1995-2006, 11. évf. #030 

olvasói levelek
"És most kezdhettek megijedni"

Matula Magazin - Úgy tűnik Havas Henrik figyelme sem elég ahhoz, hogy normális olvasói leveleket kapjunk. Most ennek az egy darab halálos fenyegetésnek örüljünk?

Figyelj barátom!

Én nem vagyok egy bepofázós típus, nagyon hagyom a világot szabad eresztésében tovább folyni, felőlem mindenki ír amit akar. De ha már írsz, legalább a témában minimális tájékozottságot fel kéne szedni. Teszemaszt előfizethetnél a Blikk-re vagy valami szennyre, hátha ott néha leírják, hogy Gryllus Dorka roma származása nem légből kapott, nagyon is folyik e vér az ereiben. Hát ennyi.

Amúgy jó kis oldal ez, bookmark-olom! Csak hülyeséget ne írjál, sokszor jobb hallgatni is... És ha több pozitív kritika is behuppanna, nem lenne az az érzés, hogy itt csak fikázás megy töméntelenül... Tartsatok minimális arányosságot a jó-rossz egyensúlyban. Ha épp nincs friss jó film (ez egyre gyakoribb), akkor vegyetek elő valamit a múltból. Az úgyis nagyon "trendi" mostanság.

PS: Én csak annyit szeretnék hozzászólni, hogy nem ártana néha megnézni egy egy filmet, mert eddig csak cím-kritikákat olvashattunk. Mindenesetre azok legalább szórakoztatóak. Üdv: Eszter

Kedves Eszter!

Elég gyenge kis levelet írtál nekünk. Nem a helyesíráson szeretnénk most lovagolni, pedig hát azért azon is lehetne vagy háromnegyed órát, hanem hogy fogalmazványod sekélyes, semmiféle úgynevezett "gondolatot" nem tartalmaz. Süt belőle, hogy te az úgynevezett "buta" lányok csoportjába tartozol. Csak egy példát kiragadva nézzük például azt, hogy először azon panaszkodsz, hogy majdnem mindent lefikázunk, két sorral lejjebb meg azon keseregsz, hogy miért nincsenek mostanában jó filmek. Eszter, tedd a szívedre a kezed! Ugye érzed a dobogásából, hogy hülyeséget hordtál össze hülyeség hátára?

Úgy érezzük, fel kell tenned magadnak a kérdést: "Ki vagyok én, és muszáj-e olvasói leveleket írnom?"

Üdv,
Matula

Na szevasztok!

Hogy a kurvaanyankba ne ajanlanank fel ezt a lehetoseget egy ilyen kis fos lapnak? Ha mar elfogadta a www.kozkincs.hu, a www.rocker.hu, a chat.lap.hu, a tarskereso.lap.hu, a counter-strike.lap.hu, az irc.lap.hu (ugye ezek mind ilyen fos, latogatottsag nelkuli oldalak).Ha nem eltek vele, magatokra vessetek :D. Minket nem erdekel, hogy Ti kivel akartok chatelni. Minket az erdekel, hogy a sok eszement barom, aki kepes felmaszni az idetlen oldalatokra, tudjak egymasnak fikazni a sok faszsagaitokat. Mert ugye szolasszabadsag van vagy mi a kurvaistenfasza. Szoval ha nem kell egy olyan chat, ahol mindenki elkuldhet Titeket az anyatokba, maganugy. Ja! meghogy itt Ti vagytok az opok.. muhaha.. latszik, hogy mennyire fingotok sincs az ircrol, de ez nem a Ti hibatok :D. Szoval opok lehettek akar az irc.inflame.hu-n is, de ez tok lenyegtelen, hogy igy kijelentettetek a teljes elzarkozast. Pedig semmivel nem szarab az a kibaszott www.inflame.hu vagy irc.inflame.hu mint ez a tragya www.matula.hu. Szoval kapjatok be :D
Ui: ha van meg mondanivalotok, azt megtehetitek az irc.inflame.hu #matula szobajaban. Es tudjatok miert? Mert mi okosabbak es ugyesebbek vagyunk, es vannak mobiltelefonjaink meg susogo borkabatunk. Ezert vagyunk mi az inflame-team. Jah, hogy ne maradjon nevtelen a felado: _helpdesk, alias Mady Attila.

Kedves Attila!

Amikor elkészül végre a Boráros téren a Meki előtt az emberi idiotizmus bronz lovasszobra, a lovon ülő mongolidióta a jobb kezében egy pergamentekercset fog tartani (a balban egy vécékefét), és arra a tekercsre ez a leveled lesz felvésve.

Üdv,
Matula

Üdvözlet a Szerkesztőknek!

Eddig nem hallottam erről a honlapról, de ma reggel az IZSDB kapcsán beszéltek róla és kiváncsi lettem, hogy mégis miféle lap ez. Arra a következtetésre jutottam, hogy amit Havas mondott, talál: Önök tényleg polgárpukkasztani akartak, csak elég otrombán csinálják. Gyanítom, hogy ha a Tisztelt Szerkesztőség ki nem találja ezt a gusztustalan IZSDB-t, a kutya nem tudta volna továbbra sem, hogy mi ez a honlap. Ez az adatbázis rossz ötlet volt, éppen elég hagymázas antiszemita majom van ebben az országban, nem kell nekik táptalajt adni.
Amúgy elég lehangoló az a "humor", amit Önök használnak, de az Etiópiáról szóló cikk tetszett (volna, ha nem nézi le annyira a cikk írója azokat az embereket, akikről ír).
Kérem, hogy kritikai észrevételeimet megbosszulandó NE küldjenek gusztustalan emileket, vírusokat vagy levélbombát vagy akármit.
Üdv: Évi

Kedves Évi!

A levélbomba tervbe volt véve, végül azonban az etiópoknak küldtük el, mert azt hallottuk, csak röhögnek azon, hogy lenézzük őket. Rajtunk ne szórakozzon egy rakás gyapotszedő!
Nyilván igaza van a Havas Henriknek, nem véletlenül ő vezet reggeli műsort, mi meg csak egy szaros kis weblapot.

Üdv,
Matula

Sziasztok.

Biztosan egy csomó gyalázkodó e-mailt kaptok a napokban, én csak annyit szeretnék mondani, hogy NE szüntessétek meg a lapot és harcoljatok érte !!!

Ha valaki zsidó akkor azt vállalja fel mert ő az és kész. A romák sem hangoztatják, hogy ők nem romák és a cigányozás sem sérti őket, én tudom mert egy méh telepet irányítok. Szóval nem értem a társadalom felháborodását. És azt sem értem, hogy az internetet miért akarja már mindenki cenzúrázni, idáig le se szarták hogy mi van a netten de mióta rájöttek, hogy ez az egyetlen fórúm ahol a kisember hangoztathatja a hangját és nem az újságírók döntik el hogy mit akarjunk és mi legyen a közvélemény azóta minden hatóság cenzúrázni szeretné a etet. Szóval harcoljatok a lapotokért és ne töröljétek le mert akkor már mindenhol átveszi a hatalom az irányítást. Nekem is van egy honlapom ahol nyíltan szidom a európai uniós csatlakozásunkat.

Nevemet vállalom: Birinyi Dénes voltam tisztelettel és akár le is zsidózhat bárki engem.

SOK SIKERT

Kedves Dénes!

Nem tudjuk, mennyire gyakran olvasod a Matulát, és hogy tisztában vagy-e azzal, hogy mi szokott itt folyni az olvasói levelek megválaszolásakor. Most viszont hidd el nekünk, Te vagy a valaha volt kedvenc levélírónk. Az, hogy egy MÉH telepet vezetsz ÉS van egy honlapod is, amelyen "nyíltan szidod az európai uniós csatlakozásunkat" tulajdonképpen még nálunk is menőbbé tesz Téged. Valami azt súgja ráadásul, hogy nem is kamuzol.

Sok szeretettel ölel,
Matula Magazin szerkesztőség

Matula "szerkeztőség"....

Vannak dolgok amikkel nem szabad játszadozni.

Azzal,hogy amerikából vagy a fasz tudja,hogy honnan szereztétek ezt a nyilvánvalóan antiszemita és a legundórítóbban úszító programot. Eljött az ideje a leállásnak. Még van egy kis ídőtök.
Nagyon sok befolyásos és érintett ember fog titeket élve felkoncolni. Nem vagytok sebezhetetlenek.
És most kezdhettek megijedni.

Kedves!

Alaposan kielemeztük a leveled, és arra jutottunk, hogy te valami nagyon furcsa figura lehetsz. Gépünk ugyanis a következő dolgokat állapította meg rólad:
i) Maximum 10 éves
ii) SZDSZ-szavazó
iii) Gyenge fizikum
Fogalmunk nincs, ki felelhet meg ennek a jellemzésnek. Mindegy, amíg rá nem jövünk, addig vizualizáljuk, hogy miként fognak minket befolyásos emberek élve felkoncolni.

Üdv,
Matula.

A mozi rovaton jót nevettem, bár nem vicces. A többi viszont elég fos, de hát minek is ecseteljem, tudjátok jól, hiszen ti csináljátok. A levelezés az még úgy-ahogy elmegy, mert beszóltok egy csomó béna önfényezős valagarcúnak, aki el van szállva magától és jól be akar titeket alázni az internetes társadalom előtt. De ők is tudják, hogy be lesznek alázva. Szóval voltaképpen mindenki, aki ír nektek levelet, titkon megaláztatásra vágyik, meg hogy a fejére verjétek a hímvesszőtöket, ami elég ijesztő dolog. De hát mit tegyünk, ez az az olvasói kör, akit ki tudtok elégíteni.
Zárszóul: szabadjon figyelmeztetnem titeket, hogy a trágár beszéd szennyezi a lelket, ezért ajánlatos mellőzni.

Maradok tiszteletlenül:
Kazán Bandi

Ui.: Előre is ellövöm azt a visszavágást, amivel válaszolni akartatok: igen, én is arra vágyok, hogy megalázzanak. Igaz, jobban örülnék, ha nem ti ondóznátok a fejemre, hanem az iskolai nővérke nedvei csorognának rám a hüvelyéből. És ne gyertek a "szexuálisan kiéhezett" szöveggel, ha már bevalljátok, hogy állandóan csak maszturbáltok.

Kedves Bandi!

Az az igazság, hogy mi azt akartuk csak válaszolni, hogy szopj le egy lovat, de ha már így alakult, a te szöveged is megteszi.

Üdv,
Matula

nacsá.
nemtom hogy köszönnek mostanába az olyan pesti makkkarcú kis pönye entellektüell füves köcsögök mint ti, de nem is érdekel. szóval kezdjük építő kritikámmal, jó?jó.
1.jó a kibaszott világ c. rovat, de sose fogom elhinni, hogy kimentetek Etiópiába.Még az Ukrajnát se nagyon.Max az Ungvári piacig jutottatok, vettetek pár jó fecskét a löttyedt pecsetekre, aztán büdös lett és húztatok haza.
2.A Fenék Tibi nem veri mostanába a pöcsét új csajokra?Mer nem látom a rovatát.
3.Ki nem szarja le, hogy milyen zenére isszátok apuka piáját amit különben is a marinénitől kapott névnapjára?
4.Mér nincs a pályaválasztás rovatnak újabb része?Azon legalább röhögtem.
5.Mér nem adjátok közre a levelemet?
köszönettel:Kis Pista Jóska.

Kedves Jóska!

Ez is milyen egy béna levél... Az a vicc, hogy bár rettenetesen indítottad, ez a pontokba szedett kritika aztán egész jóra sikeredett. Értelmes gondolatok, ugyan nincsenek benne, de ezt azért nem is vártuk el. Ugyanakkor legalább rendezett és könnyen érthető.
Sajnos azonban az 5. ponttal mindent elcsesztél. Nem érzed magadtól, mi? Hogy is magyarázzuk el... Na: Volt egyszer egy ember, aztán meghalt. Reméljük érted a célzást.

Üdv,
Matula

Tisztelt Matula Magazin!

Kérem, csináljanak valamit.
A cégünknél működő "Websense" program notóriusan kiszűri az önök honlapját, "szex" kategóriába sorolva ezt a kitűnő elektromos újságot. Mivel régi olvasójuk vagyok, nem tudok belenyugodni ebbe az információs börtönbe, főleg, hogy a szex.org lap gond nélkül letöltődik. Véleményem szerint a pinák mennyisége nagyságrenddel nagyobb a szex.org-on, így teljesen érdemtelenül sújtja a cégünk információs belső politikája önöket. Kérem, vegyék ki a hivatkozás-listájukból a "sex" szót/kategóriát. Máskülönben felgyújtom a gecibe az igazgatóságunkat.

Tisztelettel,
Tolvaj

Kedves Tolvaj!

Először is szeretnénk felvilágosítani, hogy a szex.org-on nincsenek nagyon pinák, mivel az alapvetően egy szexpartner-kereső szolgáltatás, és ennek megfelelően elsősorban kurvák hirdetnek rajta. Ha minőségi pinát akarsz látni az interneten, szerintünk másfelé keresgélj. Ezzel pedig egy problémádat már meg is oldottuk, a másikra találj ki valamit te.

Üdv,
Matula

Csá Fosgecik!

A mostani számban a breaking news-ról nem beszélve (azt már megvitattuk: -)) a Becsői Szent Zsolt legendája a legjobb! Hasonlóan mint a korábbi, sokak által szerintem indokolatlanul fikázott Orbán válaszlevél TGM-nek. Szvsz. kifejezetten jót tesz a lapnak a nyomelemekben egyre inkább föllelhető, igényes, mélyebb humor. Ha már apátok három napos kortokban nem ásott el titeket a mezsgyekaró mellé, mint a nemkívánatos kismacskákat szokás a tanyavilágban, akkor írjatok minél több hasonló cikket. Különben meg a jó büdös, formalinba áztatott petefészkű kurva anyátokat! Tehetetlen, szánalmas kis nyomoronc, fasszopó bagázs.

Üdvözlettel:
Icsafej

Kedves Icsafej!

Leveled a béna felütéstől a legvégéig méltatlan a Matula színvonalához. Ha lenne a kezünkben ilyen hatalom, akár erőszakkal is képesek lennénk megakadályozni, hogy te minket olvass.

Üdv,
Matula

Tisztelt Matula!

Asszem sosem volt média-karrierem csúcsa, hogy válaszoltatok levelemre. Tényleg. Egészen meghatódtam, most nyomok egy PrintScreen-t és bekereteztetem...

Az ominózus levelet nem idézem be, mert információ-értéke gyakorlatilag nulla volt, csakúgy, mint a válasznak, mindenesetre örömmel látom, hogy visszazökkentünk a rendes kerékvágásba, van 'Kibaszott világ', 'Zenebuzik' és 'Kocsis atya' - gyónnom kell atyám, vétkeztem, többször is, és jó volt - és egy kanyi szó sincs szerencsétlen szociológusokról meg PSZF-esekrõl. Csak így tovább.

Mer' ami szar, az szar, mégha direkt is az. És ezen még a szlovén lányok puncija sem sokat változtat.

Hirtelen jött média-sikeremen felbuzdulva majdnem írtam nektek egy cikket, de már az elején rájöttem, amire sokan nem, hogy piszokul nem értek az íráshoz. Illetve bármikor írok valami unalmas szart arról, hogy a farkamat vakargatom a PSZF kollégiumában Gyõzike-Show bámulás közben és nézem, hogy száradnak a párkányra kiteregetett vizes zoknik; viszont ha 100 évig élek se tudnék Etiópiáról útileírást adni, azon egyszerû oknál fogva, hogy a büdös életben nem jutok el oda, valamint lelki útmutatást se tudnék adni a nyájnak ala Kocsis atya, mert nem vagyok egy mocskos szájú, trágár szemétláda.

Szóval, még egy ilyen elhajlás és a derekamra szigszalagozok 20 kg trotilt és bemegyek a Szerkesztõségbe.

Üdv:
r.

Kedves r.!

Ez volt az utolsó leveled, amit közöltünk.

Üdv,
Matula










Matula Magazin © Minden jog fenntartva. 1995-2006 | Megjelenik, amikor megjelenik, kábé kéthetente. | Médiaajánlat | Impresszum