1995-2006, 11. évf. #001 


Programajánló

Terjék Laci - Ezúttal Laci csemegézik a következõ két hét budapesti szórakozási lehetõségeibõl. Laci szabadúszó kidobóember, hobbija a testépítés.

Október 17. péntek, Cökxpon Ambient Fesztivál, Millenáris Park

Az elsõ szót nem értem, de a második alapján ez elég ígéretes programnak tûnik! A Café Del Mar sorozatot gondolom nem kell senkinek bemutatnom. Emlékszem, amikor az akkori csajom kábé hat éve megvette nekem a kettes számút, hónapokig azt hallgattam. Nem pörög úgy, mint az igazi techno, de nem is teljesen lassú. Szóval ez szerintem ilyen lazán átmozgatós buli lesz, de nem is baj, mert minden hétvégén bevállalni egy Hypert az elég kemény lenne!

Október 18. szombat, Andy C + MC AD, Complex

Van egy haverom, aki ezeken a drumandbass partikon utál a legjobban dolgozni, mert nem tudja elviselni, hogy mindenki kisebb nála. Szerintem ez hülyeség. Ha a legnagyobb élõ testépítõ író, Szalai 'Párduc' János el tudja viselni a gyengébbeket, akkor nekem sem lehet egy szavam se. A drumandbasst utálom, mint a szart, még akkor is, ha ez az Andy C állítólag valami nagy királya a mûfajnak. Megmondom viszont, hogy szerintem mi a jó ezekben a partikban. Ide csupa ilyen gerincferdüléses kis senki jár, akitõl nyugodtan el lehet kobozni mindent, és ha szökõévente egyszer balhéznak, akkor is elég nekik egy-két pofon. Az viszont gáz, hogy szinte csak speedjük meg bogyójuk van, biztos anyu koxra már nem ad nekik zsetont. És a csajaik mennyire szarul néznek ki, úristen.

Október 21. kedd, Public Enemy, Petõfi Csarnok

Pár éve dolgoztam a Pecsában, és mindig nagyon utáltam. Teljesen olyan érzés, mint a Lenin-mauzóleumot õrizni. A rapet viszont szeretem. Az emberek azt hiszik, hogy mi mind utáljuk a fekákat, de ez valójában nem így van. Szerintem a kidobóknak csak a fele rasszista, a többiek még a cigányokat sem utálják. Nem mondom, hogy megházasodnék egy néger nõvel, de viccbõl szívesen megdugnék egyet. A rappesek egyébként valamivel nagyobb darabok, mint a drumandbassesek, de balhézni õk sem nagyon mernek. A csajaik nekik is iszonyú bénák, viszont legalább kevésbé feltûnõek, mert a bõ ruháiktól nem látni a testüket. Ez azért furcsa, mert az amerikai rappesek videóklipjeiben mindig kurva jó nõk vannak.

Október 23. csütörtök, Flash + Tekintetes úr, Vörös Yuk

Na, ilyen zenét egyáltalán nem hallgatok, viszont a Flash együtteshez egyszer már volt szerencsém. Az énekesük egy hihetetlen paraszt. Amikor a Szigeten dolgoztam, nekem kellett biztosítanom a koncertjüket. Ez a csávó iszonyatosan be volt baszva, és folyamatosan alázta a közönségét, meg a vége felé nekünk is elkezdett beszólogatni. Hagytuk, hogy végignyomja az összes számát (elég buta kemény rockzene), aztán amikor lementek hátul, ketten elkaptuk és megrugdostuk egy kicsit a földön. A Tekintetes úrnak elég köcsög neve van!

Október 24. péntek, Bob Dylan, Budapest Sportaréna

Errõl a csávóról semmit nem tudok. Az új BS-ben én még soha nem dolgoztam, de a jéghoki vébére kimentünk a haverokkal a terembõl, és akkor nagyon tetszett. Közben a Matulások mondták, hogy Bob Dylan egy énekes, aki a hatvanas években zsidó volt, aztán keresztény lett, és most már öreg és unalmas. Nekem a zsidókkal sincs semmi bajom. Az In-Kal például tök korrekt cég, két Szigetet is végignyomtam velük. Mindig rendesek voltak, az öreg Lasz is, aki nemrég meghalt, meg a fia is.










Matula Magazin © Minden jog fenntartva. 1995-2006 | Megjelenik, amikor megjelenik, kábé kéthetente. | Médiaajánlat | Impresszum