1995-2006, 11. évf. #031 

hazád
Magyarisztán megtörése

Dzsamiat ul-Anszar Műveleti Központ - A Dzsamiat ul-Anszar (korábbi nevén Harakat ul-Mudzsheddin) csoport egy boszniai sejtje terveket dolgozott ki Budapest ellen. A Matula Magazin még időben szeretné figyelmeztetni a közvéleményt és a hatóságokat. Az alábbiakban változtatás nélkül közöljük a teljes dokumentumot.

Nincsenek istenek, kivéve Allah, és Mohamed az Ő prófétája!

Magyarisztán az igaz hit és a keresztény-cionista világ határán fekszik. Boszniában működő csoportunk feltérképezte ezt az agresszív, az igaz hitet oly sokszor arcul csapó kis országot. Az ország kormánya ellenséges területté tette Magyarisztánt. Hűséges talpnyalói az Egyesült Államoknak. Katonákat küldtek az iraki nép eltaposására, repülőteret adtak az amerikai hadseregnek. Ártatlan fogorvosokat hurcoltak meg, mert az igaz hitet követték. Szaúd-Arábia népét az ország vezetője terroristáknak bélyegezte, miközben zsinagógában ünnepeltette magát a cionistákkal. A magyar nép szereti a zsidókat, tele van velük az ország, a politika és az újságok. Magyarisztán rászolgált a támadásra. Magyarisztán könnyű célpont.

Ne feledd, hogy egyetlen városnak mondható települése van, itt érdemes csapást mérni a hitetlenekre. E fővárost Budapestnek nevezik. Boszniai csoportunk részletesen tanulmányozta a területet.



Ez az irdatlan épület Magyarisztán legmagasabb háza. Orvosi egyetemnek használják. A rá mért csapás nagy jelentőségű lehet: megrendítheti az ország büszkeségét, mert legmagasabb házukat vesztik el, jelentősége a World Trade Center monstrumához mérhető. Mivel egyetemről van szó, a támadást hétköznap és munkaidőben érdemes elvégezni, ilyenkor több ezer ember is benne tartózkodhat. Az okozott járulékos kár azonban így is csak közepesnek nevezhető, mert a környéken parkok és utak vannak, az épület összeomlása utáni dominó-effektus elhanyagolható lesz, maximum pár száz halott. Ha megfontoltan cselekszel, épp jön a villamos. Ne feledd, ha jókor választod meg az akció idejét, akkor tele lesz a ház külföldiekkel is. Az ellenséges nemzeteken kívül muzulmánok is sokan lelik majd halálukat az izzó pokolban. De ne gondolj velük! Ők árulói az igaz hitnek, akik hitetlen asszonyokat vesznek magukhoz, alkoholt fogyasztanak, és ha kell, keresztény templomokban esküsznek, csak hogy egy kicsit több aprópénzhez jussanak egy ellenséges országban. Ők azok, akiket az sem zavar, hogy a magyarisztániak megvetik őket, bőrük színe miatt fintorognak rájuk. Inkább elviselik a megaláztatásokat, csak eladhassák lelküket a Sátánnak.



Az épületet nem lesz nehéz felrobbantani. Hatalmas betonlábakon áll, melyekbe, mint látod, előre lyukakat fúrtak, hogy a robbanóanyagot elhelyezhesd bennük. E tág csatornákba éjszaka helyezd el a robbanószert, az épületet fegyveresek egyáltalán nem őrzik. Időzített szerkezetet használj, majd délelőtt vagy koradélután, a második és a negyedik szálát (ima - matula.hu) között léptesd működésbe.



Mint már tudod a fentiekből, Magyarisztán szereti a zsidókat. A cionistákat dédelgetik, zsíros állásokat adnak nekik, és kedvükre masírozhatnak az utcán. A fővárosban van a díszes zsinagógájuk, ahol elnökök és miniszterelnökök szoktak hódolni a vérszopó nép előtt. E zsinagóga a legnagyobb egész Európában. Csapást mérni rá ideális tehát. Vigyázz! A zsinagóga jól őrzött terület. Fegyveres őrök detektorokkal védik, civil ruhás biztonságiak kószálnak a környékén. Épp ezért ne belülről próbáld a levegőbe röpíteni. Helyette célzott támadással a tornyát érdemes lerombolni. Végy egy aknavetőt, és rejtőzz el vele egy környékbeli ház udvarán. Boszniai testvéreink képe a Síp utca 12 szám udvarában készült. Innen kényelmesen célba vehető a torony. Itt nem találsz őröket, és a lakók mind alkoholmámorban úszó, roskadt, öreg hitetlenek. Várd meg türelmesen, míg valaki kilép a házból, majd éket csúsztass az ócska fakapu alá. Így ha visszatérsz, szabad lesz a bejárásod, mert a kaput automata zár csukja. Napközben vidd véghez amit előtte jól kiterveltél, így a járulékos kár is magas lesz. A környék sűrűn lakott, munkahelyekkel és irodákkal teli. A leomló torony háztömböket dönt majd maga alá. Figyelmezz azonban, hogy a teljes utcát kamerák pásztázzák, és a sarkon posztoló rendőröket Izraelbe viszik nyaralni, hogy hűséges talpnyalók legyenek. A kiskutyákat sétáltató lányok azonban vonzzák a tekintetüket, így ha ügyes vagy, kis segítséggel elterelheted figyelmüket.



Ha metróállomáson kívánod elvenni a magyarok kedvét a cionizmustól és Irak népének megtaposásától, akkor ne törd sokáig a fejedet! Egyetlen és legjobb igaz megoldás a Deák tér megmérgezése. Ez a legforgalmasabb állomása Magyarisztánnak. Egyszerre három vonal utasai kavarognak a pornográf képektől hemzsegő újságárusok között. A teljes közlekedésüket megbéníthatod, és ha jó időben cselekedsz, akkor ezreket küldhetsz a másvilágra pillanatok alatt. Válaszd hát a reggelt, mint madridi társaid tették, vagy a kora estét, úgy a negyedik szálát körüli időt. Ekkor lent tolonganak majd, és egyszerre viheti el a görcsössé torzult testeket a halál angyala a pokol mélyére. Neked nem kell lemenned közéjük. Figyeld inkább a felszín furcsa kinövéseit! Látod ezeket a betonablakokat? Nos, ezek a három járat szellőzői. Bajtársaiddal egyszerre eressz beléjük mérges gázt, és fullasztó pokollá válik a sok akna és járat. Figyeld meg jól az összes szellőzőt, nem lesz nehéz megtalálni őket. Cselekdjetek gyorsan és összehangoltan!



Ezt látod majd, ha hátulról közelíted meg a budapesti amerikai nagykövetséget. Ne feledd, Magyarisztán nem egyszerű szövetségese, hanem a talpnyalója a legnagyobb Sátánnak. A követséget erősen őrzik, de ha nem vagy gyáva, és kész vagy a mártíromságra is, akkor mutass példát bajtársaidnak! Hátulsó irányban kevés az őr, és ritkán merészkednek a kerítés közelébe. Autóval mint látod bajos itt betörni, de ha egyikőtök mégis megpróbálja, akkor lesben álló társa közben átvetheti magát a kerítésen, és a kavalkádban közelebb juthat a követség szívéhez. Ott az egyetlen megoldás, ha gyorsan felrobbantja magát. A követség felrobbantása különösen értékes trófea, ha buzgó vagy, nem tétovázol sokat. A környék telis-teli van kormányhivatallal, óriás bankokkal. A járulékos kár is hatalmas lesz, és Magyarisztán népét a reá bajt hozó USA-Sátán ellen hangolja majd. A megközelíthetetlensége miatt eddig is gyűlölt követség fekete báránnyá válik, és a vérfürdőt élőben közvetítheti a vele szemben lévő Magyar Televízió.

A Nyugati térnek nevezett csomópont e bűnös város fertelmes testének mocskos szíve. Neve jól jellemezte mindig is, hogy a város urai kinek a talpát nyalogatják ótvaros nyelvükkel. Ha régi térképet használsz, akkor Marx tér néven találod meg, most pedig az önző Nyugat előtt tisztelegnek vele. E fertelmes káoszra kettős csapással ontsad a tisztító lángokat!



Amit itt látsz, az a Banknak nevezett diszkó bejárata előtti lufiember. Ha este csapsz le a térre, akkor itt végezd szent küldetésedet. A pénz, a kábítószer és a kéjsóvárság e fertelmében gyerekek százai visonganak szörnyűségesen. Három emeletnyi szennyet tudsz szörnyű tűzzel elemészteni. Egyik oldalról a pályaudvar, a másik oldalról a világ második legnagyobb McDonald's étterme válik a robbanás martalékává. Ne tétovázz hát, az este elején, de már az ötödik szálát után indulj végzetes utadra! A ház leomlik, és síró anyák és megtört apák képe járja be a világot, a földrész tele lesz rettenettel és tisztelettel az Isten katonai iránt.



Ha nappal készülsz a tér elleni csapásra, akkor válaszd a Westend bevásárlóközpontot szörnyű bosszúd színhelyéül. A pokoli csarnok emeletein tömegek vánszorognak, hogy testüket kényeztessék, és magukat dicsérjék. A főbejáratnál őrök álldogálhatnak, hát légy okosabb náluk! A testedre szerelt robbanóeszközzel ne közöttük lépj be, hanem válaszd az oldalsó ajtók valamelyikét. Látod a szemét között megbúvó nyitott hátsó kaput? A sínek felől érkezz, és itt vegyülj el a perverz áradatban. Amikor egy mozgólépcsőn a tömeg fölött tartasz éppen szent küldetésedre, akkor hozd működésbe a robbanószerkezetet.

Ne feledd, hogy tervedet mindig jó alaposan készítsd elő. Mielőtt a Szent Háborúba mész, három napig böjtölj, mosakodjál meg és imádkozz minden előírt alkalommal.










Matula Magazin © Minden jog fenntartva. 1995-2006 | Megjelenik, amikor megjelenik, kábé kéthetente. | Médiaajánlat | Impresszum