1995-2006, 11. évf. #035 


Programajánló

Szikora Róbert - A következő pár hétre az utóbbi napokban négerügyileg és Marilyn Mansonilag is a közérdeklődés homlokterébe került Szikora Róbert ajánl programot. A Matula Magazin Szikorát az utóbbi 25 év legnagyobb magyar popzenei zsenijének tartja, így örömmel engedtük neki át a terepet.

Sziasztok internetolvasók, Robi vagyok, a sziasztokhoz képzeljétek oda ezt a jellegezetesen affektálós hanglejtésem, úgy sokkal jobban átjön az igazi Szikora-üdvözlet. Lássuk, mit ajánlhatok a fiataloknak, természetesen a csikidámon, Orbán Viktoron és kereszten kívül.

Budapest Parádé, augusztus 27., szerte Budapesten

Jézus Krisztus, most adj erőt. Mi lesz itt? Százezres orgia Budapest utcáin? Pedig maga az ötlet nekem tetszik, elvégre Krisztus urunk is híresen sokat parádézott mindenfelé. Ha rajtam múlna, az összes felvonuló keresztet cipelne a vállán, és amikor a menet kiérne a Felvonulási térre, grandiózus misét rendeznék az egykori Regnum Marianum templom helyén. Letérdelne a sok bárány a Dózsa György út aszfaltjára, és akkor én egy hatalmas, fehér kamion platójáról elénekelném nekik az Ave Mariát.

Punk Goes Metal Fest 1. (No Use For a Name, Useless ID, Darkest Hour, Beecher), augusztus 30-31., A38

Vajon melyik műfaj kedvesebb a sátán szívének? A punk vagy a metál? Istenem, bárcsak megjelenne Budapesten augusztus utolsó napjaiban a megváltó, és a Duna vizén odaszaladva léket verne ebbe a borzalmas leviatánba, ami A38 néven kebelezi be a magyar ifjúságot. Most látom, hogy az egyik fellépő együttes bizony ugyanabból a fajból származik, mint Krisztus urunk gyilkosai. Istenem! Segíts!

ARADSZKY 70 - Jubileumi koncert, szeptember 9, Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Tisztelek és becsülök minden muzsikust, de amellett nem tudok elsiklani, hogy Aradszky László bizony mindig is egy oltári nagy kommunista volt, aki ott nyalt be az istentelen előző rendszernek, ahol csak tudott. Rosszul vagyok ezektől az alakoktól, akik a mai napig azokban a villákban pöffeszkednek, amelyekre a pénzt a magyarság gyilkosainak szórakoztatásával szerezték meg. Ezért csak annyit tudok mondani: az én Istenem ne éltesse Aradszky Lászlót a hetvenedik születésnapján!

Alan McGee, szeptember 10, Trafó

Én már gyanakodva figyelek minden nyugatit, aki a hazánkba érkezik. Mit keres itt? Mik a szándékai? Hiszi-e az Egy Istent? Ezek a lényeges kérdések. Ez a McGee például kicsoda? Narkós? Az ördög embere? Ja, hogy valami zeneipari guru, aki diszkzsokéskodni jön ide...És mi a garancia arra, hogy a lemezei között nem lapul ott valamilyen ördögi Rolling Stones szerzemény? Meg lehet-e még ezt az embert a határainknál állítani, mielőtt ajtóstul ront be a Magyarok Nagyasszonyának házába?

Elevate - Das Schlossbergfestival (Autechre, Dalek, DMK Krew, Ellen Allien, Hrvatski), szeptember 8-11., Graz

Ez már mindjárt szimpatikusabb rendezvény. Legalább nem a Szent Magyar Földet szentségtelenítik meg vele, hiszen az istentelen Ausztriában rendezik. Gondolom négerek is lesznek a fellépők között. Nagyon helyes! Az én kis kongói gidám is jobban tette volna, ha inkább külföldön próbálkozik. Mi, magyarok meg vagyunk elégedve az Úr Jézussal és a saját dalainkkal.










Matula Magazin © Minden jog fenntartva. 1995-2006 | Megjelenik, amikor megjelenik, kábé kéthetente. | Médiaajánlat | Impresszum