1995-2006, 11. évf. #046 


Programajánló

Matula Magazin - A teljes magyar közgazdász-társadalom fogott össze a mostani ajánló elkészítéséért. Rózsaszín napszemüvegek és falra festett ördögök, a következõ hetek szórakozóhelyein.

Pénzügyminisztérium
Hungary is the coolest place festival, június 17-18-19, PUSKÁS FERENC STADION

A felújított Puskás Ferenc stadion renoválás utáni fantasztikus nyitó buliján itt lesz mindenki, aki számít. Az elsõ napon a pop, a másodikon a punk és alternatív zene, míg a harmadik nap a metál kerül reflektorfénybe. Indít tehát az ABBA, ami kifejezetten erre a napra áll újra össze, tisztelegve Magyarország elõtt. Õket követi még 17-én Pet Shop Boys, Jennifer Lopez és Robbie Williams, majd Kovács Kati vezetésével a sztárok közösen énekelnek el egy meglepetés számot. A második napon a Sonic Youth csap a húrok közé, utána a Red Hot Chili Peppers, Beck és végül Iggy Pop lépnek a színpadra. Iggyt ezúttal a Stooges kíséri majd. A zárónapon a kõkemény zenék kedvelõi élvezhetik a Slayer, a Turbo Negro és a Motörhead koncertjeit. A belépés igyenes, de elõzetes helyfoglalásra szükség van. Amennyiben túl sok lenne az érdeklõdõ, a fellépõk a nyár folyamán péntek-szombat-vasárnap ritmusban megismétlik produkcióikat, amíg csak az érdeklõdés ezt megkívánja.

Kiegészítés: A Pénzügyminisztérium legfrissebb értesülései szerint a programban kisebb változások lehetségesek. Az elsõ nap a Neoton Família, a másodikon a Hooligans míg a záróbulin az újra összeálló Omen zenekar fellépése tûnik egyelõre biztosnak. Továbbá a belépõk mégsem teljesen ingyenesek, a küzdõtérre 14.900, az ülõhelyekre 12.700 ft-ért lehet jegyet váltani.

CEMI - fiatal közgazdászok csoportja
Tátika-show, június 21., BAKTALÓRÁNTHÁZA

Amatõr, az énekléshez kedvet érzõ fellépõk mutatják meg, hogy mire is képesek. Az önjelölt énekesek nemcsak az égést kockáztatják: fejenként ötvenezer forintot fizettek azért, hogy a színpadra állhassanak. Ha a koncert sikeres lesz, hamarosan országos turné is kerekedhet a buliból.

Demján Sándor és a VOSZ
Korda György, Delhusa Gjon, június 22., WESTEND

Biztos siker, tuti jó hangulat, az egész családnak remek kikapcsolódás lehet ez a program. A fellépõk vállalták, hogy a számok között húsz perces szüneteket tartanak, hogy a rajongóknak legyen idejük az üzletek végigjárására is. A koncert alatt a Westend minden boltjában ezer forint értékû vásárlásonként tombola-jegyek járnak! Mindenki õrizze meg a tomboláját, mert az énekesek vásárlási utalványokat sorsolnak ki a koncertek után.

Kopint Datorg
Kontroll Csoport, Balaton, június 22., GÖDÖR KLUB

A 80-as évek legendás zenekarai keserédes dallamokkal, és õszi vasárnapok szöszmötölõs mélabúját idézõ szövegekkel várja rajongóit. A gödörbeli bulin régi ismerõsök koccinthatnak az elmúló, de érdemben sohasem változó idõre, az ünnepnapokká magasztosuló hétköznapokra, és Bárdos Deák Ágira, aki jövõre éppen egy évvel lesz idõsebb, mint az idén volt.

Buda-Cash Brókerház
DJ Sterbinszky, június 25., BED

Sterbi szettjei körül mindig nagy hype van. Talán kicsit túlértékelték a sztárt, de a szcéna ismerõi így is azt mondják, hogy nagy kockázatot nem jelenthet involválódni a ritmusokban. Az elõtte bakeliteket pörgetõ dj Newl potméterei bizonytalanabbul tekereghetnek, de levezetésül Budai képes lehet úgy átmozgatni a technofanokat, ahogy az egy laza nyáresti partytól az joggal prejudikálható.










Matula Magazin © Minden jog fenntartva. 1995-2006 | Megjelenik, amikor megjelenik, kábé kéthetente. | Médiaajánlat | Impresszum