1995-2006, 11. évf. #034 

mise
Bemutatjuk a gyóntatószéket

Matula Magazin - Kocsis atya elsőként próbálhatja ki az elektronikus gyóntatószéket, amely minden bűntől könnyedén, templombajárás nélkül szabadít meg!

Új készülékkel lepte meg az Anyaszentegyházat a Matula Technologies csapata: magyar nyelvű, elektronikus gyóntatószéket fejlesztettek ki, a prototípust pedig Kocsis atya tesztelheti a széles nyilvánosság bevonásával. A gépet Kocsis atya személyesen vette át a Matula Technologies fejlesztőitől.

"Be vagyok szarva, hogy az Úristen micsoda csodákra képes manapság! Az ilyen technikai előrehaladásokkal a római katolikus egyház sem marad el a kortól! Számunkra mindig az marad a cél, hogy minél több ember tisztuljon meg bűneitől, és ne a pokolra termeljünk. Ha a gyónás szentségét hozzáférhetővé tesszük az interneten is, ezzel két legyet ütünk egy csapásra: a pornó elől elvesszük a helyet, míg újabb lelkes híveket szerzünk a világ elfoglalásához!" - mondta el Kocsis atya az átadón.

Tehát nincs más dolgotok, kitölteni a gyóntatólapot, és megszabadulni bűneitektől - a következő számban!

GYÓNNI SZERETNÉK >>>










Matula Magazin © Minden jog fenntartva. 1995-2006 | Megjelenik, amikor megjelenik, kábé kéthetente. | Médiaajánlat | Impresszum