1995-2006, 11. évf. #031 


Hírügynökségi jelentések

Matula Press - Elnézést kért Jézus megfeszítéséért a pápa; Villáminterjú Pikó Andrással; Nem szabad elfelejteni, hogy Orbán Viktor köcsög; Broke-olták a Google-t

ELNÉZÉST KÉRT JÉZUS MEGFESZÍTÉSÉÉRT A PÁPA

VATIKÁN (2005. április 20.) - Sajtótájékoztatón kért elnézést a keresztény világtól valamint az összes többi vallástól a frissen felkent XVI. Benedek pápa, amiért a németek feszítették keresztre Jézus Krisztust. "Valamennyi német nevében szeretném kijelenteni, hogy borzasztóan szégyelljük magunkat. Mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy a német nép soha ne feledkezzen meg errôl a szörnyû, emberiség ellen elkövetett büntettérôl" - jelentette ki az egykori Joseph Ratzinger bíboros.

VILLÁMINTERJÚ PIKÓ ANDRÁSSAL

BUDAPEST (2005 április 11.)
- Tudta ön, hogy a Matula Magazin szerkesztôsége meg van arról gyôzôdve, hogy az ön vezetékneve egyfajta tisztelgés egy kábítószerfajta elôtt, amit Csehországból hoztak be a kilencvenes években Prágába utazó ismerőseink, és amiről egy ideig mindenki azt állította, hogy amfetaminszármazék, ám később a közmegegyezés inkább arra tendált, hogy ez bizony ketamin, vagy legalábbis annak lebutított, Budapesten i-por néven forgalmazott cseh édestesvére, amely pikó néven futott?
- Nem, nem tudtam.
- Köszönjük az interjút!

NEM SZABAD ELFELEJTENI, HOGY ORBÁN VIKTOR KÖCSÖG

BUDAPEST (2005. április 24.) - Sajtóközleményben hívta fel Magyarország lakosságának figyelmét a Matula Magazin arra a tényre, hogy Obán Viktor továbbra is egy köcsög. "Aggódva figyeljük, hogy a közvélemény mintha csak azzal lenne elfoglalva, hogy Gyurcsány Ferenc hogyan hasonlít egyre jobban egy fogalom nélkül kapálódzó békára" - fogalmaz a népszerű lap kommünikéje. "Tisztában vagyunk azzal, hogy az éppen hatalmon lévő politikusokra mindig több irányul a reflektorfényből, és nincs is ezzel semmi bajunk. Egy dolgot azonban nem szeretnénk elsikkadni hagyni: Orbán Viktor egy köcsög".

BROKE-OLTÁK A GOOGLE-T

MOUNTAIN VIEW, KALIFORNIA (2005 április 20.) - Ismeretlen squonerek vasárnap délután broke-olták a Google szervereit, akciójukkal hárommillió dolláros kárt okozva a piacvezető internetkeresőnek. A broke-olásról a Google vezérigazgatója, Eric Schmidt elmondta, már korábban is voltak próbálkozások, de a PF-terminálok minden esetben kiállták a támadásokat. Jim Ghythe IPD-szakember szerint a squonerek nem a pénzre utaznak, hanem ezekkel az akciókkal próbálják habosra pulverizálni az amúgy nem túl friss drétépéjüket. "Föl kéne robbantani az egész interneten valahogy" - fogalmazott az ügyre reagálva Tóth Pityer 43 éves taxisofőr.










Matula Magazin © Minden jog fenntartva. 1995-2006 | Megjelenik, amikor megjelenik, kábé kéthetente. | Médiaajánlat | Impresszum