1995-2006, 11. évf. #040 


Az év román kurvája

Bede Márton - A zsidó párt egyik főnöke összefeküdt egy román kurvával, aki ráadásul magyarellenes kém is. Az év egyébként is ott volt bulvárpolitikailag, ilyen mondatok leírásáért érdemes viszont megszületni.

Két politikai ágyjelenet ragadta meg idén a magyar nemzet kollektív képzeletét. Az unalmasabbik az évvégi balhé volt, hogy akkor most hogy is volt a nővel, akit Kovács László kúrt, tényleg összehaverkodott-é annyira a görög külügyminiszterrel, hogy az még olajbogyót is küldött neki, ahogy állítja, vagy inkább nem. Az igazán jó sztori, amelynek kitalálásához a Magyar Nemzet és a Blikk teljes szerkesztőségének know-howja sem lenne elég, sőt, töredelmesen bevallom, hogy ilyen még nekem sem jutna eszembe, az Szatmári Ildikó alias Lorinról szólt.

Először csak annyi derült ki, hogy a nő valószínűleg román kém, és minden bizonnyal kefélt valakivel a magyar kormányból. Emlékszem, hosszasan ültem a meh.hu előtt, és próbáltam kisakkozni, hogy akkor ki lehetett. Annyira, de annyira reménykedtem, hogy Kovács Kálmánról derül majd ki, ő hagyta, hogy egy pár szőrös talp simogassa a tökeit. Nem gonoszságból, csak igazán vicces volt elképzelni ezt a két csődört, ahogy egy popescuné a fülébe suttog valamit a vidéki internetezők számának gyarapodásáról.

Végül a köz abban közmegegyezett, hogy vagy a Hiller, vagy a Magyar Bálint zavarta be a magyar macit a Kárpátokon túli málnásba.

ÉS MOST MEGSZAKÍTJUK ADÁSUNKAT, HOGY FELSOROLJUK A HÁROM LEGJOBB EUFEMIZMUST ARRA, HOGY EGY MAGYAR FÉRFI KÖZÖSÜL EGY ROMÁN NŐVEL

1. Benne volt, mint Ábel a rengetegben
2. Beleverte a Bécsi Szerződést
3. Megmutatta neki, ki irányítja a Vasgárdát

Szóval Hiller és Magyar volt a két esélyes, mivel munkakörileg ők érintkeztek korábban Lorinnal. Hiller mellett szólt, hogy felesége a világ egyetlen és legrosszabb Cicciolina-imitátora, az ilyennek a férje biztos mindenre képes. Magyar mellett meg az, hogy annak a párnak a tagja, amely gyakorlatilag egy szakállas férfiakból és borotválatlan nőkből álló swingerklubból alakult, amelyben mindenki összefeküdt mindenkivel, időnként egyszerre is.

A sztoriból egyébként nem is a kémvonal volt az érdekes, hanem ahogy a ROMÁNNAL DUGÁS, még ha magyar etnikumúról is volt szó, micsoda aurát kapott. Románnal dugni, az olyan, mint Amsterdamban néger kurvával vagy Bangkokban hermafroditával, nem csak, hogy furcsa, hanem egyenesen perverz és beteges, hiszen a román nő nyilvánvalóan más az ágyban, mint a magyar. Állatias természetéből kifolyólag nem ismer gátlásokat, duzzadt csiklója, burjánzó szeméremajkai pedig egyaránt olyan ösztönlényt sejtetnek, amilyen a magyar férfit arra emlékeztetik, ahonnét jött. Már nem úgy értve, hogy a kedves mamájára, hanem Ázsiára, a múltra, a pogány, civilizálatlan életre.

A kezdeti izgalmak után sajnos a történet coitus interruptusként ért kurta-furcsa véget. Aminek a csúcspontnak kellett volna lenni, tehát amikor nem csak kiderült, hogy Magyar Bálint volt az, aki felmászott a hegyifranciára, hanem a telefonbeszélgetéseik is nyilvánosságra kerültek, az volt az egész kalandból a leguncsibb. Ahelyett, hogy a miniszter úr megparancsolta volna ennek a román riherongynak, hogy azonnal jöjjön be az irodájába, és pucsítson, az egész két tizenhárom éves első próbálkozásaira emlékeztetett, hogy izé, megcsókollak, ha te megcsókolsz először.

Nekem ilyen miniszter nem kell. Magyar ember úgy dugjon románnal, hogy bemegy a kuplerájba, leteszi a gépfegyverét a madámnál, választ, elintézi, fizet, aztán megy tovább a tankjával Bukarest felé.










Matula Magazin © Minden jog fenntartva. 1995-2006 | Megjelenik, amikor megjelenik, kábé kéthetente. | Médiaajánlat | Impresszum