1995-2006, 11. évf. #045 

hazád
Nagypénteki gondolatok

Homoki-Szabó Attila - Hagyjátok el azt a piros-fehér-zöld színt,
Lejárt az ideje!
Más szín illeti most a magyar nemzetet:
Piros és fekete.
Fessük zászlainkat fekete-pirosra,
Mert gyász és vér lesz a magyar nemzet sorsa.
Fönn a kormány alszik, mi pedig itt alant
Vígadunk, dőzsölünk,
Mintha mind a három isten nem gondolna
Mással, csak mivelünk.
Fessük zászlainkat fekete-pirosra,
Mert gyász és vér lesz a magyar nemzet sorsa.
Eszembe jut Mohács, az a szomorú kor!
Akkor is így tettünk,
Terített asztalnál telt poharak körül
Bút és bajt feledtünk.
Fessük zászlainkat fekete-pirosra,
Mert gyász és vér lesz a magyar nemzet sorsa.
(Részletek Petőfi Sándor Fekete-piros dal c. költeményéből)

Rómába mentek a harangok. Kis balatonfölvidéki házamba alig hozta el a szél, e húsvéti vészjósló fergeteg, a kereplők hangját. Tudom, mire e sorok a széles nyilvánosságot elérik, addigra már bevégeztetett. Én azonban most írok, Nagypénteken. Nem kívánok ehhez több magyarázatot fűzni.

Hát, bevégeztetett. Budapesti barátom, M., érdektelen hanggal, mintha oktondi volnék, így nyugtatgatta háborgó lelkemet, mi keresetlen szavak árhullámát csapta keresztül a távbeszélőn: "Ugyan, Attila, hagyjad, hát olyan mindegy ez. Igyál jó borokat, olvass, aztán majd meglátod, nem ez számít." Budapesten valami nagyon megmérgeződött, és az áfium ömlik szét az országban.

Nézzék, mit óvatoskodjak, mit pironkodjak Győzike Birodalmában? Ti, kik magyarnak mondjátok magatokat milliónyian, le vagytok szarva.

Kicsi feleségem elunta tajtékzó dühömet, töltött egy pohárkával, intett ne többet máma már, és elhagyta a házunk, friss levegőt színi.

Az MDF pina, a Fidesz fasz, az MSZP segg, az SZDSZ férfi mellbimbó. Nem viccelek.

A pina bonyolult. Csínyján köll vele bánni. Fene-gyorsan megbüdösödik, gomba tenyész benne, kis redőcskék, bonyolult átláthatatlan ráncok, óvatoskodni kell vele. A fasz egyenes, céltudatos, de ha megteszi kötelességét, akkor idő kell neki, amíg összeszedi magát. A segg az ürítés kultuszát hirdeti, bemocskolja a környezetét. A férfi mellbimbó teljesen haszontalan, imitáció. Értik már?

Mert az MDF viselkedése tiszta vaginizmus. Van egy asszony, akinek annyira fájt a korábbi behatolási kísérlet, hogy immár képtelen a nedvesedésre. Képtelen elengedni magát, átadni az örömnek, a megtermékenyülés gondolatának magát. Mindezt keresztény erkölccsel magyarázza a külvilág felé, szent köntösbe bújtatva határtalan félelmét a pénisztől. Erénynek állítja be tartózkodását a beteljesüléstől. Az MDF ismeretlen alakulat, ami tele van bizonytalansággal. Könnyen összeszed bármilyenbetegséget, hiszen teljesen kiszolgáltatott az őt megszálló kórokozóknak, gombáknak és fertőzéseknek. Képtelen saját jelöltjeit kontroll alatt tartani, bármikor becsúszhat a baleset. Néha használhatatlan, már-már úgy tűnik, hogy elvérzik, aztán hirtelen összekapja magát, és tömegek számára lesz vonzó.

A Fidesz a maga bárdolatlanságával és határozottságával tüntet. Mindenki tudja, hogy a feje a legérzékenyebb része, azt próbálja izgatni egy egész ország, a fejből előtűnő éltető aranyköpések és váladékok hergelik az indulatokat. A szervezet csúcsa egy jól felismerhető szuverén rész, alatta előbőrként rásimul a szövetség, amelyet azonban egy szikével a lényeg megsértése nélkül el lehetne távolítani. Sokszor épp e külső rész és az alatta lévő szerves test között felhalmozódó trutyi okozza a problémákat. E szmegma miatt válik sokak szemében büdössé és értéktelenné az egész. Jól bírja viszont a gyűrődést. Képes radikálisan megváltoztatni az alakját és a formáját. A legnagyobb csapások után hiába zsugorodik össze, hirtelen összeszedi magát, és a vártnál is nagyobbra, erősebbre duzzad. Sohasem adja fel, mindig igyekszik elérni a célját, a büszkeség és a határozottság fontos attribútumai. Egyszerre kíván adni és elvenni, saját képére formázva a világot tovább örökíteni másokban tulajdonságait. Egyszerre érzékeny és bárdolatlan, ha a szükség rákényszeríti könnyen igénytelenné is válik, csak elérhesse a célját.

Az MSZP lényege az ürítés. Adni, fogyasztani, az alantas, egyszerű örömök tisztátalan forrása. Kiosztana mindent, a pótmegoldások eszköze. Mocskos, mert a gonosz szolgálatában állt, vezetői tele vannak szarral, de képes magát tisztának és vonzónak mutatni. Azt ígéri, ha őt választod, akkor nem kell félni a következményektől, mert valójában terméketlen. Egyszerűbb mint a pina, de ha a fasz közelít felé, akkor a fájdalomtól remegni kezd. Értéktelennek tűnik, de mivel kényelmes rajta az ülés, ezért sokan kedvelik. Hatalmas (far)pofái vannak, de ha megszólal, akkor a fingszag árad belőle. Uniszex jelenség, nincs se nemi se semmilyen más identitása. A kényelmesség és az alávaló örömködés, a visszataszító kielégülés és megkönnyebbülés sajátos eszköze.

Az SZDSZ lényege az értelmetlen és legfőképpen terméketlen fontoskodás. A férfi bimbó nem táplál, létezése tökéletesen fölösleges, a természet perverz játéka. Utal a nemi jellegek ostoba keveredésének lehetőségére. Kevéssé izgatható ugyan, de ez inkább fájdalmat okoz. A kaján szadizmus, az öncélú bujaság kedvelt játékszere. Környéke szőrös, mi természetétől idegen. Táplálni képtelen, inkább csak egy sebhelynek tűnik, mutáns elkorcsosulás. Hiába fogad két férfi örökbe gyereket, egyiknek sem lesz teje, táplálni a csöppséget. Egy csöpp se jön ki. A téves nemi identitás lényege, egy rossz azonosító. Mintha maga lenne a női princípium betüremkedése a férfiak világába. Kártékony, megtévesztő, rossz.

Lehet, hogy úgy tűnik, mintha túl sok bort fogyasztottam volna máma. De ez nem számít. Ezt én már évek óta tudom. Csak azt látom, nincs már mi visszatartsa szavaimat. Ez a világ nem érdemel finomkodást. Le vagytok szarva. Értitek már? Erre szavaztatok, hogy leszaródjatok.










Matula Magazin © Minden jog fenntartva. 1995-2006 | Megjelenik, amikor megjelenik, kábé kéthetente. | Médiaajánlat | Impresszum