1995-2006, 11. évf. #029 

olvasói levelek
'2500-as félG-s spanglit szívva'

Matula Magazin - Kedves olvasóink! Ezúton is köszönjük a sok-sok beérkezett javaslatot az IZsDb bővítéséhez! Tisztára a negyvenes, ötvenes, hatvanas, hetvenes, nyolcvanas években érezzük magunkat az olyan levelektől, amik csak és kizárólag neveket tartalmaznak. A feljelentgetés tényleg a vérünkben van. Csak így tovább, hadd tudjuk meg, kinek rövidebb a kukaca!

Szasztok szarosok!

Fogaggyunk olyan bénák vagytok, hogy még egy képet sem tuttok
elhelyezni az olvasói levelek közé... mer olyan béndzsó az egész,
olcsóság, vérgaggyi, már a honlapotok.

Nasebaj. A MARHULÁS ÉVE legalább elbaszott jó szlogen, főleg ha az ember
MARHULOVICA nevű barackpálinkára lel egy idegen lakásban...
Lefotóztam, beküldtem, de amilyen majmócák vagytok, nem teszitek
közszemlére...

Kapjátok be!

Maradok tisztelettel:

dns

Szevasz dns!

Egy pszichológus barátunkkal vitatkoztunk a minap arról, hogy vajon milyen defektekkel rendelkeznek tipikusan a Matula olvasói. Te bizonyosan a borderline személyiségzavarban szenvedsz. Mindegy, biztos kedves fickó vagy, hiszen Marhulovicát fényképeztél nekünk. Már ha ezt fényképnek lehet nevezni. Miért nem vagy képes egy normális fotót csinálni, bakker? Ezekkel a mai gépekkel már egy elgázolt kutya is képes éles képet csinálni egy mozdulatlan tárgyról.

Üdv,
Matula

Kedves Matula Magazin szerkesztősége!
Nyugodtan állíthatjuk, hogy a Matula Magazin Magyarország legolvasottabb internetes folyóirata. Az ország internetes közönsége (kis kévetellel, ami nemi vagy bármilyen más identitásukból megérthető) imádja amit csináltok, és rendszeres olvasója a lapnak. Ezt az olvasóközönséget megtartani és bővíteni segíthetne a lapnak egy új interaktív lehetőséggel való bővítése. Helyezzétek el szobátokat az Inflame-Chat-en! A felhasználók így nem csak e-mailben érintkezhetnének veletek, hanem azonnali üzenetekkel, de egymással is tudnának beszélgetni. Hogy mit kínál az Inflame-Chat? Megbízható szervert, és egy olyan bannert vagy gombot, mellyel a felhasználók közvetlenül a ti szobátokba juthatnak. És ez miért jó nektek? Mert ingyen és bérmentve tarthatjátok a kapcsolatot a rajongkkal, és újabb olvasókat szerezhettek Nézzetek be, egy próbát mindenképpen megér :)

Üdvözlettel: Inflame-Team

Elérhetőségeink: blablabla

Kedves Inflame-Team!

Üzleti ajánlat visszautasítása #1: Gondoljátok, hogy képesek lennénk az olvasókkal csetelni is? Nem elég ez a kibaszott levelezés? Itt legalább mi vagyunk az opok.
Üzleti ajánlat visszautasítása #2: Ti honnan a kurvaanyátokból jöttök ilyen szövegekkel, hogy: "Ezt az olvasóközönséget megtartani és bővíteni segíthetne a lapnak egy új interaktív lehetőséggel való bővítése."? Mégis mire gondoltok, amikor ilyeneket leírtok? Ismertek egyetlen olyan internetes vállalkozást, akik ilyen szövegekkel gazdagodtak meg?

Üdv,
Matula

Jó nagy BROÁF-ot abba a hülye fejedbe Tibi... Te marha: Babarczy Eszterre vered? Most volt a buziFriderikusz műsorában, közvéleménykutatott, vagy mi. Hogy néz már ki ez a szerncsétlen lufnyadt picsa? ... ... ezekre a mellekre verd életed végéig, te szerencsétlen!

Csá, te LÚZ3R! chr

Szia chr!

Hát feleségül tényleg nem venném, de már csak a kollegák kedvéért is megér egy fröcsit, nem? :DDDDDDDDDDDDDDDD És te vagy a hülye!

Tibi



Ezt a képet Resek Ferenc küldte

Kedves Feri!

Bárcsak ilyen egyszerű lenne.

Üdv,
Matula

Ha legalább koppintjátok a VICE-ot, valami belevalósabb témát is előszedhetnétek, gecca.
Eddig két egérfingnyi médiabotrányotok se ütötte meg jogsértés és közerkölcs tömegmozgósító vészharangjait. Meg ne álljatok a tüntetésig és a tégladobáló nyugdíjasokig.

Üdv az egész, kankósrakúrt stábnak.

Ui: ja, és LCD Sound System-et csak a melegek meg a lemaradt keleteurópai-félértelmiségiek trendkövetői hallgatnak, köcssög.

Janoka

Kedves Janoka!

Baszd meg az anyádat. Undorító féreg vagy, stílustalan köcsög. Most alázol, vagy nyalsz, te büdös barom?! Az ilyen döntéseken, baszki, már az elején túl kell jutnod, különben a saját kelet-európai anyád fog pofán köpni előbb-utóbb, és teljesen igaza lesz.

Üdv,
Matula

Na mi van szarfaszúak, má' visszaírni is basztok bele? Annyira azé' nem vagytok jók srácok. DE, velem lehettek azok, ugyanis jobb cikket írok másnaposan egy hajnali sörözőbe, miközben egy hajnalni utcaseprő ritmustalan röfögését hallgatom, mint ti egy orgazmus ihletett pilanatában bármikor. Nem kő valami írás vazze? Mondjuk Gimis sorozat: DA Spangli?

Böff.

Kedves Böff!

Kisfiam, ez a stílus nálunk nem divat. Másrészt tőled nem "kő" írás, mert a "DA Spangli" az a legjobb téma lesz a "Gimis sorozatban", amit mi szeretnénk feldolgozni. Azért ne szomorodj el, szerintünk is sokkal királyabb arc vagy nálunk egy hajnali sörözőben egy hajnali utcaseprővel, de csakis ebben a konstellációban.

Üdv,
Matula

Tetszett amit a pályaválasztással kapcsolatban összehoztatok. A gyakorlati tapasztalat is teljesen ezt igazolja.

Most végzek a közgázon, és visszatekintve igazad van is meg nem is. Rengeteg faszságot tömnek az emberbe, hogy "értlemiségit" faragjanak belőle, ez viszont sokszor nem sikerül; ha valakit annyira meghatároz az ősparaszti vére, nem lesz belőle irodalmár-atomtudós. Anno elsőben az egyik tanárunk csinált egy felmérést, hogy ki miért jött a közgázra. Meg kellett jelölni a célt és az eszközt, amivel el szeretnéd érni, azaz hogy mit akarsz csinálni 5 év múlva. Elég volt a területet megjelölni, nem konkrét állást. A célt szerintem kitaláljátok, persze a lóvé volt, abból is sok, viszont a hogyanról senkinek fingja sem volt. És a poén kedvéért most sincs. Emellett jó poén elnézni a sok kretént, aki hajt az 5-ös átlagra, hogy meglegyen a kőkemény 8 ezer Ft-os ösztöndíja, hogy legyen miből cukorkát venni a családnak karácsonyra.

Tehát leszűrtem a következtetéseket, és rájöttem, hogy az egyetem, lehet, hogy kivétel nélkül mindegyik, inkább a bizniszről szól. Ami persze a tanároknak biznisz. Ne mondja nekem senki, hogy ezzel a sok szarsággal a fiatalok érdekei miatt foglalkozik a sok egyébként az élet egyéb területén totál lúzer, életképtelen tanár. Volt persze kivétel, de az egyszerűen fogalmazott, akkor lesz lóvéd, ha több a bevételed, mint a kiadásod. Kész. Ehhez meg nem kell egyetem.

A lényeg. Menjen mindenki továbbtanulni, mert ezt az 5 évet sehol máshol nem tudja ennyi piálással és nőzéssel eltölteni, meg persze semmittevéssel. A tantárgyak nagy része pár nap alatt megtanulható, tehát előadásra nem kell járni, és persze sokszor hasznavehetetlen, tehát el is szabad őket felejteni. Aztán lehet gondolkodni, ki milyen driod lesz, mert másra úgysem futja.

Egy értelmes dolog viszont akad: a nyelvtanulás. És persze az is ingyen van, szóval megéri.

Szszab


Kedves Szszab!

Nagyon jók a meglátásaid, igaz, sajátosan visszafogott stílusoddal kicsit talán úgy érzed magad, mint buzigyerek egy SS-öltözőben. Lassan egyébként kezdjük úgy érezni, hogy talán kár borogatni a bilit a magyar felsőoktatással kapcsolatban, hiszen a végén még beszigorítanak, és a Fészekrakó-program keretében kell majd az egyetemistáknak kubikolni nyáron. Bár, így leírva, ez nem is tűnik olyan rossz ötletnek.

Üdv,
Matula

Hogy a faszba képzelitek, hogy előbb írtok a pályaválasztásról, mint a drogokról?! Ráncossegű kiöregedett köcsögök! Könnyű a neten műmájerkodni, mert nem látja az ember a szemüveges bölcsész ill. elméleti matematikus pofátokat, így be is szopja a szarotokat, amíg el nem buktok egy ilyen evidens dolgon...anyátok! Vagy menjetek vissza programozni vagy a jó és gonosz harcáról elmélkedni (jobbik esetben 2500-as félG-s spanglit szívva) vagy pedig kurva gyorsan orvosoljátok a dolgot, seggfejek.

Ke
(Anyád Fasza)

Kedves Anyád Fasza, akárki ki is az anyád!

Haver, arra még nem gondoltál, hogy cikkeket írj nekünk? Ezek a mondataid nagyon ütnek ám: "jobbik esetben 2500-as félG-s spanglit szívva"!!! Különben meg drogozni mindig lehet, sőt most a kitavaszodás idején igazán, míg a felvételi határideje korábban volt. Egyébként meg ha tényleg programozók volnánk, szerinted így nézne ki a Matula?

Üdv,
Matula


HEllo! Szerintem még picit keveset tud ez de van pár jó tippem baumgartner zsolt szerintem zsidó hát rá kll nézni. öööö lécci a barátomat tegyétek be a poén kedvéért nagyon szépen kérem a neve Bártfai Balázs köszi előre is csak nagy poén lenne mert ő szivat engem ezzel és most megtudná hogy ő az. köszi .hello amúgy jó ötlet ez :D

Bárány Balázs

Kedves Bárány Balázs!

Te hülye zsidó, az IZsDb nem játékszer, vedd már észre!

Üdv,
Matula

Tisztelt Szerk.!

A középiskolások iskolaválasztásáról szóló írásotokban ( Magyar középiskolás lét - pályaválasztás, 27. szám) több tudományterületet, illetve az azokhoz kapcsolódó felsőfokú tanintézmények által nyújtott lehetőségeket próbáljátok mérlegelni, ám valamilyen figyelmetlenség, vagy esetleg - ez a rosszabb eshetőség - direkt kihagytátok a cikketekből a társadalomtudományokat, így a modern kor megismeréséhez nélkülözhetetlen szociológiát is. Végtelen csalódottságomon felül emelkedve kérlek titeket, hogy ezt a buta hibát tegyétek jóvá! Tényleg nem szeretnék gazdasági megfontolásokat keresni a tévedésetek mögött, de úgy érzem, hogy az olvasótábor növelésének célja miatt túlságosan is a konform középosztályra koncentráltok. Nem jól ítélítek meg a közönségetek összetételét!

Várom megnyugtató megoldásotokat a felmerült probléma kapcsán!

Tisztelettel,

Dov "cyber Del Medico" Phoebus


Most őszintén, ki nem szarja le? Különben meg keress rá a Matulán, és látni fogod, hogy annyit kaptak már szerencsétlenek, hogy csodálkoznánk, ha idén akár csak egy jelentkezési lapot is kaptak volna a tiéden kívül. Másrészt meg a mi időnkben a szociológia még a BTK-hoz tartozott, és különben is menj már a bánatos picsába ilyen tudálékos viccelődéssel.

Üdv,
Matula

Üdv,

Nos. A cikk alapvetően nem szar, sőt, jó. De. Egyrészt nem kellene fikázni a Morrison's-t,
mert nagyszerűen lehet negyed óra alatt egy félrészeg elsős-főiskolást csajt hazavinni onnan,
másrészt ne terjesszétek a Wichmann jó hírét - nem véletlenül van eldugva - hiszen így is
gyakran nem fér be egy kisebb társaság.

Ellenben nagyon örülnék már egy citadellát-hyperspacet lehúzó mocskolódásnak, ha lenymojátok, még Kedvesebbek lesztek a szívemnek. :)

Üdv,
vally - Valkó Péter

Kedves Valkó Péter!

Nagyra értékeljük, hogy elsős csajok karrierjét töröd derékba kihasználva öntudatlanságukat. Tudod, anyád előtt eufemizálj, mi az, hogy félrészeg? Ha részeg, akkor nem viszed haza? Szondáztatsz is rendesen? De egy jó katolikus vagy te, bazeg. A Wichmannal meg az a helyzet, hogy attól még nem lesz valami jó kocsma, hogy lepattant a hely, és lepattant arcok járnak oda. Ez valami kurva nagy tévedés, a jó kocsma ugyanis az iható italválasztéknál kezdődik, amibe a tablettás fröccs nem fér bele.

Üdv,
Matula

szociológus vagyok...
véletlenül olvastam a cikketeket a szociológusokról. kíváncsi lennék engem hová osztályoznátok:-)
és rátok is kiváncsi lennék.kicsit beleolvasgattam a cikkeitekbe, a kulturális érdeklődés kb hasonló.
üdv: anika
akár ki is próbálnám milyen veletek dolgozni.


Kedves Anika!

Gyere, anika, repülj ránk, mióta olvastuk leveled, nyállal öblögetünk, ha érted, mire gondolunk.

Üdv,
Matula

Ne csináljátok ezt, fiúk.

Ez a szám nagyon rossz vicc.
Kit érdekelnek a nyomorult szociológus-palánták és a PSZF-es szerencsétlenségek?

Üdv:

r.

Kedves r.!

Te valamit nem fogtál föl szerintünk. Próbáld újra.

Üdv,
Matula

Sziasztok :-)

Most lattam, hogy bar aktualitasat vesztette, amde megis kikerult a matulara.

Eppen elkezdtem volna orvendeni, amikor rajottem hogy nem ertem a bevezetot (a tobbit sem, de azt legalabb en irtam), es gozom sincs, hogy felturbozott selmecitiborkent vagy moldovabaoltott trunkokent most valoban orvendezhetek-e igazabol :) .

Segitsegeteket azert kerem, mert nem tudom eldonteni, a szokasos feljelento tevekenyseg utan elkuldjelek-e benneteket a veres faszba, avagy inkabb mutassam meg az osszes ismerosomnek az irast, es kezdjek matula nepszarusito kampanyba?

Basszatok meg a porszivotokat, (egyenlore) oszinte
tisztelettel:

Kocsis Tamas


Kedves Tamas!

Azért küldtél cikket, hogy kirakjuk, nem? Na, látod, megtettük. És igen, mutasd meg minden ismerősödnek a Matulát! Hogy ezt miért kell minden alkalommal elmondanunk?

Üdv,
Matula

Kedves Matula,

OV válasza c cikk kurva szar lett. Az ötletesség máskor csakis magasra tett mércéje alatt suhant el a szerző, aki mintha (?) nem is lenne teljesen politikus gyűlölő, ami szintúgy meglep. Európa Parlamenti munka: ez komoly? Polgárok felkeresése, anyám...hát aki ilyen talpnyaló fórumokra elmegy bármelyik pártkatona turnéján, az sok minden lehet, de a matula talán nem az ilyen lények perspektívájából szokott megnyilvánulni..

Na üdvözletem

Tibi

Bazmeg, Tibi!

Amit te a nevednek hiszel, azt már másvalaki használja a mi bandákból. És ő sokkal jobb fej nálad. Orbán Viktorral meg az a helyzet, hogy állítólag kirúgta a fél Fidesz-sajtóosztályt, amiért a Matula Magazinban hozták le a levelét, mire elmagyarázták neki, hogy az csak egy paródia. Ennyit a kritikádról, szarházi

Üdv,
Matula

ez a cikk vmi kakukktojás? egy gimnazista újság gárdája vette át hatalmat a szerkesztőségben? esetleg a Szimpla-empórium segédpíárosa ragadott tollat?
.::ákos::.

ehh, így jár az ember, ha távoli linkről olvas & kihagyja a főoldalt. kínos.

Kedves .::ákos::.

Azért érzed te a dörgést!

Üdv,
Matula

Gratula a cikkhez! több ilyen írást kéne közölni, hogy az idén felvételizök tudják mit várjanak az egyetemektöl és a föiskoláktól!

üdv. (a matula.hu cricketfan-ja)
Thom York

Kedves Thom York!

Sajnos több ilyen tematikájú cikket a témában nem áll módunkban közölni, de annak tényleg örülünk, ha néhány fiatalnak felnyitottuk a szemét. Ha felrobbantottátok az uszodákat, jöhetnek az iskolák!

Üdv,
Matula

Sziasztok!

Miből derült ki számotokra, hogy a szlovén lányoknak bundás és savanyú a puncija?

Tulajdonképpen mindegy is lehetne, mert még sose láttam szlovén lányt és ha rajtam múlik nem is fogok, de valahogy szöget ütött a fejemben a kérdés. Nem szoktatok csak úgy ok nélkül beszélni a világba.

üdv.
Vadvarjú

Kedves Vadvarjú!

A puding próbája az evés. A szlovén csajok nem rosszak, nemhiába jár úgy a tibi ljubljanába, mint maci a málnásba :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Fenék Tibi

Ha ha ha ha, ha ha ha.

- Ha ha .

Ha.

Udv Pokeas.

Kedves Pokeas!

Reméljük Down-kóros vagy! Ha igen, gratulálunk a teljesítményedhez, és szard le, ha mások megpróbálnak hátráltatni, te is ugyanolyan jó arc, vagy mint a többi srác, csak hamar meg fogsz halni!

Üdv,
Matula

Ki a faszomat érdekel, hogy valaki zsidó-e vagy tán nem?!

Ha meg valaki tényleg erre élvez, akkor rejszoljon flexszel. Mi végső cél, alulról találni meg a pöcegödröt?

Behányok tőletek.

Horváth János

Szevasz Jani!

Minket érdekel! Téged nem? Viszont, baszki, a flexszel való rejszolás alatt azért, ne tagadd, hogy nem a cirkumcízióra gondoltál, te mókamester! Alulról a pöcegödröt, mi? Hiszen az be van ásva a földbe, :-DDDDD, te hülye, te!

Üdv,
Matula

Kedves Matula!

Az Ubermencs c. írásban felvetett ötlet már korábban megjelent Larry Niven Gyuruvilág c. könyvében. Itt a Pierson-bábosnak nevezett földönkívüli fajról derül ki, hogy az emberiséget a szerencse nevu "tulajdonság" alapján nemesítik.

üdv:
Petya

Kedves Petya!

És arra még nem gondoltál, hogy biztosan él olyan ember még a Földön, aki majdnem ugyanazokkal a képességekkel rendelkezik, mint te? Hogy te is csak egy másolat vagy? Csak a többiek, tudod, miért köröztek le téged? Mert nem írnak levelet a Matulának ilyen faszságokról, fafej :-DDDDD

Üdv,
Matula

Hali!

Bejön nekem a Matula, sokszor olvasgatom, a levrov is remek! A 27-es számban olvastam J.P. levelét, ami arra késztetett, hogy visszaolvassam a moziajánlókat. Szerintem semmi gáz nincs bennük, sok filmet láttam közülük és hasonló véleményen vagyok sok esetben, ne érezzetek lelkiismeretfurdalást. J.P. szerintem egy bölcsész csaj, aki még sosem merte megkóstolni a férfiak ondóját (bár mikor tejfölt eszik, ezen flessel). De azis lehet, hogy egy bölcsész buzi. Utálom az ilyen nyivákoló embereket, akiknek ha ráfosok/ráokádok a fejükre, rögtön azzal jönnek, hogy biztos nincsen barátnom.

Írjatok sok jó cikket kétezerötben is!

Üdv: Liter

Kedves Liter!

Keblünkre, bakker! Most függetlenül attól, hogy mellénk állsz ilyen nehéz időkben, azért ez a tejfölös, férfiondós duma, nagyon ül a szeren. A picsába ezekkel az uniszex nickekkel, de ha csaj vagy, akkor egyenesen elcsattan az agyunk attól a gondolattól, hogy éppen a "férfiak ondóját" szavakat gépeled. Fossál, okádjál az emberek fejére továbbra is, és idd a gecit, mint a vizet. Persze csak, ha csaj vagy vagy buzi :-DDDDDDDD

Üdv,
Matula

Üdv!

Ezt a cikket akár én is írhattam volna, ha én nem mellőzném a kuktát, illetve nem bontanám két fázisra az elkészítést a hosszú főzési idő ízgyengítő hatása miatt: először tenyérnyi darabokba vágva főzöm meg 3/4 - 4/5 mértékig változó fűszerezéssel, de hagymával, borssal és fokhagymával mindenképpen a pacalt viszonylag kevés vízben, minimális sóval, majd ezután jön a szűkebb értelemben vett pörköltkészítés szakasza, amelyben a pacal a megfelelő sózás mellett a szükséges kb. egy óra hossza alatt nem puhul túl. Felöntéshez amíg van, a pacal főzőlevét használom, és inkább minimum 2,5-3 kg-ból csinálok egyszerre, mert állás közben egyre javul, megunni pedig nemigen lehet ekkora adag elfogyasztása alatt...

Be a szervezetbe!

Kabács Attila

Kedves Kabács Attila!

Istenkirálysrácarc vagy, ez a szakszerű leírásból messziről látszik. Ha vannak ötleteid valami bőrszerkós, motoros pacalbanda létrehozására, jelentkezz bátran. Felforgatjuk a világot!

Üdv,
Matula










Matula Magazin © Minden jog fenntartva. 1995-2006 | Megjelenik, amikor megjelenik, kábé kéthetente. | Médiaajánlat | Impresszum