1995-2006, 11. évf. #037 


Programajánló

Ian McSheffrey - Ian egy 27 éves angol fiatalember, aki a múlt hétvégét töltötte Budapesten, egy szervezett stag party keretében. A barátja legénybúcsúját ünnepelve alaposan megismerte városunkat, és e tapasztalatokkal felvértezve vállalkozott arra, hogy programokat ajánljon a Matula olvasóinak.

Helló Budapest, Ian vagyok. Elbaszott nagyot buliztunk nálatok a múlt hét végén. Darren haverom ugyanis beadta a derekát, és elõtte még szeretett volna utoljára tombolni egy nagyot, így hát szerveztünk neki egy háromnapos piálótúrát Budapestre, amirõl sok jót hallottunk. Hát basszátok meg, nem kellett csalódnunk. Olcsó a sör, jók a kurvák, alaposan el is intéztük magunkat.

Raekwon, Süss Fel Nap, október 10.

Ez a csávó egy rapper Amerikából. A helyet nem ismerem, de biztos jó buli lesz. Mi elsõ este elmentünk valami kocsmába a Belvárosban, és megnéztük, milyen a sör. Steve, akinek egyébként már van két gyereke, már a repülõn azt hajtogatta, hogy keressünk kurvákat és jól basszuk õket seggbe. Ehhez képest már fél egykor mattrészegen aludt a székén, és még arra sem ébredt fel, amikor hasba rúgta a kidobó. Akkorra már mi is annyira be voltunk kúrva, hogy csak röhögtünk, és adtunk egy kis aprót a kidobónak, hogy állítsa le magát.

Funky party, Alcatraz, október 14.

Hát ez egy hely bent a városban, tömérdek sok jó csajjal. Budapesten kurva jók a csajok, és nem is kell sokat fizetni. Gary például konkrétan annyiért szopatott, mint amennyiért három sört nem kapsz egy jobb pubban otthon. Utána egész délután áradozott, hogy a magyar csajok milyen jól és gátlástalanul szopnak, és hogy ennél csak az volt jobb, amikor Bangkokban tíz fontért kinyalta a seggét valami thai csaj. Nekem viszont úgy fájt a fejem, hogy biztos vagyok benne, kevertek valamit abba a kurva sörbe elõzõ este. De még így is megérte, azt mondom.

Lollipop, Jailhouse, október 14.

Errõl fogalmam sincs, mi a fasz lehet, de biztos jó. Nekünk a szombat este volt nagyon kemény, hihetetlenül kicsaptuk a biztosítékot. Egy sztriptízbárban voltunk, a nevét nem tudom. Kibaszottul kemény volt, annyira kész voltunk már két óra után, mint még soha. Paul például meg akarta baszni az asztalt, alig tudtuk lefogni, Alex meg két csajt is megkúrt a budiban. Mattnek volt csak szar kedve, mert két whiskyért legomboltak róla száz fontot.

Hyperspace - Anthony Rother, Green Velvet, Events Hall, október 15.

Jó kis drogos technóbuli lesz ez. Mi a sztriptízbár után átmentünk valami másik helyre, de Alan annyira kész volt, hogy lemaradt és eltévedt, ráadásul jól megkergették a cigányok. Amikor megtalált minket, véres volt az inge, ráadásul ocsmány húgyszaga volt. Ezen persze egy órán át röhögtünk, aztán hívtunk egy kurvát. Darren elõször ilyen szar dumákat nyomott, hogy mi lesz, ha Sarah megtudja, meg ilyenek, de aztán beadta a derekát, és Phillel ketten szendvicsben bevállalták volna a csajt, de Phil már annyira be volt baszva, hogy véletlenül ráokádott a kurva csöcseire, és nem lett az egészbõl semmi. Oltári show volt, ennél csak az volt jobb, amikor Simon véletlenül megbaszott Korfun egy férfit.

Courtney Pine, A38, október 22.

Ez ugyan brit csávó, de még soha nem hallottam róla. Azért rossz nem lehet, rátok fér, mert az összes helyen Budapesten kurva szar volt a zene. Olyanfajta, amire nálunk már csak beragasztózott, külvárosi tinédzserek buliznak. A szombati buli nagyon kemény véget ért: Paul és Gary átúszták a Dunát hajnalban. Valami lehetett abban a vízben, mert Pault másnap rázta a hideg és felváltva hányt és fosott. Igaz, Garynek kutya baja volt, és még egy órával a hazaindulás elõtt is fûzte a nyúlszájú recepciós csajt a hotelben.

Knifehandchop, Drop the Lime, Kid 606, Süss Fel Nap, október 28.

Faszom se ismeri ezeket, de ha eleget isztok, biztos tetszeni fog. Mi eleget ittunk, de a szombat este slusszpoénját még nem is mondtam, mert annyira kész volt mindenki, hogy taxival mentünk vissza a hotelbe, és Steve annyira be volt baszva, hogy lazán összeszarta a hátsó ülést. A taxis elkezdett hisztizni, és megállt, mire Simon adott neki egy ötvenest, hogy vegyen valami autót is ahelyett a szarláda helyett. Halál másnaposan szálltunk fel a repülõre, de abban mindenki egyetértett, hogy kurva jó buli volt. Kár, hogy másnap már menni kellett dolgozni. Szerintem jövõre is jövünk, felért egy hét Ibizával.










Matula Magazin © Minden jog fenntartva. 1995-2006 | Megjelenik, amikor megjelenik, kábé kéthetente. | Médiaajánlat | Impresszum