1995-2006, 11. évf. #052 


Karrier

Matula - Gondoltál már arra, hogy a Matulánál indítsd el a karriered?

A Matulát cikkek alkotják, és ezeket muszáj valakinek megírnia. A feladattal bárki megpróbálkozhat, tényleg alig kötünk ki valamit.

Ha úgy érzed, isten téged teremtett erre a feladatra, írjál akármit, és küldd el nekünk. Ezzel nekünk nagy könnyebbséget, magadnak pedig hatalmas lelki terhet és a kéthetenkénti lapzárta rémét fogod megszerezni.

A cikk bármirõl szólhat, lehet riport a síugrásról, tõzsdei elemzés vagy étteremkritika. Egyetlen egy dologról azonban nem szólhat: a szerzõ szaros életérõl, mert az senkit nem érdekel rajta kívül.

Egy szempontból azonban rendkívül konzervatívak vagyunk: nem rakunk ki rossz cikket. Vagy legalábbis másét nem. Nem érdemes tehát olyasmit küldeni nekünk, amirõl egybõl kiszúrjuk, hogy szar. És garantáltan ki fogjuk szúrni, mert nagyon jó a szemünk.

Hajrá

Félreértések elkerülése végett, olvasd el az alábbi figyelmeztetést alaposan!

Ha küldesz egy anyagot, és nem írunk vissza, továbbá a Magazinban sem jelent meg, akkor az azt jelenti, hogy az anyagod szar volt. Sajnos többszöri próbálkozásra sem sikerült megszerveznünk, hogy valaki válaszolgasson a karrieristáknak, ezért így tesszük az i-re pontot.










Matula Magazin © Minden jog fenntartva. 1995-2006 | Megjelenik, amikor megjelenik, kábé kéthetente. | Médiaajánlat | Impresszum