1995-2006, 11. évf. #039 

mise
Kocsis atya beolvas az SZDSZ-nek

Kocsis atya - Elmegy a büdös picsába ez a tolvajbanda, foglalható össze a páter rendkívüli szentmiséjének mondanivalója. Ez az Isten Igéje!

Szájbabaszott hülye magyar híveim, csóró parasztok!

Rendkívüli szentmisét hívtam ma össze, mert az enyveskezû SZDSZ-es politikusoknak már megint az egyház, és konkrétan Kocsis atya vagyonkájára fáj a foga. Fáj nekik az a minimális alamizsna, amit ezért a rengeteg és pótolhatatlan ingyenes lelki szolgálatért kapunk.

Igaz, hogy az üdvösséget nem lehet megvásárolni, de azért hadd ne kelljen az éhségtõl legyengülve pestisben fetrengeni a szerencsétlen lelki atyának, ha már ezt az áldozatos foglalkozást választotta, tisztelt SZDSZ!

Szájbabaszott híveim, tegyétek kezeteket a szívetekre, és mondjátok el, mennyi pénzt adtatok a ti egyetlen Kocsis atyátoknak és a szegény parókiának mostanában?

- "Egy százast Kocsis atya!" "Én múltkor kétszázat, de véletlenül, Kocsis atya!" "A nagy lófaszt adok mindig, höhöhö..." "Én szotyit szoktam, azt lehet enni, Kocsis atya!" "Húsz forintost egyik héten, ötvenest a másikon! Így legalább tudom követni a liturgikus naptárt, tisztelendõ, kérem!"

Nem hazudtok, az anyátok picsáját, vasárnaponként 75,3 forint per fõ körüli a bevétel, ami 1600-1800 forint összegszerûen, átlagosan számolva. Hát nem sok!

Ezt akarják megdézsmálni azok, akik képviselõként évente 5 milliót kasszíroznak be mindenféle juttatás címén, amit ki se használnak, de még a rendõr sem állítja meg õket, mert elõkapják az igazolványukat, aztán olaj!

Nekem három hónapja nincsen jogosítványom, mert a vasárnapi mise után intett le egy buzeráns fakabát, hogy szakadjon rá az ég, a pogány kutyára. Nem hitte el, hogy pap vagyok, annyira be voltam baszva!

És ez még semmi, ti féleszûek!

Mi legalább nem lopunk pofátlanul, mint a Kunczéék! Úgy folynak a milliárdok kifelé az SZDSZ-es minisztériumokból, mint a Kánaán, az isten bassza szájba, ez még innen is látszik! Még a megboldogult hülyeállat Medgyessy Péter is megmondta! Hogy az óriási számítógép-vásárlásokról ne essék szó! Itt még fújtatóval megy az orgona, de az óvodásnak már ultramodern környezet kell!

Bár erkölcsi parancsainknak már egyre kevesebben engedelmeskednek, de még több a keresztény, mint az SZDSZ-es, sõt, a lassabb hívõlétszám-csökkenés miatt egyre több a keresztény, mint az SZDSZ-es!

Szájbabaszott hülye magyar híveim! Ugye, ti sem akartok külön fizetni az egyházért, a miséért?

- "Neeeeem!"

És az nem zavar titeket, hogy az SZDSZ-es képviselõk a ti pénzeteket lopják el, és abból élnek?

- "Deeeeeee!"

Akkor, mirõl beszélünk, drága barátaim? Ezek a Júdás-képûek ráadásul azt hiszik, amíg világ a világ, õk mondják meg, mi lesz velünk! Hát bizony mondom néktek, pedig a túlvilágról nem gondoskodtak a képviselõ urak, ahol pedig minden fordítottja a földi életnek!

Ott, a mennyei királyságban, az Úristen és a Jézus Krisztus a fõnök, és az SZDSZ egy kanyi pénz nem sok, annyit sem kap, mert már a beengedéskor fel kell oszlatni minden pártot.

Azért kell tehát sokat imádkozni, szájbabaszott büdösök, hogy lássátok az SZDSZ-t Szent Péter elõtt feloszlani! Akkor majd okoskodhatnak, hogy így, meg úgy kell elválasztani az államot az egyháztól! Ott a fent és a lent között lehet választani, köcsögjanik!

Ez az Isten igéje, basszátok szájba, híveim, ti smucig férgek!

Menjetek békével és tépkedjetek le néhány SZDSZ-es plakátok útban hazafelé, nem lesz semmi baj, "a Jóistennel már lebeszéltük"!

Dicsértessék!

Ámen










Matula Magazin © Minden jog fenntartva. 1995-2006 | Megjelenik, amikor megjelenik, kábé kéthetente. | Médiaajánlat | Impresszum