1995-2006, 11. évf. #030 


Programajánló

Magyari Péter - Prüntyi vagyok, egy kis kandidagomba Panni hüvelyében. Néhány hete születtem, és azóta nem voltam még sehol sem.

Prüntyi vagyok, egy kis kandidagomba Panni hüvelyében. Néhány hete születtem, és azóta nem voltam még sehol sem. Népes családom mégis engem jelölt ki, amikor üzent a Matula Magazin, hogy kéne programajánlót készíteni. Hát megpróbálom! Ha elég csokikát eszik Pannika, akkor azt hiszem, képes leszek megírni a cuccost.

Inerdzia, Destyl, Holtpont, tHE sNOBS, Szamizdat, április 9., Music Factory

Na ide biztos nem megyünk. Pedig nekünk kandidagombáknak a punk a kedvenc műfajunk.. És ha még egy jó pogó is beleférne, nagy vörösboroskólákkal! Felgyorsult keringés, sok cukor, etilalkohol, hatalmas zabálás! Azt gondoljátok rólunk biztos sokan, hogy undorítóak vagyunk a parazita életmódunk miatt. Hát látjátok, ez a folytonos alkalmazkodás, kiszolgáltatottság nekünk is tök idegesítő. Ciki, hogy csak oda tudunk menni, ahová visznek. És hogy gyűlölnek minket! A punkot ezért is szeretjük, mert az is olyan kitaszított, polgárpukkasztó dolog! Hát a Pannika Prüntyiről sem szokott beszélni jó társaságban, pláne nem a családi asztalnál. Higgyétek el, hogy még Zigit, a patkányt is irigyeltem a Barátok Köztből.

Erik Truffaz, április 9., A38

Aki azt hiszi, hogy csak a nunába tenyész a kandida, az tök hülye. Mert fejbőrön, bárhol a bélben és szinte mindenütt előfordul, és fasziknál is lehetséges, ezt tudományosan kimutatták. Akár még egy svájci trombitásban is. A program iránt őszintén érdeklődött a Pannika, de ha jól emlékszem valami szemináriumi dolgozatot kell leadnia hétfőn, ezért lehet, hogy kihagyjuk. Helyette ott fog tanulni az ágyikójában egész éjjel, nézi majd fél szemmel a Megasztárt a tévében, és biztos fog masztizni is, és jönnek majd ezek furcsa összehúzódások, amitől tengeri betegséget kap minden hüvelyfalba kapaszkodó gombafej.

Tátrai Tibor és Szűcs Antal Gábor, április 11., Old Man?s Music Pub

Kellemes, vacsorázós blues-est. Itt még Pannikára sem törhet rá a pánikbetegsége, így nem kell tíz perc után hazamennünk. Öregemberek szórakoznak arrafelé, ha jól értem a hely nevét, és azokkal nem ismerkedik a Panni. Így az sem lesz, hogy felnyúl neki valaki a buli hevében, és esetleg egy szőrös ujjbegyre kenődve kell éhen halnom. Az rosszabb, mintha felfal egy bélflórabaktérium! Kinn, a hidegben elrohadni, fúúúj. Ezért én hajlandó lennék kétszer is meghallgatni a Cream zenekar egyik számát, csakhogy ezt a biztonságos programot válassza a mi kis gazdánk!

De Phazz, április 16., Events Hall
Downtempo, trip-hop. Ilyet már hallottam. A Panni néha találkozik ezzel a fiúval. Előtte a múltkor szőrtelenítette a punciját, úgyhogy elég jól behallatszott, hogy azon veszekedtek, hogy most miattunk nem lehet normális kaját enni, és a Gergőnek a töke tele van a tönkölycipótól! Bezzeg arról senki sem kérdez, hogy nekünk milyen érzés, amikor betolakszik, aztán köpköd a geci! Na mindegy, szóval Gergő mondta, hogy ez a De Phazz buli lesz, és menjenek el mindenképpen. Ezen tehát ott leszek, bár bevallom, a német négerektől túl sok izgalmat nem várok. Pláne, hogy már a buli elején kezdődik majd a tolongás a jó kis búvóhelyekért, mert az ilyen találkozásoknak mindig az a rémisztő betolakodás a vége.

Barbaro, április 22., Fonó

Mire a Fonóba kiérünk, felfázik Pannika, és egészen durva élet kezdődik itt a környéken. Ezért az öregebb gombafejek szerint nem megyünk Barbaro koncertre sem. Tulajdonképpen annyi egyelőre a biztos, hogy ezen a héten lesz biopiac és doktor Siklós, az összes többi necces. Ezért is nehéz egy kékharisnya puncijából normális programajánlót készíteni.

Depresszió, Replika, Insane Road, április 16., Petőfi Csarnok

Metál. Hmmm, ez olyan fémes dolog. Én fémmel akkor találkoztam, amikor épphogy kifejlődtem, máris kenetet vettek a Pannitól. Szerencsére én nem kerültem lapátra! Hát most sem fogok. A Pannit nem érdeklik az ilyen metálos bulik, pláne, hogy ehhez alkoholos italokat szoktak fogyasztani, ami nekünk nyami, de neki miattunk tilos. A Depressziót azért meghallgattam volna, még bugyin, harisnyán, szoknyán és persze zsírpárnával hangtompított szeméremdombon keresztül is.










Matula Magazin © Minden jog fenntartva. 1995-2006 | Megjelenik, amikor megjelenik, kábé kéthetente. | Médiaajánlat | Impresszum