1995-2006, 11. évf. #002 

hazád
Az igazi ellenség

Inkei Bence - Azért kérettem ide mindenkit, bajtársak, mert rájöttem valami nagyon fontosra, és szeretném ezt veletek is megosztani. Amit most mondani fogok, az maradjon köztünk. Schäffer testvér, légy oly szíves, és zárd be az ajtót!

Az a helyzet, hogy mostanáig rossz nyomon jártunk. Nem az igazi ellenség ellen harcoltunk, hanem madárijesztõkre lövöldöztünk élestölténnyel. Ezt most nyilván nem komolyan mondtam, testvérek, hanem értsétek jelképesen. Arra jöttem rá, hogy nem az izráeliták a mi igazi ellenségeink: nem õk azok, akik hatalmukban tartják az országot, meg a kulcspozíciókat, elzárva az utat a becsületes, tiszta lelkiismeretû magyar emberek elõtt. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a zsidóság aknamunkájára nem kell odafigyelnünk, pláne nem, hogy elismerném ezt a holokauszt hazugságot, dehogy! Csak tudomásul kell venni, hogy van egy még kisebb, még agresszívabb kisebbség, amely sokkal nagyobb hatalmat bitorol, és maffiaként veti rá magát a zsíros falatokra. Nem szaporítom feleslegesen a szót, bajtársak: a nagy sportújságíró-összeesküvésrõl beszélek.

Tudom én, hogy elsõre ez kissé szokatlanul hangzik, azt is megértem, hogy Szilágyi testvér mosolyog, de be fogom bizonyítani az igazamat, konkrét példákkal. Vegyük elõször az úgynevezett demokratikus, parlamenti pártokat, a kozmopolitizmus és a globalizáció gátlástalan kiszolgálóit és szálláscsinálóit. Csak a megvezetett és buta emberek hiszik azt, hogy ezeknek minimális beleszólásuk van ezer sebbõl vérzõ hazánk irányításába. Teljesen mindegy, hogy ki van kormányon - elvtelen baloldali bajkeverõk, vagy álkonzervatív, cinikus zsúrfiúk, a fontos kérdésekben nem õk döntenek. Érdemes megnézni, hogy a fiatalok közül ki megy el politikusnak: csak a férgese. El tudjátok képzelni, bajtársak, hogy egy Rogán Antal, egy Gusztos Péter vagy esetleg egy Schmuck Andor gyõzelemre vezet bármilyen pártot egy ilyen demokratikus választásnak nevezett kutyakomédia végén? Na ugye, hogy nem. Az igazi nagyhatalom ugyanis a média, mint azt Kelemen testvér is elmagyarázta a múltkor, ennek megfelelõen a politikusok is úgy táncolnak, ahogy ezek fütyülnek.

Nézzük csak meg alaposan, bajtársak, hogy kik ülnek ezekben a pozíciókban! Ki a tulajdonosa annak a médiabirodalomnak, a Nap TV-nek, amelyik reggelente úgy alakítja a magyar közéletet, ahogy az neki tetszik? Úgy van, Schäffer testvér, Gyárfás Tamásról van szó, aki több éven keresztül sportújságíróként dolgozott, már ha ezt rendes munkának lehet tekinteni. Mûsorvezetõ ott régi ismerõsünk, Bánó András is, aki bizony a tévé sportszerkesztõségébõl indította nemzetszennyezõ tevékenységét. És ki ne ismerné a fõbohócot, Lakat T. Károlyt, aki - micsoda véletlen, bajtársak - a Képes Sport és a Nemzeti Sport újságírója volt korábban? Persze ez még nem elegendõ bizonyíték, Szilágyi testvér ajkán még mindig ott a hitetlenkedõ mosoly, de majd lehervad! Emlékeztek, testvérek, ki vezette a miniszterelnök-jelöltek vitáját tavaly a választások elõtt? Nagyon jó a válasz, Popovics testvér, Bárdos András volt az, bizony. Pár évvel ezelõtt még csak azt közvetíthette, ahogy Szlezák buktatja Pisontot, most meg a kérdéseivel õ terelhette úgy a jelöltek vitáját, ahogy akarta. Ez ám a karrier, bajtársaim! És akkor még szót sem ejtettünk kedvencünkrõl, Vitrayról, aki úgy tartja a kezét a köztévé ütõerén, mintha az elnöke lenne, noha erre senki nem kérte. Mi magyarok legalábbis biztosan nem. De van ám nekünk, igazi magyaroknak egy állítólagos saját tévénk is, hát annak ki a vezérigazgatója? Kérem szépen, Borókai Gábor, volt Nemzeti Sport. Ugye-ugye, Szilágyi testvér! Azt már nem is említem, hogy mintha jó húsz évvel ezelõtt még magát Forró Tamást is hallottam volna Békéscsabáról meccset közvetíteni a rádiós körkapcsolásban...

Nem folytatom tovább: rosszabbak és veszélyesebbek ezek, mint a szabadkõmûvesek. Változtatnunk kell, testvérek, sok mindenben méghozzá. Nem azt mondom, hogy hõsi halált halt nemzetvezetõnk elméletei idejétmúltak, mert nézetem szerint az új földgömbrend csakis az õ bölcs elképzelésein alapulhat majd, de erre az összeesküvésre le kell csapnunk, és elsõként tõlük kell megtisztítani a közéletet. Tanácsos odafigyelni mindegyikre, testvérek, így azokra is, akik egyelõre még veszélytelennek tûnnek. Gyanús továbbá mindenki, akinek sporttémájú érdeklõdése meghaladja a normális sportszeretõ magyar emberét, tehát például ötnél több norvég futballistát tud felsorolni, vagy tudja, hogy ki fut le a világon a leggyorsabban négyszáz métert. Az ilyen gyanús elemeket azonnal jelenteni kell a legközelebbi háztömb-bizalminak. Érthetõ voltam? Akkor köszönöm a figyelmet, bajtársak! Kitartás!










Matula Magazin © Minden jog fenntartva. 1995-2006 | Megjelenik, amikor megjelenik, kábé kéthetente. | Médiaajánlat | Impresszum