenik, kábé kéthetente. | Médiaajánlat | Impresszum