1995-2006, 11. évf. #042 


A faszverés módozatai
Kontrázzunk rá Fenék Tibire!!

Molnár Richárd - Molnár Richárd a férfimaszturbáció alapmûvét kívánta lerakni, de aki mindössze két pozitúrát tud felsorolni, az nem lehet a téma Szenczi Molnár Albertje, ráadásul idegesítõen sokat használja a "gecizni" kifejezést. Meleg srácoknak viszont kötelezõ!

Huszonéves faszverõ titánként és természetesen Matula-olvasóként mostanság felháborodottan veszem tudomásul, hogy Fenék Tibor kisajátította magának a magyar faszverõ kultúrát. Nem mehetek el válasz nélkül azon jelenség mellett, miszerint a Matula kizárólag Fenék Tibor sexual-erotikus fantáziálásait közli a magyar ifjúsággal, teljesen figyelmen kívül hagyva a hazai faszverés sokszínûségét, módozatait. Ha továbbra is hagyjuk ezt, teljesen eltûnik az évtizedek tapasztalatait felölelõ tudásanyag, hiszen a fiatalság a Fenék-féle dömping miatt el van zárva az információk alternatív forrásaitól.

A továbbiakban a magyar faszverõ kultúra legfontosabb jelenségeit és különféle hagyományos, vagy éppen forradalmian új módszereit kívánom ismertetni.

A faszverés legõsibb, a közfelfogásban legelterjedtebb módozata a manuális faszverés, vagyis a hímvesszõ kézzel való izgatása az ejakuláció bekövetkeztéig. Jobb esetben ezt a tevékenységet nem a faszverõ egyén, hanem egy másik személy végzi, a legjobb esetben ez a személy egy nõnemû egyed, kurvajó esetben a szájába gecizhetünk. De én most kizárólag a faszverés, mint önkielégítés témakörébe kívánok egy kisebb kirándulást vezetni.

1. Manuális módozatok:

A, Intenzitás:

-A faszverõ egyén idõ hiányában vagy a faszverésre kijelölt helyiség túlzottan publikus volta miatt (vécé, közös zuhanyzó, öltözõ, könyvtár szépirodalmi részlege stb.) kénytelen a lehetõ legerõsebb és leggyorsabban ismétlõdõ rárántásokkal ejakulációt elérni. Ez gyakran fájdalmas következményekkel járhat (bõrsérülések, péniszfájdalom), nem is beszélve a túl gyors ejakuláció hosszútávú negatív következményeitõl. Bizonyos szituációkban a publikus helyen való faszverés különleges izgalmat okozhat, a kemény, határozott rárántások pedig fantasztikus orgazmust és bõséges ondókibocsátást okozhatnak (fõleg, ha elõzõleg hosszú napokig nem vertük ki). Ám a túl gyors ejakulációhoz és az erõltetett manuális módszerhez való hozzászokás késõbb súlyos zavarokat okozhat a másik nemmel folytatott szexuális érintkezések során. Ez fõleg a 18 év alatti korosztálynál veszélyes.

-Emiatt mindenképpen javaslom, ha lehetséges, biztosítsunk magunknak nyugodt körülményeket és kellõ idõt a faszveréshez. Ne legyünk türelmetlenek! Minnél tovább sikerül elódáznunk az ejakulációt, annál fantasztikusabb orgazmusban lehet részünk. A faszverést szakítsuk meg hosszabb-rövidebb idõre, változtassunk a rárántások erõsségén és gyakoriságán. Kényeztessük, simogassuk péniszünket, hiszen megérdemli a törõdést egy kemény munkanap után. Ha úgy érezzük, közeledik az ejakuláció, makkunk alsó részének elszorításával, a lágyéki izmok megfeszítésével tartsuk vissza minnél tovább háborgó spermatengerünket. Ezután önmagunkat is meglephetjük a kiválasztódó ondó mennyiségével és a kilövellés távolságával.
NE FELEDJÜK!!! Ülõ helyzetben a faszverésben inaktív tenyerünket az ejakuláció pillanatában tartsuk a húgycsõnyílás elé, megakadályozva az ondó arcunkon való landolását, ruházatunk összepiszkítását. Álló helyzetben irányíthatjuk az ondónk útját, ülve és fekve ki vagyunk téve a gravitáció hatásainak.

B, Helyszín:
-Mint azt már írtam, a helyszín megválasztása nagy befolyással van a faszverés intenzitására. De a veszélykedvelõket sem hagynám cserben. Lebukási veszély szerint a következõ helyszíneket javaslom (1. a leggyengébb, 5. a legerõsebb):

1. Mundruczó Szent Johanna címû operafilmjének szombat délelõtti fél tizes vetítése a Hollywood Multiplexben, leghátsó sor, balszél.
2.Nõi WC egy meleg éjszakai szórakozóhelyen (hangokkal imitáljunk baszást vagy szarást, esetleg a kettõt egyszerre).
3. Többágyas kollégiumi szoba vizsgaidõszakban.
4. Hétfõ, éjszakai 907-es busz, hátsó üveg felé nézõ szék a busz végében, ami eredetileg a babakocsis utasoké, csak egy kómás hajléktalan a szomszédunk, kint mínusz húsz és havazás.
5. Nagymama és nagypapa tátott szájjal szunyál a tévé elõtt, átkapcsolás a Privte Gold éjszakai adására. Szigorúan közepes hangszint. Ha túl halk, azt hiszik kikapcsolt a tévé. Ha túl hangos, azt hiszik Heti Hetes megy. Szõnyegre nem gecizünk, zsepi legyen kéznél.

-Átlagos vérmérsekletü fiataloknak felesleges bátorságukat efféle vakmerõ akciókkal bizonyítani. A legjobb választás még mindig szobánk csendes, rejtett zuga (ha kollégista vagy, rábasztál, matyizhatsz a szarszagú koedukált budiban), a számítógép elõtt kényelmesen üldögélve, a Kefélnivaló Anyucikák oldalról letöltött legújabb videókat nézegetve.

C, Képzettársítás:

-Fenék Tibor sexuál-erotikus fantáziálásai egyáltalán nem elvetendõ dolgok. Nagystílû profik igenis képesek arra, hogy kizárólag a fantáziájukra támaszkodjanak. Ám ha nem erre teremtett minket a Jóisten, ne erõlködjünk. A vége csak egy elkapkodott, unott faszverés lehet, amihez ha hozzászokunk, súlyos merevedési gondokat okozhat a jövõben. Persze elõ-elõfordul, hogy az ember annyira megkíván egy adott nõt, hogy frusztrációját kénytelen egy gyors sexuál-erotikus fantáziálás kíséretében levezetni. Ilyenkor magam is ezt a módszert ajánlom.

-Használjuk ki bátran a nemzetközi pornóipar áldásait. Ez a szakma értünk, szexuálisan túlfûtött és/vagy kielégítetlen fiatal férfiakért él és virágzik. Ne hagyjuk hát cserben és áldozzunk anyagiakat is rá, hiszen az iparág lányai is bizony oly nehéz szívvel tárják fel ánuszukat az egyre nagyobb és hosszabb farkaknak, ahogy mi a kezünkbõl pénzt adunk ki. Tiszteljük meg hát õket azzal, hogy legalább néha napján elküldünk egy-egy emelt díjas sms-t a Kefélnivaló Anyucikák oldalára és elhatároljuk magunkat a fájlcserélõ programoktól.

1. Nem-manuális módozatok

-A faszverés állandóan fejlõdõ tudományának szigorúan kísérleti jellegû területe. Az itt közölt néhány módszer már beváltnak tekinthetõ, ezért ajánlom a hagyományos önkielégítéstõl megcsömörlött bátor, vállalkozó kedvû fiataloknak!

Szopás imitálás:

Napi tisztálkodásunkat néha nem ártalmas egy-egy kádfürdõzéssel színesítenünk. Ez alkalmat ad a szopás imitálás kipróbálására. A cél érdekében erõsen igénybe kell vennünk fantáziánkat. Természetesen arra kell gondolnunk, hogy egy bizonyos nõ (vagy férfi) a faszunkat szopja. Ha elég pornófilmet néztünk életünkben, mi sem lesz egyszerûbb (a sexuál-erotikus fantáziálás legjobb edzõmódszere a pornó!). Szemünket mindenképp tartsuk csukva. A vízbõl finoman emeljük ki derekunkat, hogy már a faszverés gondolatától is meredezõ pöcsünk a víz felszínére kerüljön. A bõr lehúzásával tegyük csupasszá makkunkat, majd folyamatos alámerítés, vizezés mellett nedves alkarunkkal kezdjük el egyre intenzívebben dörzsölgetni makkunkat. Ezt a folyamatot persze rárántásokkal fûszerezhetjük. A makkot különbözõ irányokból, teljes felületén dörzsölgessük. Mivel a felület nedves, elkerülhetjük a hámsérüléseket. Eddig soha nem tapasztalt orgazmust érhetünk el a módszer segítségével, csak az a gáz, hogy a fürdõvizünkbe gecizünk. Ne legyünk finnyásak, az élvezet a lényeg!

Misszionárius-pózbeli dugás imitálása:

Ez a módszer ismét igényli sexuál-erotikus fantáziánkat. Célpontunk egy viszonylag nagyobb, nem túl kemény, de nem is túl puha (lehetõleg toll)párna. Ezt fordítsuk függõleges irányba, majd feküdjünk rá hassal úgy, hogy a párna felsõ vége éppen az arcunk elõtt legyen. A párnát öleljük át. Lehetõleg vetkõzzünk meztelenre, ebben az esetben az ejakuláció pillanatában mindenképpen ugorjunk föl és élvezzünk a padlóra, különben szétgecizzük a lepedõnket. Ez kínos pillanatokat okozhat, különösen azon fiataloknál, akik még nem mosnak saját magukra. Ha egy boxerban vagy egy lepukkant bermudagatyában csináljuk, lehetõségünk lesz beleélvezni a ruhadarabokba. Így a legközelebb kerülhetünk a hagyományos, hétköznapi szex imitálásához. Szóval nem árulok el nagy titkot, ha közlöm, hogy a módszer lényege ezután az elõre-hátra mozgás, váltakozó intenzitással. Perverzebbek nyugodtan csókolózzanak a párnával, nem ciki.

Írásom mindössze egy rövid esszenciáját adja a magyar faszverõ kultúrának, de remélhetõleg ennek elolvasása után a magyar fiatalok érdeklõdése felfokozódik iránta és biztosítják a hagyományok továbbélését.










Matula Magazin © Minden jog fenntartva. 1995-2006 | Megjelenik, amikor megjelenik, kábé kéthetente. | Médiaajánlat | Impresszum