1995-2006, 11. évf. #039 

portré
Fenék Tibi

Lindner András - Horváth Zoltán - Új rovattal lepjük a Matula Magazin vállalatvezetõ olvasóit! Lindner András és Horváth Zoltán friss szellemiségû, könnyed interjúsorozatának elsõ alanya mindannyiunk kedvence, Fenék Tibi.

Fenék Tibor
informatikus
"Már 13 évesen elkezdtem rejszolni :-DDDDDD" - idézi fel a Matula Magazin szerzõje, Fenék Tibor a korai kezdeteket. Pedig a VII. kerületben felnõtt infor­matikus családi hátterében pedagógusok állnak: a papa szak­közép­iskolai testnevelõ tanár, igaz, nyug­díjazása óta már csak félál­lásban az, míg a mama, Iri néni óvónõként gyakorolta Tibi neveléséhez a szak­fogásokat. "Egyke gyerek voltam, pedig az apámat sem kellett félteni a sex-tõl, a grundon is mindig a lányokat sasolta :-DDD" Pedagógus­szülõk ide vagy oda, a pro­fesszionális nevelés mégsem bizonyult hatásosnak, hiszen az Alsó Erdõsor utcai elemiben eltöltött eseménytelen általános iskolai évek után Tibi még inkább a perifériára szorul: a külvárosi Szerb Antal gimnázium nebulója lesz. A nõi testek irányában mutatott vonzódása miatt elõbb az orvosi pályát szemeli ki magának. "Nem nõgyógyász akartam lenni, mert egy haverom mondta, hogy akkor meg­undorodom a nõktõl" Aztán még csak orvos sem lesz, mivel "ahhoz túl sokat kellett volna tanulni", inkább katonának megy. "Abban marad­tunk a szülõkkel, hogy érettségi után bevonulok, aztán majd meglátjuk :-D" Szigorú, maximalista apja ugyan nem örül a döntésnek, de jobb ötlettel õ sem tud elõruk­kolni, így aztán az elkövet­kezõ másfél évben kétszáz­ötven kilométerre Budapesttõl, Lentiben teljesíti felettesi parancsait. A katonás fegyelem mégsem borítja ki a mihaszna, lusta Tibit: "Alulról jövõ parancsokat már évek óta telje­sítettem, mivel az ezredes sosem hagyott nekem nyugtot :-DDDDDD" - érzékelteti, voltak azért biztos pontok is életében. 1991 végén szerel le, és találja magát munka nélkül a demokratizálódó Magyar­ország kellõs közepén. "Egy haveromnak volt otthon számító­gépe, amin már eldöcögött egy Samantha Fox-­os strippoker, azt hiszem ekkor döntöttem el, hogy mi lesz a foglalkozásom :-DDDDDD" Minden kezdet nehéz, de legalábbis unalmas, Tibi még hosszú évekig üldögél a számító­gép elõtt, mire auto­didakta módon kitanulja a szakma csínját-bínját, hogy aztán egy távközlési cég rendszer­gazdájaként helyezkedjen el, ahol mégsem elégedet­lenkedik. "A kollégák jó haverok is egyben, egész nap röpködnek a disznóviccek, meg más is :-DDDDDD" Asszisz­tensként dolgozó felesé­gével hat éve házasok, de gyereket egyelõre nem terveznek.
- Legutóbb arról értesülhettek a Matula Magazin olvasói, hogy nem áll fel a Fenék Tibinek, és kénytelen az ürítkezéssel foglalkozni. Bennünk egy világ omlott össze. Tényleg ennyi év hû szolgálat után elárulta volna a férfiassága?
- Helyreállt a rend :-DD Mindenki azt csinálja, amihez ért: az ezredes tiszteleg, a belek dolgoznak :-DDDD
- Nem akarjuk az elején felpaprikázni, de muszáj tudnunk: önmagára normális emberként tekint, vagy elismeri, hogy kicsit azért perverz?
- Mi ebben a perverzió? Önök nem szoktak rárántani néha? :-DDDD
- Hát ebbe még mi is belepirultunk, és inkább passzolnánk. Biztosan önnek is feltûnt, hogy ma egyre népszerûbb Magyarországon a homoszexuális életforma, és nem csak a nõk között. Errõl mit gondol? Talán önben is felmerült már a "szakállas" kalandok gondolata?
- Nem vagyok meleg, az ezredes sajnos - vagy inkább szerencsére - a nõi popsikra, a friss punikra és a csöcsökre gerjed. Én meg nem tiltakozok :-DDDDDD.
- Igen, ezt észrevettük. Említette, hogy - sok kiskamaszhoz hasonlóan - 13 évesen jutott el elõször a csúcsra, hogyan emlékszik vissza erre a pillanatra?
- Szinte már csak arra emlékszem, hogy mikor végeztem, tudtam, hogy nem ez lesz az utolsó :-DDDDDDDDD Egyébként, azt hiszem a vécén ültem, amikor a merevedõ ezredes - vagy akkori nevén a fütyim -, beleakadt a vécé peremébe. Egyébként nem tudom, hogy jött rám.
- Villámcsapásszerû kezdet, mint a géniuszoknál általában. Tényleg, ha már ilyen régi a szakmában, biztos van valami titka, sikosító, kézcsere, ilyesmi, vagy nincs?
- Nincs ilyesmire szükség :-DD Elég a sexual-erotikus fantázia, a többi már megy magától :-DDD
- Értékeljük Szent Ferenc-i egyszerûségét, de mégis valami praktikája csak van! Melyik kézzel csinálja?
- Jobbkezes vagyok, viszont ha ráülök, és elzsibbad, olyan, mintha valaki más csinálná :-DDD
- Ügyes! Talán egyszer mi is kipróbáljuk. És mégis mennyi idõ kell önnek egy "menethez"? Biztosan több világrekordot megdöntött már...
- Az idõ nem lényeges szerintem, mindig annyi, amennyi jut rá. Ha az asszony kopogtat a fürdõ ajtaján, akkor minél hamarabb :-DDDDD
- És nem veszélyes ez, sportbalesetet nem szenvedett még?
- Hát egy-kétszer nagyon nagy lendülettel csináltam, és megsérült a fitymafék :( Akkor kicsit vissza kellett venni, nem volt könnyû :D:D:D:D:D:
- Azért valami csak változott azóta, hogy húsvér nõkkel is összehozta a sors. Ki volt az elsõ barátnõje?
- Egy lány a szomszéd házból, már nem tudom a nevét, csak azt, hogy kiverte nekem a pincében, a krumpliszsákokon, és akkor jöttem rá, hogy én jobban csinálom magamnak :-DDDDDD
- Azért van a szexnek olyan formája is, amihez legalább két ember kell, ilyen például a szeretkezés. Érdekelte a szex ezután a fiaskó után?
- Érdekelt persze, de nem volt jó, csak ha kivered magadnak, az a legjobb :-DDD
- Ne mondja, hogy teljesen megvonta a szexuális örömöket a feleségétõl!
- Nem persze, az asszony volt az elsõ barátnõm, akivel keféltem is. És hát a mai napig az egyetlen is :(((( Egy idõ után azért már jó volt :-DDDD.
- Szívbõl örülünk neki. Mit szól a feleség a sok kézimunkához, nem féltékeny, vagy nem kapta még rajta?
- De, egyszer igen. De azt hazudtam neki, hogy rá gondoltam, szóval megmenekültem :-DDDDD
- Arra még nem gondolt, hogy ezt a sok szétszórt magot valami magasabb cél érdekében használja föl?
- ??? Bocsánat, olyan hülyén tudnak kérdezni, hogy a felét sem értem!
- Mi kérünk elnézést, szóval terveznek-e gyereket? Lesznek-e kis Fenék Tibikék?
- Én nem tudok róla :D Nem egyébként, csak zavarna a fantáziálásban :-DDDD
- Azért csak szorult önbe egy kicsi a pedagógusból, ha már ilyen tisztes foglalkozása volt a szüleinek. Mi a véleménye arról, hogy ma mar a kemény pornó is egyre nagyobb teret hódított meg?
- Engem ez sose érdekelt. A pornó kiszorítja a sexual-erotikus fantáziát, ami pedig megkülönbözteti az embert az állattól :-DDDDD De mi köze ehhez a tanár õseimnek?
- Arra gondolunk, hogy a mai fiatalok a pornón nõnek föl, egészen más a hozzáállásuk, mint önnek. Nem bánkódik?
- Ja, túlzottan nem érdekelnek, csak a hamvas puncival felszerelt lányok! Egyébként sajnálhatják, sokat veszítenek vele. Az ember magát is jobban megismerheti, ha kiteljesíti a sexual+erotikus fantáziáját.
- Hol lesz Fenék Tibi tíz év múlva? Vannak távlatok az életében?
- Remélem, az ezredes sokáig munkában lesz :DD Karrier? Hová? Minek? Hogy fontos ember legyek, akire rácsörögnek folyton maszturbálás közben? Hát nem, köszönöm :-DDDD
- Hogy lehet, hogy még mindig ennyire odavan Csomor Csilláért, pedig évek óta minden nap láthatja a tévében?
- Hát ez elég hülye kérdés :DDD Pont azért vagyok oda érte, mert minden nap látom :D
- A mindennapok varázsa, végül is érthetõ. Ezért sem szerepelnek a repertoárjában külföldi sztárok?
- Igen. Én azt szeretem a sexual-erotikus fantáziáimban, hogy olyanok, amik akár valóra is válhatnak. Csomor Csillával nem lehetetlenség összefutni a buszon.
- Összefutottak már?
- Nem :( Még soha, senkivel :-((
- Nahát, akkor tényleg nem tartozik a szerencsés típusok közé. Mit csinált az internet megjelenése elõtt? Kinek mesélt a fantáziáiról?
- Kollegáknak, elõtte katonatársaknak, haveroknak, osztálytársaknak. Vettem újságokat, néztem tévét.
- Hogy foglalkozása ellenére nem egy mai gyerek, arra bizonyíték ez a cikk is, ahol kiderül, hogy nem ismeri a chatkultúrát, Hogy lehet ez?
- Nem tudom, nem szerettem ezt, nem értettem a jeleket, meg hogy miért nem lehet egybõl sex-elni, miért kell ez a színjáték, amikor én csak recskázni akarok? :-DDDDDD
- A szexen, vagy ahogy ön szokott fogalmazni, a sex-en kívül érdekli még valami más is?
- Hát nem nagyon :-DDDDD Illetve engem még csak-csak, de az ezredest semmi :-D És hát kettõnk közül neki van magasabb rangja sajnos :-DDDDDDDD










Matula Magazin © Minden jog fenntartva. 1995-2006 | Megjelenik, amikor megjelenik, kábé kéthetente. | Médiaajánlat | Impresszum