1995-2006, 11. évf. #027 


Hírügynökségi jelentések

Matula Press - Holokauszt helyett civilizációs program... Megdugta a parkolóórát... Nincs is APEH... Demszky Gábor gyújtotta fel Budapestet.

HOLOKAUSZT HELYETT CIVILIZÁCIÓS PROGRAM

AUSCHWITZ-BIRKENAU (2005. január 27.) - Váratlan fordulat tette emlékezetessé az auschwitz-birkenaui haláltábor felszabadításának 60. évfordulójára rendezett megemlékezést, amin a világ számos vezetõje rótta le kegyeletét a náci rémtettek áldozatai elõtt.

Az eseményen ugyanis Horst Köhler német államfõ beszédének elmondása után kinyitotta az egyik, egészen idáig a munkaszolgálatosok barakkjának hitt épület ajtaját, amin több száz, a legjobb egészségnek örvendõ zsidó származású férfi és nõ lépett ki dalolva, kezükben virágokkal. Az általános megdöbbenést csak fokozta, hogy Köhler bejelentette, valójában nem volt holokauszt, az eddig halottnak hitt hatmillió zsidó nem hogy túlélte a náci Németország rémtetteit, de leszármazottaik ma is jólétben élnek.

A német államfõ elmondta, egyelõre nem hozhatja nyilvánosságra a történteket, de a lényeg, hogy Németországban a harmincas években egy hosszú távú, a földi civilizáció megmentésére irányuló terv részeként rendezték meg a Második Világháborút, és a zsidók látványos elpusztítását. Mint Köhler fogalmazott: "Egyelõre legyen ennyi elég, Németország még tartogat néhány meglepetést az Önök számára, de errõl már Gerhard Schröder kancellár úr fog beszélni az ENSZ jövõ hétre tervezett, rendkívüli csúcsértekezletén."

MEGDUGTA A PARKOLÓÓRÁT

BUDAPEST (2005. február 1.) - Közösült a budapesti Nádor utcában található parkolóórával egy középkorú férfi. M. János elõbb 310 forintnyi aprópénzt dobott be az automatába, majd análisan tette magáévá a tárgyat.

NINCS IS APEH

BUDAPEST (2005. január 15.) - Nem létezik, soha nem is létezett az Adó- és Pénzügyi Ellenõrzési Hivatal, az APEH, tudta meg a Matula Press. A hírügynökség újságírója egy szövevényes adócsalási ügy hátterének a föltérképezése miatt kereste volna fel az APEH-et, de a megadott címen nem találta meg az intézmény épületét. Némi utánajárással az is kiderült, az APEH soha nem is létezett, csupán a mindenkori magyar kormány szándékos félreinformálásáról van szó.

A kész tények elé állított Draskovics Tibor pénzügyminiszter végül zokogva vallotta be, hogy a magyar állampolgárok adóforintjai idõtlen idõk óta a kormánypárti képviselõk zsebében landolnak. A Matula Press újságírója ezután ugyan elfogadott hárommilliárd forintot a titoktartásért cserébe, de szokás szerint geci módon nem állta a szavát. Az ügyben a rendõrség hivatali visszaélés gyanújával indított nyomozást.

DEMSZKY GÁBOR GYÚJTOTTA FEL BUDAPESTET

BUDAPEST (2005. február 2.) - Megtalálta a rendõrség a budapesti gyújtogatót, aki lángra lobbantotta az V. kerületet ezzel kioltva 4230 személy életét és megsebesítve további 12 ezret, akikn1ek többségét jelenleg is kórházban ápolják. A BRFK emberei csütörtökön vették õrizetbe Demszky Gábor fõpolgármestert, akit a kommandósoknak kellett elõállítani, miután egy benzines kannával és öngyújtóval fenyegette meg a kiérkezõ rendõröket. A fõpolgármesterre, akit zavarodott elmeállapotban szállítottak a Gyorskocsi utcába, benzinszagú inge terelte a gyanút, amikor csütörtök délelõtt sajtótájékoztatót tartott az Erzsébet-híd üszkös romjainál. A fõpolgármester tragikus cselekedetét elmeorvos szakértõ bevonásával még vizsgálja a rendõrség.










Matula Magazin © Minden jog fenntartva. 1995-2006 | Megjelenik, amikor megjelenik, kábé kéthetente. | Médiaajánlat | Impresszum