1995-2006, 11. évf. #038 

olvasói levelek
Szedjétek össze magatokat!

Matula Magazin -

Olvasók!

Az Olvasói levelek rovatot kénytelenek vagyunk ideiglenesen szüneteltetni. Sajnos az utóbbi hetekben kapott levelek annyira színvonaltalanok voltak, hogy egész egyszerűen nem égethetjük magunkat a publikálásukkal.

A leveleitek sem tartalmilag, sem stilisztikailag nem ütik meg azt a színvonalat, amit a legjobb magyar nyelvű weboldaltól el lehetne várni. Helyesírási hibák tömkelege, dagályos körmondatok, suta poénok. Legtöbbeteknek nem futja többre a "szarok vagytok" illetve "királyok vagytok" mondanivalójú leveleknél, amikor meg véletlenül valamelyiketeknek mégis, abban sincs semmi köszönet. Ordenáré jófejkedésre, arra futja, meg amit a legjobban utálunk, a nekünk jól álló matulizmusok ügyetlen koppintásai, a benyalás legalja.

Az utolsó cseppet néhány olyan levél jelentette, amelyek szerzői még mindig azon lovagoltak, hogy most akkor jó arcok-e a dídzsék. Lejárt lemez ez már, minek adjunk neki megint teret?

Amennyiben képesek vagytok összeszedni magatokat, és ha nem is jó, de legalább viccesen szar levelekkel eldugítani virtuális postaládánkat, na akkor majd visszahozzuk a rovatot.

Szedjétek össze magatok, mert ez így szánalmas, és mi érezzük magunkat kínosan helyettetek is.

Üdv,
Matula










Matula Magazin © Minden jog fenntartva. 1995-2006 | Megjelenik, amikor megjelenik, kábé kéthetente. | Médiaajánlat | Impresszum