1995-2006, 11. évf. #044 

hazád
Szavazz Rám!

Magyari Péter - Vidám összeállításunkban nem nyúltunk semmihez. Csak összeszedtünk néhány mondatot, amelyekkel jelöltjeink önmagukat próbálták jellemezni. Se a helyesíráson se a szavakon nem változtattunk. Nem érdekeltek minket a kis pártocskák futóbolondjai, kizárólag a parlamenti képviselettel rendelkezõ négy erõ embereinek bemutatkozásaiból válogattunk.

Politikus és ember szeretnék lenni egy személyben.

Hobbim a barkácsolás, számítógépezés.

Németül kicsit konyhanyelvi szinten beszélek. 3 éve rokkant nyugdíjas vagyok. Hobbi szinten kedvelt idõtöltésem a méhészkedés.

Hobbim az autó-motorsport, kedves idõtöltésem a horgászat.

Egy osztrák lámpagyártó cég hazai képviselõje, majd 2000-tõl a Vasútegészségügyi kht. gazdasági igazgatója lettem. Hobbim a családfakutatás.

Itt szereztem 1984-ben biológia-testnevelés szakos tanári diplomát. 2005. november 1-tõl ügyvédjelölt vagyok.

Úgy a múltban, mint jelenleg is az iparban dolgozom.

1967-ben születtem Bonyhádon. A Bukovinai Székelyek Országos Szövetségének elnöke vagyok.

Politikusként arra vagyok a legbüszkébb amikor bizalommal fordulnak hozzám az emberek, mert tudják, hogy számíthatnak rám, és segítek gondjaik megoldásában. Szabadidõmben sportolok, horgászok, és gobelint hímzek. Feleségem tanító.

Az emberek problémáikkal, javaslataikkal ismerõsként, barátként jönnek hozzám.

Vasváron élek folyamatosan, hátrányos helyzetû vidékrõl induló elsõ generációs értelmiségiként tudatosan vállalom az aprófalvakban, és kisvárosokban élõk sorsának, életminõségének javítását.

Családanyaként, feleségként, három gyermek édesanyjaként ugyanis nekem is nagyon fontos, hogy a dolgok jobbra forduljanak.

Barátaim lelkiismeretes, türelmes, együttérzõ és megfontolt embernek ismernek.

Akik ismernek, azok közvetlen, barátságos embernek tartanak. 57 éves vagyok.

Feleségem Csenger-Zalán Katalin, kozmetikus. Két gyermekünk van Kincsõ és Zselyke. Szeretem a vízisportokat és a síelést.

Ha idõm engedi, szívesen járok Erdélybe, és kertészkedni is nagyon szeretek.

Idõmhöz mérten a visegrádi sakkegyesület versenyein is részt veszek.

Nagyobbik leányom bírósági fogalmazó, fiam ügyvédbojtár, kisleányom óvodába jár.

Azok közé az emberek közé tartozom, akik mindig szívesen vállalnak munkát a közösségért. Talán ezért is dolgozom 38 éve a közigazgatásban.

Az évek során megérett bennem a döntés, hogy ne csak magánemberként tegyek az itt élõkért, hanem hivatásos érdekérvényesítõként is, hiszen Zala ügyei teljes embert kívánnak.

Talán látásból már ismerjük egymást. Találkozhattunk a miskolci utcákon sétálva, bevásárlás közben, fogadóóráimon, vagy épp a postán, sorban állás közben.

Én szeretném Önt képviselni az Országgyûlésben. 27 éves vagyok, születésem óta Szombathelyen élek. Korán elkezdtem a közélettel foglalkozni.

Örülök, hogy most személyesen is bemutatkozhatok: Gyula Ferencné, Ica vagyok, középiskolai tanár.

Évente 100-120 rendezvényen veszek részt.

Kitüntetéseim nincsenek. Kedvelt idõtöltésem a sportolás.

Kedvelem a jó magyar borokat, és néha horgászom is, de ezt nem kell túl komolyan venni, mert a halak sem veszik.

Számtalan szakképzéssel, munkaüggyel kapcsolatos tanfolyamon és tréningen vettem részt.

A csillagvárosi kiképzésemet követõen 1980. május 26.-tól június 3.-ig V.Kubaszov, L.Popov és V.Rjumin szovjet ûrhajósokkal, mint elsõ Magyar, részt vettem egy máig felejthetetlen ûrutazáson, amely tényre nem csak jómagam, de hazám is büszkén tekinthet mindenkor.

Érettségiztem oroszból, és alapfokon beszélem a német nyelvet, de nyelvvizsgám nincs. Szabad idõmben támogatom a felnövekvõ fiatal generációt, sportolási lehetõségét.

Soha semmilyen kitüntetésre nem vágytam.

A diplomáim megszerzése után a kaposvári Egyetem Juhtenyésztési Tanszékén, majd ezen "alma mater" Diagnosztikai Központjában dolgoztam.

Az informatika országútján is kapcsolódunk Európához!

Igyekszem továbbképezni magam - idén fejezek be egy hároméves psychoterapeuta-képzést. Szeretnék még jobban segíteni az embereken: úgy érzem, a betegségek nagy része lelki eredetû, ezért iratkoztam be ebbe az iskolába.

Zászlómra a környezetvédelem, a gazdaság és az egészségügy problémáinak megoldását tûztem. Ebben feltétlenül segíteni fog az a tény, hogy napi munkám során, egy magyar magántulajdonú informatikai rendszerintegrátor vállalatnál olyan csapatot vezetek, amely feladata éppen a PROBLÉMA MEGOLDÁS!

Jelentõs horvát és szlovén kapcsolatokkal rendelkezem.

Foglalkozásom: Térinformatikus, na jó, az SZDSZ képviselõjelöltje.

Kedvenc növényem: Bíboros kosbor, az egyik legszebb magyarországon élõ orchidea féle (kertemben 5 tõ nõ vadon!)

Pedagógiai fõiskolát végeztem, utána gépjármû szakoktatói képesítést szereztem. A XI. kerületi iskolák közlekedési referenseként dolgoztam. Ezt követõen a Teleki Blanka Általános Iskolában tanítottam technikát.

1988-tól tíz éven át gépjármûoktató voltam, elõbb a Szegedi II. számú gépjármûoktató munkaközösségnél, majd saját vállalkozásomnál. 1998 óta Tiszasziget község polgármestere vagyok. Tagja vagyok a helyi egyházközösségnek, gazdakörnek, illetve a horgászegyesületnek.

Szilassy Gábor Cézár vagyok. Érdeklõdésem tárgya az antik római kultúra.










Matula Magazin © Minden jog fenntartva. 1995-2006 | Megjelenik, amikor megjelenik, kábé kéthetente. | Médiaajánlat | Impresszum