1995-2006, 11. évf. #025 


Az év legjobb weboldala

Matula Magazin - Feltételezzük - csakis a játék kedvéért - hogy olvasóink gondolkodó emberek, akik érdeklődnek a világ dolgai iránt legyen szó akár belpolitikáról akár angol rockzenéről. Nahát, mi az isten legyen nekik a kedvenc weboldaluk? Természetesen a Matula Magazin, mert 2004 a Matula Magazin éve volt kedves barátaink, az idén végérvényesen bebizonyosodott, hogy nem csak kilométerekkel állunk az összes hazai weboldal felett, hanem simán verjük a komplett magyar médiát, legyen szó rádióról, újságról vagy tévéműsorról.

Utunk a magyar web legkiválóbb honlapja címhez meglehetősen egyszerű volt. Tulajdonképpen nem is volt másra szükség, mint egy akolba gyűjteni az ország legjobb íróit és legnagyobb elméit. Hova ír a nemzet legnagyobb maszturbátora, a mára szimbólummá nemesedett Fenék Tibi? Honnét lehetett megtudni az igazságot Lamperth Mónika bársonyszékben maradásáról? Kik azok az arcok, akik ebben az országban kapiskálják, hogy mit jelent a "könnyűzenei kritika" szóösszetétel? Hol lehetett ebben az évben magyar nyelven egyes-egyedül elolvasni, hogy mi a pálya igazából Izraelben? Ki mondta meg, hogy itt az ideje kisöpörni a dídzséket a magyar éjszakából? Ki mondta meg még kinevezése előtt Gyurcsány Ferencről, hogy ő a sátán? A válasz minden esetben egyértelmű: a Matulába, a Matulából, a Matulások, a Matulán, a Matula, a Matula.

Rajtunk kívül egész egyszerűen nincs még egy médium ebben az országban, amire bárkinek is érdemes lenne pazarolni az idejét. Ami a világban történik, azt úgyis bemondják a CNN-en, ami meg itthon, annak úgysincs semmi tétje. Kormányváltás, big deal. Hoppá. Most jut eszünkbe, két dolog mégis van, amiért érdemes magyar médiára nézni, egyrészt a Blikk úgy en bloc, másrészt a Nemzeti Sport az itthoni sportesemények miatt. (Memo a Matula 2005-ös kampányára: Konta Barbara, női kézilabda IN.)

Mégis mit gondoltok, vajon miért olvasták a Matulát 2005-ben olyan roppant különböző nagy koponyák, mint a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai, Braun Róbert kormányzati főseggnyaló, vagy Pozsonyi "Bucó" Ádám, a magyar punktörténet legendás aklakja? Mert ezek a roppant intelligens emberek is tisztában vannak azzal, hogy egyrészt semmi másnak nincs semmi értelme, másrészt pedig - és hadd idézzük itt saját magunkat - mi kurva szórakoztatóak vagyunk.

Kedves olvasók, mi egész évben teljesen ingyen robotolunk a szórakoztatásotokért. Ezért most csak egy dolgot kérünk cserébe: ha más országok állampolgáraival beszélgettek, és a beszélgetés során felmerül, hogy mire is vagytok ti büszkék a hazátokból, ne habozzatok rávágni: a Matula Magazin!

Boldog, békés karácsonyt, és sikerekben gazdag 2005-ös esztendőt kíván nektek a Matula Magazin teljes szerkesztősége.

Meg a Tibi :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD










Matula Magazin © Minden jog fenntartva. 1995-2006 | Megjelenik, amikor megjelenik, kábé kéthetente. | Médiaajánlat | Impresszum