1995-2006, 11. évf. #037 


Mingyá lesz Matula 2. Születésnap!

Matula Magazin -

Olvasók!!!!!!!

November 18-án lesz a Matula Magazin második születésnapi partija, amit azon a napon tartunk, amikor a Matula jelenlegi inkarnációja pontosan 2 éves, 1 hónapos és 5 napos lesz.

A helyszín a Blue River nevû állóhajó, amit régen St. Tropeznek hívtak, és az Erzsébet híd pesti lábánál van. A program 22 órakor kezdődik. A belépő 500 forint, és korai érkezést javasolunk, mivel a hely minden bizonnyal meg fog telni.

A zenei szórakoztatást a város egyértelműen legjobb dídzséi, tehát Gasman, Vibrator, Istenostora és Sújtólég biztosítják. A zenei stílus rendkívül eklektikus lesz.

Dress code nincs, de elsősorban a lányokat szeretnénk megkérni, hogy legyenek szívesek valami normálisat felvenni, nem baj, ha kivillan a cici, a tangakilógás ügyében nem képviselünk egységes álláspontot. Az sem probléma, ha csúnyácskák vagytok, egy kis kurvoid sminkkel biztos elérhetitek, hogy valaki még aznap este megdugjon benneteket is.

A rendezvényen fényképfelvételek készülnek, amelyeket késôbb a rajtuk szereplők megalázására használunk fel.

Üdv,
Matula










Matula Magazin © Minden jog fenntartva. 1995-2006 | Megjelenik, amikor megjelenik, kábé kéthetente. | Médiaajánlat | Impresszum