1995-2006, 11. évf. #032 

olvasói levelek
"Pina, pina, pina / csak beszéltek róla"

Matula Magazin - Ahogy a régi újságíró közmondás tartja, kisgyerekkel, állattal és zsidóval csak sikered lehet. Számtalan megközelítése ugyanannak a témának, van, aki még valami sírhelyeket is felkutatott a kevünkért.

a matula szennylap
ez nem is kérdés
kibaszott műmájerek
unalmas faszverés

kocsis atya bazdmeg
erőlködjél csak
úgyse leszel vicces
a kurva anyádat

imádja megmondani
a hülye barom bede
pedig mindenki látja
a talpnyalás a mindene

izgága kis faszok
bátran zsidózzatok
és örüljetek, ha
a Népszabi ír rólatok

tgmnek, lovasnak
a matula jól beszól
nemá, összeszarom
magam az izgalomtól

pina, pina, pina
csak beszéltek róla
de nem nőre veritek
hanem monitorra

és a többi cikk is
unalmas söpredék
végre valahára
halál a matulára!

Hild Fefe VI/B

Kedves Fefe!

Képzeld, mi is írtunk teneked egy verset:

Fefe, Fefe
A kurva anyád!

Üdv,
Matula

Arancsillag! Amit a médiáról írtál nem semmi, de nehogy má egy kalap alatt fikázd Vitrait meg ezt a gyeptéglaagyu, gunyhófejü ázalag freit...
(Vajon kinek a kije ez a minôsíthetetlen nímand?)
Irjál még ilyeneket. Teccett.
Pusssz!
tipofil

Kedves tipofil!

Nézd, Vitrayt és Freit valóban nem lehet egy kalap alatt említeni, de csak azért, mert kettejük közül a Vörös Törpe már vagy ötven éve nyomja, így Freinek még jó néhány évtizedet kell adnunk, hogy hasonló kaliberű köcsöggé váljon.
Óbasszameg, most köcsögnek neveztük Vitray Tamást. Reméljük maradnak még olvasóink.

Üdv,
Matula

Csatlakozom Andressew Ivánhoz.Kérném szépen,hogy vegyenek föl a zsidók közé!!!! Mert inkább lennék ilyenkor zsidó,mint magyar! Ti annyira gyengék vagytok,hogy még a szanalmas.hu-ra sem kerülnétek föl!!!
Gondolom valamelyik 8 általánost végzett társatok/aki remélem nem zsidó!!!!!/ kitalál valami nagyon frappáns,lehülyézős választ.Merthogy értelemes emberi válaszra nem vagytok képesek ahogy láttam.
Köszönöm kedves Iván,hogy fölhívta a figyelmemet erre a mocsokra!

Kedves!

Akkora boldogsággal tölt el minket, hogy a Népszavának meg a Hócipőnek még nálunk is hülyébbek az olvasói, hogy most kiadunk egy műhelytitkot. A hozzánk beérkező olvasói levelekre egy igazi, hús-vér zsidó írja ezeket a "frappáns, lehülyézős" válaszokat.
Ezeket a sorokat is egy zsidó fogalmazza neked, aki ha tehetné, feldúlná a falvad, megerőszakolná a lányaid, meginná a borod, felgyújtaná a búzamezőid, évszázadokra lakhatatlanná tenné a környezeted, téged pedig felakasztana.

Üdv,
Matula

Kedves Bede!

Mindig is tudtam, hogy te vagy a Matula Verebes Istvánja, legalábbis, ami a populizmust illeti, szóval most sem lepődtem meg különösképpen, hogy a "média rossz, a média szar" kezdetű igen népszerű szólamot fújod te is. Ez persze nem akkora baj, főleg, hogy sok mindenben igazad van. Az viszont, hogy a jó műsorokhoz/portálokhoz angolul lehet csak hozzájutni, oltári nagy faszság. Egy dolog, hogy ti elélveztek mindentől, ami a pitchforkon, és a többi extra kúl honlapon található, de ettől még tény, hogy a mai magyar média nagy része nyugati minták alapján készül. Ha szar, azért szar, mert az angol/amerikai/holland eredeti is szar. Az meg, hogy van egy-két színvonalas angol nyelvű portál, csak a ti szánalmasan sznob agyatokban jelenti azt, hogy az angol nyelven írt cuccok eleve jobbak, az angolul írók meg eleve magasabb szinten állnak a kulturális törzsfejlődésben és a szaruk is finom, illatos.

üdv: béla, aki megmondja

Kedves béla!

Kicsit visszakerestünk az archívumunkban, és nem túlságosan meglepve vettük észre, hogy bizony nem ez az első levél, amit írsz nekünk, és hogy a te vesszőparipád Bede Márton élete és munkássága.
Két lehetőség van. Vagy te vagy az anyja, vagy pedig egy ilyen nagy darab szellemi fogyatékos izé, mit az Egerek és emberekben, és szeretnéd Bedét a kezeid közé fogva simogatni, hozzábújni, és a párnád alá tenni, amikor alszol. Üzeni, hogy ha sikerül Verebes Istvánt is beszervezned, ő szívesen beszállna harmadiknak.

Üdv,
Matula

Gyerekek, én értem a tréfát, csak nem szeretem. Hagyjátok abba ezt a Izsdb baromságot, a magyar társadalom nincs abban az állapotban, hogy egy ilyen viccen röhögni tudjon. (Vagy bármilyen más viccen... - a humorérzék isteni adománya nálunk nem nemzeti tradició.) 86 éves anyám összeszarta magát, amikor a rendszerváltás hajnalát megelozo sötétségben a Hazafias Népfront borítékjában kedves levelet kaptunk, hogy csatlakozzunk a Zsidó Kulturális Egyesülethez. Nem azért ijedt meg, mert o zsidó (nem az), hanem azért, mert nem értette, hogy miért tartják nyilván (és kik?), hogy ki zsidó és ki nem az. Nem vicces! Ne hülyéskedjetek! Lovat adtok minden szélsoség alá! Térjetek észre, csináljátok nyugodtan a többi baromságot, de ezzel álljatok le. Nyilvánvalóan anyátok lehetnék, vegyétek úgy, hogy anyai minoségemben szólok hozzátok: legyetek szívesek nem ijesztgetni ezt a szerencsétlen és nem túl intelligens országot, és nem szolgáltatni érveket, eszközöket, szempontokat, szórakoznivalót az igazi antiszemitáknak. Elore is köszönöm.

Kezeit csókolom!

Azért azt én nem jelenteném ki, hogy mindannyiunk anyja lehetne, itt vagyok például én is, a Tibi :-DDDDDDD Az én édesanyám már közel van a hetvenhez, maga meg szerintem egy forró ötvenes, akiben azért még ég a tűz :-DDDDDD Szóval ha tetszik gondolni, összefuthatnánk valamikor, az ilyen komoly asszonyokat én is komolyan veszem, szóval etye-petye előtt akár még be is kaphatunk valamit :-DDDDDDDD És a kedves mamát is csókoltatom, remélem nem fogjuk felverni a délutáni szunyókálásából a hancúrozásunkkal :-DDDDDDDDDD

Na csók megint
Tibi

Tisztelt Szerkesztőség!

"The Internet Zsidó Database"

Ennyire alacsony szinten mozog az angol tudásuk, hogy ezt le tudták írni? A zsidó szó magyar, nem angol. Angolul jewish. Ekkorát csak a Suzuki Corporation Magyarország név kitalálója vétett az Önök által oly preferált magyar nép, ezáltal - gondolom - legalább annyira preferált magyar nyelv helyessége ellen. Mielőtt valaki "nagy magyarrá válik", tanuljon meg magyarul, hogy már az első körben ne érje az a vád, hogy még beszélni sem tud.

Nos, nem ez a legnagyobb gond ezzel az egész üggyel. Valaki - még ha teljes f...ság is, amit csinál - csinálja jól vagy sehogy.

Beírtam a Wolfhauser Mózes nevet. Kiírta, hogy nem zsidó. Róth Manó sem volt az. Ennyit az Önök "biztos forrásból táplálkozó" adatbázisáról.

Próbáljanak meg legalább a rasszizmusban profik lenni, ha már másban nem sikerül. Bár ahhoz is több tehetség kell...

Kovács Tibor (aki Önök szerint nem zsidó)

Kedves Tibor

Nagyjából az első, a Vörösmarty téren tartott drogtüntetéskor kezdtük észrevenni - amikor a füvesek Anima Sound System koncertet bámultak, a nácik meg egy kötelet lóbáltak azzal a felirattal, hogy "Kender kell? Nesztek!!" -, hogy ebben az országban még a lecsúszott proletár jobboldali nyugdíjasokban is több az élet, meg jobb a humoruk, mint a liberálisoknak.
Leveled is ezt az elméletünket igazolja. Az ilyen sótlan és unalmas senkik miatt értjük meg a kis tizennyolc éves pöcsöket, akik inkább Nagy-Magyarországos felvarrót raknak a táskájukra, csak ne vegyék őket egy kalap alá az ilyen lúzerekkel.

Üdv,
Matula

Nem tisztelt Matula!

Érdeklődni szeretnék, hogy :
- milyen származásúnak vallja magát ( jól nézzen utána a felmenőinek, mert igen csak meglepődhet!)
- milyen alapon választja ki , hogy ki zsidó: származás, vallás, állampolgárság?
- tanult-e történelmet?

Egy kis emlékeztető nem teljességgel:
- esetleg emlékszik-e arra az időszakra (korszakra) amikor a tatárok kis magyar hazánkat meglátogatták
- vagy a 150 éves török uralomra
- esetleg emlékszik-e arra, hogy hány MAGYAR élte túl ezt az időszakot
- gondolom tudja, hogy folyamatos lakosság frissítést kaptunk, a környező országokból, mely Mária Terézia, és II. József nevéhez fűződő betelepítési program eredmény e volt.
Nem is beszélve annó a besenyők, kúnok letelepítéséről, mely a településnevekben is szerepel pl. Kiskúnfélegyháza /mely ősi MAGYAR város.
Szentendre, ahová a bolgárok, szerbek települtek.
Solymár stb......
Soroksár ...

Az itt élő embereknek is nyit majd egy gyűjtő oldalt?

Egyébbként meddig lehet higítani a bort, hogy még iható legyen?

Mikor fogadjuk el, hogy Magyarországon nincs tiszta vérű magyar, szlovák, sváb, cigány, zsidó, kún és még millió náció?

Miért van, hogy gazdasági és megélhetési nehézségek esetén, származási, és faji kérdésekkel próbáljuk elterelni a figyelmet arról, hogy egy gazdaságilag tönkretett, szétlopott, és politikailag megosztott országban élünk.
De arra büszkék vagyunk, hogy magyarok vagyunk, magyar géniusz stb. Elsőnek nyitottuk meg a határokat, és sikerült az átrendeződés.
Most hol is vagyunk?
Ha Albánia EU tag lenne, akkor lenne valaki mögöttünk is. Ezt a folyamatos széthúzásnak köszönhetjük.
Más:kérem soroljon fel néhány olyan eseményt amikor a "magyarok" egyöntetűen összefogtak vmilyen cél rédekében anélkül,hogy közben a mellettük állót feljelentették volna nyiltan,vagy csak úgy sunyiban? Vagy nem volt egy-két besúgó közöttük? Ahol hárman vannak ott már kettő összefog a harmadik ellen! Talán ezen kéne gondolkozni, hogy ez miért van. Nem csak a szemelőtt lévő emberekre gondolok.

Nem érdeklődök csak megsúgom, amennyiben zavarja, tán irigyli, hogy fontosabb poziciókban, médiában stb. zsidó származású emberek vannak, próbáljon meg bekerülni közéjük. Nem hiszem, hogy sikerülni fog! Nem azért, mert nem zsidó!? Hanem, mert mind értelmileg, mind mentalitásban nem való oda!
Amennyiben ennyire zavarják a zsidók számolja gyorsan ki, hogy nélkülük (is) hányan maradnának az országban (népesség száma). Vagy vállalja Magyarország benépesitését saját erőből? Nem biztos, hogy örülnék, ha az ügyvédem, orvosom közülük kerülne ki!

Morgó

Kedves Morgó!

1. Ellenőriztük családfáinkat, a hét vezérig mindannyiunknál minden rendben.
2. Magyarország benépesítését saját erőből vállaljuk, Fenék Tibi magánszorgalomból vállalta Szlovéniát, Horvátországot és Olaszország északi részét is.

Üdv,
Matula

Légyszives TAKÁCS IMRE legyen már zsidó.mer ő egy baszott nagy zsidó meg osztályfőnök is mert minden öfő zsidő.
KÖSZIKE:::::)

Kedves!

Bár naponta több ilyen hülye levelet kapunk különböző ismerősök zsidósítását kérve. A tied mégis kiemeljük. A "minden ofő zsidó" kifejezés ugyanis annyira tetszik nekünk, hogy azóta is csak ismételgetni tudjuk, miközben fetrengünk a röhögéstől.

Üdv,
Matula

Tisztelt Matula Magazin!

Kénytelen voltam a regionális igazgatót is aktiválni az önöket ért hátrányos megkülönböztetés miatt, mert az informatikai jómunkásembereink feljebb hárították a dolgot... Úgy gondolom épp időben, Bede újságíró sajtó-zanzásítási menetrendjét már munkaidőben olvashattam. A "very outstanding alternative news source"-ért elnézést kérek, valahogy indokolni kellett.

Tolvaj

Íme a levelezés:

To Whom It May Concern:

I would like to ask you to take out from the block the webpage: www.matula.hu

The websense blocks it as "sex" but this is a very outstanding alternative news source in Hungary, and has nothing common with sex- pages. Please lift the block at your earliest convenience.

Kind regards,
XXXXXXXXXXXXXXXX
XXXXXXXXXXXXXXXX
XXXXXXXXXXXXXXXXX Ltd.
XXXXXXXXXXXXXXXX9.
XXXXXXXXXXXXXXXXpark
XXXX Budapest, Hungary
tel:+36 1 XXXXXXXX
fax:+36 1 XXXXXXXX
mobile:+36 70 XXXXXXXXX
e-mail: xxxxxxxxx@xxxxxxxx.com
www.xxxxxxxxxxxx.com

Your Call has been closed.

Solution or further information:

Sites noted as "sex"-sites stay blocked. Please address your concerns with your regional head or HR. Its not in IT responsibility to define this filter.

Call ID: 00612475

IT agent assigned to call: SXXXXXXO

Call Type: Cannot Access Internet

Kedves!

Mi az, hogy nincs bennünk semmi közös a szexoldalakkal??? Ezért dolgozunk????

Üdv,
Matula

Kibaszott faszszopó antiszemiták vagytok.
Nem az az antiszemita, aki magáról ezt el is ismeri, hanem az, aki úgy viselkedik, aki tetteivel ezt az állítást alátámasztja.
Ezzel szemben nem az a zsidó, akiről mocskos szándékkal (mindenképpen mocskos a szándék, ezen nem lehet viccelődés, ez nem polgárpukkasztás, ez kb. 50-100 ezer magyar embert vérig sért, esetleg félelemmel tölt el, akár indokolt, akár nem) állítjátok, hanem az, aki ezt magáról elismeri, esetleg büszkén elismeri. Ez ma Magyarországon, alig 60 évvel a holokauszt után TÉNY. Születési embercsoportba az tartozik, aki vállalja, más alapon szerveződött, szervezett, kialakult embercsoportba pedig az, aki annak jellemzőit magára veszi, viseli, elfogadja, vagy valami efféle. Hitvány fickók vagytok.
Na. Most, hogy ezt kiokádtam magamból, sokkal jobban vagyok. Egyébként, ha leveszitek a netről, és nem folytattok efféle tevékenységet, akkor amit eddig írtam, lehet, nem is áll, hiszen ezzel kiléptetek a nem születési alapon kialakult társaságból. Születésiből persze nem lehet.
Barátinak nem mondható üdvözlettel: Meyer Aranka zsidó.

Kedves Aranka!

Minket ugyan be nem csapsz! Nem létezik olyan hülye zsidó szülő a földön, aki Arankának nevezné el a gyerekét. A legtöbb megmarad a Juditnál, Eszternél vagy Annánál a kísérletezőbb kedvűeknél meg megy a Nóra, a Vera és a Dóra. Az viszont tuti, hogy egyik sem lenne annyira hülye, hogy ilyen tipikusan takarítónő-keresztnevet adjon a szeme fényének, se 60 évvel a holokauszt után, se máskor.
Szóval ne szívass minket, vagy nem vagy zsidó, vagy nem így hívnak igazából.

Üdv,
Matula

Ha hülyülésnek veszem a zsidó database-t, akkor abszolút egyetértek vele, ezzel is szabad, tehát kell ökörködni.
Lovas levele viszont bőszítő, ezért hadd közlök két konkrétumot, remélem, fölteszitek, és sokan olvassák majd.
1.)
Lovas mamáját Major Zsuzsannának hívták, az ő papája Major Károly kikeresztelkedett zsidó, mamája Deutsch Sarolta, ugyancsak kikeresztelkedett zsidó. Lovas apját Lovas Tivadarnak hívták, az ő apja Lichtner József, anyja Fried Josepha, mindketten az óbudai zsidó temetőben nyugszanak (F/1, 7. sor. 8.)

2.) A The Jewish Agency for Israel Budapest 2002. 02. 13-ai levele így szól:
"Tárgy: Lovas István
Az illető, felesége és leánya 1996-ban bevándorlási kérelmet nyújtott be a budapesti Szochnut irodájában.
1996. szeptemberében megkapta a bevándorlási (alija) engedélyt, mint apai ágon zsidó származású unoka.
Nagyon hiteles források szerint megtudtuk, hogy az illető ismert újságíró Magyarországon, és sok antiszemita cikket jelentetett meg és publikál a magyar sajtóban. Többek között cikkeiben a holocaust tényeit is tagadja.
Ezen körülmények miatt alija engedélyét a Nemzeti Törvény 2. paragrafusa alapján visszavonjuk, mivel a bevándorlási törvények szerint, aki Izrale elleni gyűlöletet kelt, nem jogosult bevándorlási engedélyre."
Ajánlott irodalom: Kurt Lewin: Csoportdinamika; Az antiszemita zsidók, a zsidó öngyűlölet.

Kedves!

Wow, le vagyunk nyűgözve. Ezek szerint nem csak mi imádunk a témába vágó adatbázisokat építeni. Nem mondod, hogy valaki még a sírhelyeknek is képes volt utánajárni. Persze minket az sem zavar, ha az egészet az ujjadból szoptad ki. Tök jó vicc!

Üdv,
Matula










Matula Magazin © Minden jog fenntartva. 1995-2006 | Megjelenik, amikor megjelenik, kábé kéthetente. | Médiaajánlat | Impresszum