1995-2006, 11. évf. #032 


Hírügynökségi jelentések

Matula Press - Egymás ingujját tűrte fel Gyurcsány és Friderikusz... Ismét Kína nyerte a Demográfia-díjat... Megismétlik a kupadöntőt... Tovább növeszti női riportereinek mellbőségét a Blikk.

EGYMÁS INGUJJÁT TŰRTE FEL GYURCSÁNY ÉS FRIDERIKUSZ

BUDAPEST (2005. május 8.) - Riporter és riportalany közötti ritkán látott harmonikus összhang volt jellemző az MTV vasárnap esti közéleti műsora, a Szólás szabadsága előzményeire. Egy, a közszolgálati televízióhoz és a Matula Magazinhoz egyaránt közel álló forrás a Matula Pressnek megsúgta, az élő felvétel megkezdése előtt Friderikusz Sándor műsorvezető és Gyurcsány Ferenc miniszterelnök hosszasan foglalkoztak egymás ruházatának rendbetételével.

"Olyan volt az öltözőben a hangulat, mint valami divatbemutató backstage-ében" - árulta el nevét el nem áruló, viszont kettő méter haminc centi magas forrásunk. "Egy ideig csak egymás nyakkendőjét igazgatták, később viszont kitalálták, hogy milyen jó poén lenne, ha mindketten egyformán feltűrt ingujjal szerepelnének a kamerák előtt. El is kezdték egymásnak felgöngyölni, és hosszasan méricskélték a tükör előtt, hogy valóban egyforma hosszú-e mindkettejüknek. Közben meg vihogtak, mint két iskoláslány."

ISMÉT KÍNA NYERTE A DEMOGRÁFIA-DÍJAT

NEW YORK (2005. május 11.) - Idén sem okozott meglepetést, hogy az ENSZ Demográfia-díját Kína vehette át Kofi Annantól, a világszervezet főtitkárától. A díjat minden évben kiosztják a világ legnépesebb országának, amely 2004-ben is Kína volt a maga 1 306 313 812 lakosával. A megtiszteltetés és az aranyból készült szobor mellett a nyertes egy különlegesen génkezelt, nagy vödör spermát is hazavihetett. A húsz liter geciből körülbelül egymillió szuperintelligens négert lehet növeszteni, áll az ENSZ-nek a Matula Presshez eljuttatott közleményében. Gratulálunk!

MEGISMÉTLIK A KUPADÖNTŐT

BUDAPEST (2005. május 14.) - A horvát bíró által elcsalt magyar labdarúgó kupadöntő megismétléséről döntött az MLSZ fellebbviteli bizottsága. Mivel májusban válogatott találkozók és a bajnoki hajrá is komoly tehertételt jelent a játékosoknak, ezért a Sopron-FTC mérkőzés újrázását könnyített szabályok szerint bonyolítják. A pályára csak Lipcsei Péternek és Leandronak kell kimennie. Ha Lipcsei eltöri a saját lábát, akkor a Fradié a serleg, ha viszont Leo bebizonyítja, hogy tényleg buzi, akkor a Hűség Városában maradhat a kupa.

Ezt a megoldást azért találtuk ki, hogy eldőljön végre, Pintér Attilának vagy László Csabának van-e igaza. Ezzel végre egyértelművé válik, hogy ki a hitelesebb szakember, és a mérkőzés is befejeződhet, akár öt perc alatt is - nyilatkozta a döntés hátteréről Bozóki Imre, az MLSZ elnöke. Az elnök hozzátette, hogy az ismétlés nem veszélyezteti a 2012-es horvát-magyar közös rendezésű Európa bajnokság tervét.

TOVÁBB NÖVESZTI NŐI RIPORTEREINEK MELLBŐSÉGÉT A BLIKK

BUDAPEST (2005. május 2.) - Újabb plasztikai műtét elé néznek a Blikk női munkatársai, döntött szerdán a lapvezetés, amely azzal indokolta a forintszázezrekbe kerülő projekt újbóli elindítását, hogy így a riporterek sokkal közelebb férhetnek az egyes témákhoz, ami exkluzívabb cikkeket és ezért nagyobb példányszámot jelenthet. A riportereken kizárólag mellműtéteket fognak elvégezni, először Bata Zsuzsa kerül a kés alá. Az újságírónak hatalmas keblei és lehengerlő sztoriajai vannak, de a lap főszerkesztője úgy gondolja, még nincs a csúcson.

"Spriccantunk belé még egy kis plasztikot, és akkorát fog szólni a csaj újságíróként, hogy az Élet és Irodalom tényfeltáró írásait maga Kovács Zoltán főszerkesztő fogja máglyára vetni" - nyilatkozta a Matula Pressnek a bulvárlap főszerkesztője. Fejes Gábor elmondta, az olvasottság növekedése a legutóbbi plasztikázás óta 4,2 százalékos volt. A szerkesztőségből kilépő, elbocsátott újságírók választhatnak, mielőtt búcsúznak a laptól, mondta el Fejes: vagy a monitorukat vagy az implamántutm egyik felét vihetik el ingyen, a másikat viszont ki kell fizetni.










Matula Magazin © Minden jog fenntartva. 1995-2006 | Megjelenik, amikor megjelenik, kábé kéthetente. | Médiaajánlat | Impresszum