1995-2006, 11. évf. #026 

olvasói levelek
"Na nem azért, hogy feljelentsem"

Matula Magazin - A megszokott seggfejek mellé ezúttal kaptunk néhány zsidó fajvédőt, meg egy rakás táncoló didkós hölgyet, akiktől teljesen kész lett szegény Fenék Tibi.

Tisztelt szerk.!

Elore bocsatom nem lesz ekezet dolgozzatok vele egy kicsit, ha mar ugysem csinaltok semmit csak egymas seggebol huzzatok ki-be a nyelveteket, hiszen az oldal lassan egy honapja nem frissul. HAT NEM LEHET MEGERTENI HOGY EZ AZ EGYETLEN VALAMIREVALO MAGYAR-CIGANY-ZSIDO NYELVU HIRFORRAS, HE? Egy kicsit tobb felelosseget kellene mutatnotok az olvasotabor fele, kulonben mindenki baszni fogja megnyitni a matulat. Tudom elfoglaltak vagytok a gyereknek cipo kell, az asszonynak ruha kell meg a koksznak is felment az ara, de mindez nem mentseg arra, hogy elhanyagoljatok szeretett (ugye, ugye Kocsis atya; a golyoidatat ha kihuznad vegre a ministransok szajabol es dolgoznal vasarnap is, hja, esetleg csinalnad a) weboldalatokat. Na ez megkavart mi? Kollene egy ujsagiro is a csapatba.Vagy mindegyikotok tuladagolta magat?

Hat egy nagy lofaszt jar nektek a karacsonyi meg a szilveszteri pihenes nehogy ezzel mentegetozzetek, azt csak a becsulettel, kinkeservel dolgozo emberek kaphatjak meg, akik masok boldogsagaert nem restek aldozni szabad perceikbol. Nem akaro m dicserni az oldalt mert kurvara nem erdemlitek meg, de egy honap matula nelkul az olyan, mint Robin Cookal almodni - semmi ertelme. Ertelemtlenul viszont nem fizetek elo az internetre, hoppa kisnyulak mar megy is ellenetek a feljelentes, nem kellett volna labjegyzetbe odairni: "megjelenik minden masodik heten, hetfon". Ez bizony terhelo a zsebetekre nezve, meg egy par het es fizethetitek a kovetkezo havi csekkemet is, ami gondolom nem fog tul nagy gondot okozni, hiszen eddig a szilveszteri dj-zesbol bizonyara jol megszedtetek magatokat.

Koszi, koszi, hogy csinaljatok mindjart kuldom az ajandekokat.

Speter
(a szerzo kulturdjologus oktrojalt diplomaval)

u.i.:
Felvilagosult ember leven motoszkal bennem a gondolat: mi van ha tevedek? Talan kocsis atya konyorog a lelki bekemert, a vilagjarokat elcsabitotta egy nagymellu afgan gadzsi, az Inkei gyerek a fruity loops mogott megvaltja a vilagot s Bede Marcival kozosen turneznak uzbegisztanban az ehezo majmok megsegitesere, esetleg maga Matula kilepve az orok korforgasbol a Nirvanabol segiti a lelkeket megvilagosodni? Ebben az esetben oszinte bocsanatkeressel tartozom es vallalom a kovetkezmenyeket. De ha barmi kamuszagot erzek a valaszban, egy hadsereggel varom majd a kedves kollegakat a szerkesztosegben; minden masodik heten, hetfon.

Kedves Speter!

Nézd, te hülye paraszt. Miután Johnny Rotten feloszlatta híres együttesét, a Sex Pistolst, belefogott a Public Image Limited zenekarba. Az első albumuk első számának az volt a refrénje, hogy "I wish I could die", tehát hogy "bárcsak meghalnék", mivel nyilván angolul sem tudsz sem írni, sem olvasni.
Valahogy mi is azt érezzük most, amit szegény Johnny 79-ben, Hát azért indítottunk el egy mozgalmat Magyarországon, hogy aztán a hozzád hasonló, majmoló köcsögök szopják a faszunkat? Legszívesebben pofán köpnénk saját magunkat.

Üdv,
Matula

hali!

no szeretnem kicsit boviteni az adatbazist. pl. Zwack Péter.igaz hogy koztudott, de zsido Kovács László is.

es ami a legfontosabb,h szeretett gimnaziumi osztalyfonokom: Gy. Izabella is az. amennyit mosta az agyunkat hogy "tolerancia" meg "nem is igaz hogy a zsidok..." ennyit legalabb kierdemel. neki koszonheto a suliban meg mindig evente egyszer megrendezendo Jeruzsalem Cafe nevezetu egy hetig tarto zsidó kulturalis rendezveny . Ahol ugye erdekes eloadasokat lathatunk mindenfele zsido temaban pl.hogy milyen hatassal voltak a halaltaborok a masodik generacios tulelokre, zsido eteleket ehetunk (persze nem ingyen ugyebar:)) zsido zeneszeket hallgathatunk...stb. csakhat ugye ez ki a faszt erdekel. Foleg egy nem VI.keruleti gimiben.

Emelett meg megemlitenem hogy tortenelemtanar leven megjatszotta hogy az erettsegi tetelek kozott nem volt 56-os tetel,de az Antiszemitizmus eredete c. persze volt.errol nem is beszelve h a XX.szazadi tortenelemre nem jutott mar ido,de a tiszaeszlári zsidoperrol persze rengeteget megtudtunk. a Jób lázadása c. film kozos megnezese elott (ami talan az egyetlen "videozasunk" volt,ugye mimas temaban) kikototte h aki rohog annak halal.

es hogy kozszereplo kriteriumot is kielegitsuk: ir (vagy mar irt) egy konyvet a "Vészkorszak feldolgozasa közepiskolasok segitsegevel...blabla" nem ez a cime de annyi a lenyeg hogy hogyan vonjunk be nemzsido fiatalokat (akiket amugy kurvara hidegen hagy,többseguket nem antiszemitizmusbol, hanem puszta erdektelensegbol) a zsido kultura,hagyomanyok,es a deportalasok,hello...megismeresebe,azaz a fennti "modszererol",nevetseges. Biztos meg tamogatast is kap Or-ZSe-tol.

...ha ez talan kielegiti a kozszereplo feltetelt...de ha nem akkor csak azert mert egy IGAZI SUNYI ZSIDO,mert a 4 ev alatt egyszer sem merte azt mondani h gyerekek azert vagyok igy raizgulva a temara,mert en is az vagyok.

thx.

Kedves thx!

Nekünk nagyon úgy tűnik, hogy ez a bizonyos Gy. Izabella egy tipikus holokauszt-kasszőrnő volt! Egy olyan nőszemély, aki abból él, hogy bezsebeli a halott rokonai után járó milliárdokat a svájci bankoktól. Köszönjük, hogy jelentetted a nevét, és ígérjük, amint átvesszük a hatalmat, ez a szajha lesz az első az akasztófán

Üdv,
Matula

Molto grazie a remek válogatásért, ezért öröm nektek írni!
Az év pasijáról viszont megfeledkeztetek.
Posztjókívánság: Boldog Új Évet minden kedves matulásnak! Meg a Tibinek.
Tirci kisasszony

Kezeit csókolom kisasszony!

A Tibi nem az a típus, akinek kétszer kell szólni :-DDDDDDDD Azért nem írtak a Matulások az év pasijáról, mert a szerkesztőségben egész nap csak Reisz Péterrel foglalkozunk, ha érted ezt a szóviccet, abba meg nem férnek bele szőrös férfiak :-DDDDDDDDDD
Ahogy apám mondta mindig - pedig ő már a hetvenen is túl van! - döntsd el fiam, mi járjon, a jobb kéz vagy az ész :-DDDDDDDDDDD

Csókol Tibi, hát ki más :-DDDDDDDDDDDDDDDD

Kedves Szerk.!

Az újság olyan amilyen, ebbe most nem kívánok belemenni. Viszont van egy nagy hiányossága, amit illene pótolni. Arról a kibaszott Himnuszról kellene már megírnia valakinek az igazat. Ha a szerkesztőségben megvan az akarat, és a bátorság csak épp nem találtok olyan értelmes embert aki megírná a cikket, akkor majd én megírom, inkább mint egy seggfej elbénázza, bár nem szokásom ingyen osztani az észt.

Kiváló tisztelettel:
András

Kedves András

Nem vagy vicces. Stop. Basztasd anyád. Stop.

Üdv,
Matula

Matula ugyan nem zsidó, de ala pénisz-irígység, szeretne az lenni.

---

Egy barátom felvilágosított a szellemiségetek összefüggésiről, meg hogy alapvetően ti is és mi is mind zsidók vagyunk. Igazán most sem tetszik, bárgyúnak is tűnik az egész amit csináltok, de ha ez valahol jó is... Hümm.

Kedves!

Csak hogy az olvasók is értsék, miről van itt pontosan szó, eláruljuk, hogy ez a két levél viszonylag gyorsan érkezett meg szerkesztőségünkbe, ugyanarról a címről. Mit is jelent ez? Nos, ez azt jelenti, hogy te egy olyan rohadt zsidó vagy, aki csak akkor nem fossa össze a ciceszét, ha a saját fajtája viccelődik vele.
Pöcs.

Üdv,
Matula

Az újság rendben van, csak mért vagytok ennyire eltévedve zenei téren? Franz Ferdinand, faszom. Csak a legnyilvánvalóbb sznob szarokra telik? Mi ez itt, Wan2 pepitában? Sose hallgattatok D Generation-t meg Vain-t, mi? Kis szerencsétlen köcsögök vagytok, adjátok át Fenék Tibinek a zenei rovatot!

Atus

Kedves Atus!

Egy kis ideig eljátszottunk azzal a gondolattal, hogy az általad említett együtteseket megkeressük a Google-lal vagy az Allmusic-kal, aztán letettünk az egészről. Mert hát milyen zenét is játszhatnak ezek? Nyomorék metált? A fene tudja, végül is ez a D Generation leginkább valamilyen 1996 körüli prosztó eurodiszkó duónak tűnik. Tudod, az a típus, amire ma már tényleg csak néhány falusi gimnazista meg budapesti buzi emlékeznek.

Üdv,
Matula

A magyar középiskolás lét az egy nagyon jo téma volt, rengeteg olvasót vonzott, viszont egy nagyon fontos téma kimaradt, méghozzá a bulizás, és az hogy hogyan kell csajozni. ez az, ami a legjobban érdekli a magyar középiskolásokat, Ugyhogy javaslom hogy irjatok ezekben a témákban

Kedves!

Az már volt. I wish I could die.

Üdv,
Matula

köszönéssel akkor nem is húznám az időt, azt csak a tahók csinálják. király az oldal!! ezért szeretném indítványozni, hogy a teljes matula-szerkesztőséget záros határidőn belül (végezzék ki) ja nem, azt azért mégse, túl radikális, csak mondjuk tegyetek fogadalmat hogy soha többé nem szólaltok meg se a neten se sehol, ennyi talán elég is. bizony, ebben az országban sokan gondolják rólatok, hogy érzéketlen parasztok vagytok, ez viszont aljasság, és különben is engem egy pillanatra sem csaptok be, jól tudom, hogy a lelketek mélyén jószívűek, érzőek, emberiek vagytok, és csupán a kegyetlen világ elől akarjátok palástolni az érzelmeiteket a folyamatos bunkóságaitokkal, nehogy a naív lelketeken újabb gyógyíthatatlan sebet ejtsen az élet. ti tulajdonképpen jobbá akarjátok tenni a világot. azonban lassan megfogan a gondolat bennetek, hogy az örökké destruktív és cinikus hozzáállásotokkal vajmi kevés esélyetek van bárkit vagy bármit megváltani. Egyre kétségbeesettebben keresitek a hatékony módszert, egyre kétségbeesettebben próbáltok humorosak maradni, ám ez persze nem könnyű miután kezd unalmassá válni a tanult, pubertáskorra hajazó vértahó stílus. és itt vesz a történet váratlan fordulatot. ez a kitűnő lehetőség, olyan, amilyennel egyszer ajándékoz meg valakit a sors. egy pillanatnyi fájdalom árán bebizonyíthatjátok a világnak milyen nemes céljaitok is vannak valójában. vegyétek fontolóra.

szerintem a szívetekből szóltam, mostmár eléggé bennsőséges viszonyban érzitek magatokat velem, magyarul szeretnétek egyenként leszopni. viszont én másra használnám fel ezt az alkalmat, nevezve arra, hogy megkérdezzem: mi a koncepció? van egyeltalán? sárba tiporni és porig alázni az összes magyarországon élő kiscsajt, és mindet azzal hogy azt ondjátok nekik meg akarjátok kúrni őket? vagy szeretnétek a világgal közölni a véleményeteket, csak annyira ostobák vagytok kollektíve, hogy olyan formában teszitek ezt, amit nemcsak a közfelfogás, de az intellektuális értelemben kifinomultabb réteg is csípőből elítél és ezért nyílvánvalóan nem fog támogatni? vagy túl messzire megyek, és egyszerűen csak azt szeretnétek hogy valaki odafigyeljen rátok, és ezért az egész polgárpukkasztás? vagy mi, most komolyan? tényleg érdekel. Az is felmerült bennem, hogy szart se akartok, csak erre veritek ki meg itt vezetitek le azt a feszültséget amit a főnökeitek meg a feleségetek generálnak. az egyetlen ami mellettetek szól az az, hogy tulajdonképpen tényleg van néhány humoros írásotok. persze ez semmin se változtat, csak kicsit vérzik majd a szívem amikor azzal kezdem a naplómat, hogy a matula pont ma 35 éve nem jelentetett meg új cikket. no mindegy, igyekeztem nem gyűlölködőre venni a figurát, tudom, hogy mások utálatából nyeritek az erőtöket, legalábbis gondolom, miután egy ország utál benneteket és szemmel láthatóan még mindig csináljátok.

ui: nehogy egy szót is komolyan vegyetek, csak a gyorsgépelést gyakoroltam, és ha már ennyit írtam mondom csak elküldöm valakinek, ti meg úgyis köztudottan olvasás nélkül törlitek a rajongói leveleteket, szóval végülis nem teljesen mindegy?

Kedves!

KIKERÜLT EGY ÍRÁSOD AZ INTERNETRE!!!! AZ EGÉSZ_KIBASZOTT_VILÁG OLVASHATJA!!! AMIT TE ÍRTÁL!!!! JUHÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!!!!

Üdv,
Matula

Örvendtem igazán a pop válogatásotoknak, amiből 9 szám szerintem egy nőnek sem tetszik, itt hallhatóan nem gondoltatok rájuk. Ilyeneket nem hallgatnak nők és kész. amit nők énekelnek+gainsbourg befogadható egy nőnek. többit tényleg nem hallgatjuk.

Kedves!

Nem, de faszt szopsz.

Üdv,
Matula

Helló

Bocsi de Erős Antónia igenis zs..ó, még az orrát is megoperáltatta, hogy a tévében ne látszódjék. De a fülén látni lehet még. üdv

Kedves!

Ganz klar! Danke bitte! Ich nem nézni az Ohr! Pedig neked lenni igaz, a fraulein a Nachrichtenben az RTL Klubon ganz jude!!! A nase lehet, hogy operiert, de mi sistemünk akkor is kiszúrni, hogy ő jude! Stahl Judit ist also jude!!!

Csüssz,
Dr. Mengele

Na ne basszatok már fel, hogy a Franz Ferdinand egy kurva jó zenekarnév. Mondjátok már meg, hogy mi benne a jó. Szerintem simán hülyeség. A zenekar is hülye zenekar, meg a lemezük is hülye, de sokkal tehetségesebben hülye, mint ez a szemét név. Jó zenekar szar névvel. Mondjuk tele van ilyenekkel a történelem, meg a fordítottjával is.

borzas

Kedves borzas!

Nehéz a leveledre valami tőlünk megszokott, végtelenül alpári geciséget válaszolni, mert az utolsó mondatod annyira filozofikus perspektívát ad az egésznek, hogy attól egészen zavarba jövünk. A fene tudja mi lenne a jó zenekarnév ezek közül a történelmi figurák közül. Barbarossa Frigyes? Kis Pippin? Lorenzo Medici?
Na jó, tudjuk mit vársz tőlünk, ezért inkább beadjuk a derekunkat. Az anyád lenne jó zenekarnév, ha lelőné egy bosnyák!

Üdv,
Matula

Gyerekek, ez egy elég beteg cucc! Ami persze belefér a matulába, gratula.

Viszont: ha én (na jó, rendben) zsidó vagyok, és a Babarczy László nevű apám szerintetek nem az (ami helyes megállapítás), akkor a magyar szövevény nem ismeretére vall az, hogy az anyai nagybátyám, név szerint Vajda Mihály, se zsidó szerintetek (vagy úgy tesztek, mintha mindenkit ismernétek, és minden az adatbázis által nem ismert névhez azt írjátok, hogy "nem zsidó"?).

Na nem azért, hogy feljelentsem... Csak a logikára vagyok kíváncsi. Ha a logika az, hogy valaki valamikor ilyen értelemben nyilatkozott önmagáról, az dícséretes.

Ha ezt valaki kézileg állította elő, akkor csodálom a seggelési képességeit. Ha meg géppel, akkor mondjátok meg lécci, hogy csináltátok!

Babarczy Eszter

Kedves Eszter!

Hát meg ne tudd, mit indított el bennem a leveled. Főleg azért ne, mert esetleg még rád is spriccel belőle :-DDDDDDDDDDDD Néhány hónapja valamelyik este meccset néztem, az asszony meg már lefeküdt aludni. Amikor vége lett a mérkőzésnek, én még rutinszerűen végignyomtam a távirányító összes gombját, hátha találok valamit, ami megmozgatja a fantáziám. :-DDDDDDDDDD Képzeld el, az m2-n, egy rosszul bevilágított stúdióban épp egy nagyon helyes, rövid hajú hölgy beszélt valami dögunalmas témáról. Na de én nem is a szövegére figyeltem, hanem a didkóira, amik néha alulról betáncoltak a képernyőre. :-DDDDDD Két rántás, és készen is voltam. Pont mire kiírták a hölgy nevét a képernyőre. Úgy hívták: Babarczy Eszter :-DDDDDDDD

Csókol,
Tibi

kedves Matula,

országjáró rovatotokkal kurva gyorsan álljatok le, szerintem a hátralevő megyék nem fognak panaszkodni. egyrészt nyilvánvaló, hogy még soha nem jártatok a hungária körúton kívül, másrészt mindenki tudja hogy leszarjátok az országot és a SoHoba vágytok, akkormeg. haljatok meg, jó a lap
fahej

Kedves fahej!

Vágyik a franc a SoHóba, pláne, hogy kívül van a Hungária körúton. Mellesleg ennek az említése ugye nem véletlen? Mire célzol? Melyik csapat stadionja van ennek a körúton? Mely vallási kisebbséget szokás ezzel a csapattal egybemosni? Miért állítja erről a kisebbségről a szélsőjobboldali magyar sajtó, hogy "leszarja az országot"? Miért kell ettől a kisebbségtől a "hátralevő megyéket" óvni? Majd a Soros alapítvány átnevelő kurzusán mindenre fény derül, nácika!

Üdv,
Matula










Matula Magazin © Minden jog fenntartva. 1995-2006 | Megjelenik, amikor megjelenik, kábé kéthetente. | Médiaajánlat | Impresszum