1995-2006, 11. évf. #038 


Programajánló

Fekete Pákó - Ezúttal Fekete Pákót kértük fel, hogy ajánljon programokat. A vicces néger lagzizenész beleadott apait, anyait és remek műsort rakott össze!

Trojan Sound System, PASO's Roots Rockers, KULTIPLEX, november 11.

Fúú, kocsog szkinhedek, baszki! Én a borszinem miatt nem fogok elmenni ra, de a feher ember elmehet ra! Nagy tancolas van, aszt hallottam, kurvara jo buli, csak feketet megverik. Nalunk Nigeriaban mar reg felrobbantodott volna az ilyen buli. Fúúú..., baszki!

Dj Format, TRAFÓ, november 12.

Most a Mikulas fijuk atkultek zenejet ennek a Dídzsének, es kibasszott jo! En is ijet cinalnék, de a Magyarország még nem érti nyugati fekete zene. Ezért nem reppelek, inkább énekelek. De ez a kibaszott angol nagyon alat, allitolag olyan magnokon rakja ossze sok zenet, amik mar cak Afrikaban menok! Allat neger zene es tuti sok puni rohangaszik ide-oda!

Pro-Pain, Bane, Comeback Kid, KULTIPLEX, november 14.

Baszott isten, de undoritó Satan ez a zene! Ez ijen hatkor metal, feher orult emberek talaltak ki, mert mindenki utalta oket. En is, mert undoritoak es verekedosek, ugy ertem brutalitasosak.

Gorgoroth, 1349, KULTIPLEX, november 15.

Ezek még undoritóbbak, úristen! Emberevo norveg bolondokok, amik nem hord a hatan a föld csak nágy fajdalom! Meg hogy neger kannmibal eszik embert, hat pont forditva!

The Rasmus, PECSA, november 15.

Hat nem mondok, hogy kedvencem, de ezek mar tudnak normalisan lassan gitarozni. Nem szeretem az ilyen nyalas rock, de sok lany igen nagyon szereti oket. A finnek meg rokonaink nekünk, a picsába, vagod, ott a helyed!

Chumbawamba, PECSA, november 17.

Hat ez legalabb olyan szar mint amijen zenet en is csinalok! Mindenkepen ot a hej! Anarchia es diszko, de nagyon nem bonyolult, aszt kész! Szuper sok lanka itt is!

Matula Magazin 2. szülinapi parti, BLUE RIVER, november 18.

Ezek a Mikulasok meghivtak engem is a bulira, de en csak lakodalom meg sutyi buli jol erez magam! Nem is olvasok Mikulas Magazin, de állitolag, ojan felhaborito muveszek mint en vagyok. Ez szep!

KMFDM, A38, november 28.

Hat én nem értem húlye fehér zene, ilyet nem lehet csinálni ép észel! Ez ilyen ipari zene, ami borzasztó nagy ricsáj, báj, meg minden rossz dolog. En olyan zene-ipari zene csinalok... Há, há, ez kibaszott vicces volt! Egyebkent meg ők is bevandorlok, amerika mentek nemet meg francia undorito ipar zeneszek!










Matula Magazin © Minden jog fenntartva. 1995-2006 | Megjelenik, amikor megjelenik, kábé kéthetente. | Médiaajánlat | Impresszum