1995-2006, 11. évf. #025 

mise
Az év Sátánja

Kocsis atya - Kocsis atya ezennel kiosztja Az év Sátánja díjat, amivel egy ingyenes, a lehetõségekhez képest könyörületes ördögûzés jár. Hallgassátok az igét, és hegyezzétek a karókat!

Szájbabaszott hülye magyarok, híveim!

Reszkessetek, mert Földre szállt a Sátán! Itt jár közöttünk egy fekete Mercedesen, nagy a pofája, nincs szüksége öngyújtóra, a lehelete kénszagú. Minden évben más testbe költözik, na, idén kiben kísértett? Kocsis atya a Miatyánk után visszajön, és megtudjátok! Addig ima!

(...)

Szájbabaszott hülye magyarok, híveim!

Kocsis atya idén is kiosztja Az év Sátánja díjat. A díj az elismerés mellett egy hatékony ördögûzés kemény, középkori módszerekkel! Apáink tudták még, hogyan kell a gonoszt elkergetni, Kínáig fog szaladni a patás, majd meglátjátok!

Maradjatok térden, erõsödõ orgonazúgást kérek, kapcsoljon rá a Bachra, Lajos bácsi! Ezennel kihirdetem a 2004-es év Sátánjának nevét, ha jeges fuvallatot éreztek, drága elbaszott életû híveim, tudhatjátok, ráhibáztam! Figyelem, latinul fogok beszélni!

In excelsis deo, prix sampion anno domini Pravus et Malum! Pronuntio Pater Plaustrum: Franz Giurchany!

Na!

Basszátok meg, birkák, de meleg lett! Lehet, hogy a latin fordítást elbasztam volna? Lajos bácsi, hogy van a Ferenc latinul? Hogy? Franco? Az a Nero, te nyugdíjas vadbarom! Nem tanítottak neked a kántorképzõben grammatikát? Ja, hogy bárzongorista voltál! Mindjárt te leszel az év Sátánja, hogy basznád meg! A kínai piacon meg majd keresgélhetsz olcsó sportcipõt a patádra, te boroshordó!

Szájbabaszott hülye magyarok, híveim! Az idei Sátán-díjat Gyurcsány Ferenc kapja!

Na, most néztek azzal a deres pofátokkal, mi? Beletrafáltam! Azt hittétek Szaddám Huszein lesz, mint tavaly! Az meg úgyis olyan messze van, hogy majd baszik veletek foglalkozni, mi? Hát az apátok faszát, mit ugattam én nektek egész évben? Itt van köztetek a gonosz, de ti egy árva fingot sem sajnáltatok arra, hogy elhessegessétek!

Pedig fel kellett volna tûnni azért egy-két jelentésértékû dolognak. Akartam én szólni évközben is, de ha én itt elkezdek politizálni, bezárják a templomot, és mehetek a baptista szeretetszolgálat észak-koreai missziójába kommunistákat etetni, basszátok meg!

Pedig az év elején még úgy volt, hogy az SZDSZ-t kell a pokol fenekére imádkozni, amiért azt mondja ez a kokainbáró Demszky Gábor, hogy majd a hívõk fizetnek a miséért! Hát nem mozi az oltáriszentség, hogy feszítsenek keresztre nyolcszor te polák bevándorló! Arra az ötszázalékos támogatottságra vagy úgy oda, ropi? De nem kellett sokáig várni, hogy a kommunisták átvegyék a kezdeményezést keresztényirtásban! Ott ütöttek, rúgtak minket ahol értek. Az, hogy Kósáné Kovács Magda mit beszél össze-vissza európai ügyekben, még a magamfajta kispap számára is világos, hogy édes mindegy. Elõbb lesz a katolikus egyházból szuperhatalom, mint abból a szemétdombból unió! Nincs benne az EU-alkotmányban Isten? Hát a Bibliába sincs szó szén- és acélközösségrõl, hogy basznák meg a demokráciájukat!

Nyár végén mondom kollégának a szomszéd faluban: "Simon testvér, ne szarj be, látod, vége a nyárnak, talán elmúlik ez az év is keresztényirtás nélkül is" Testvérem hiszi is, meg nem is. Másnap már a Sátán a miniszterelnök! Na, mondom, most reszkess Kocsis atya, ha eddig nem tetted! Ahogy a Jelenések könyvében és a Matula Magazinban meg volt írva! Én hülye soha nem értek belõle ebbõl a zagyvaságból semmit!

"Felbukkan a mélységbõl, de vesztébe rohan. A föld lakói, akiknek a neve nincs beírva a világ kezdetétõl fogva az élet könyvébe, csodálkozni fognak a vadállat láttára, amely volt, többé nincs, de ismét megjelenik. Ide bölcsességgel párosult ész kell!" (Jel 2,8-9)

Testvéreim, Gyurcsány Ferenc maga a Sátán! Gyorsan mozog a nyelve, és úgy tesz, mintha baszott okos lenne! Dörzsölgeti a kezét, és magához édesgeti a szegény embereket! Hatosával veszi a lépcsõfokokat a ranglétrán, és átveszi a hatalmat, ha nem teszünk valamit, drága keresztény testvéreim.

Hát nem gyõzte meg a gazdagság és a hatalom ígéretével a kommunista párt vezetõit néhány hónap alatt, hogy aztán õt emeljék pajzsukra? Hát nem támadta hátba saját tanítóját, amikor eljött a pillanat? A kommunista megyei elnököket, bizony mondom néktek, sorban felvezette a megye legmagasabb pontjára, és a széles horizonton körbemutatva így szólt:

"Mindezt a hatalmat és dicsõséget neked adom - mondta -, mert hisz én kapom meg, és annak adom, akinek akarom. Ha leborulva hódolsz elõttem, az mind a tied lesz." (Lk 4,6)

Így kísértette meg Gyurcsány a szocialista választmány legbefolyásosabb tagjait, akik talán mondták volna, amit Jézus válaszolt a Sátánnak: "Uradat, Istenedet imádd és csak neki szolgálj!" De, kérdem én, lehet ezt komolyan gondolni Kovács Lászlóval kapcsolatban? Ezért mondom nektek, szájbabaszott magyar testvéreim, soha ne lépjetek be a kommunista pártba!

A Sátán ördögi gyorsasággal ragadta magához a hatalmat, majd nyíltan Jézus katonái ellen fordult. Ha sátánista lennék, szájbabaszott hülye magyarok, a földön csúszva imádnám! Az egyházunkat béklyóba kötõ államtitkárságot pillanatok alatt átjátszotta földi helytartója, Hiller István kultuszminiszter kezére, aki ördögi tervet eszelt ki Magyar Bálinttal az egyházi iskolák kiéheztetésérõl!

Hogy imígyen megerõsödött a Gonosz hatalma, Magyarország határain túlra vetette sárga szemeit, és szõrös karjával bekopogtatott a Szentszék ajtaján! Isten szolgája, ajtót nyitott neki, bár ne tette volna! A Sátán visszavonulásra szólította fel egyházunkat, hogy teret engedjen saját mesterkedéseinek! Az elképedt II. János Pál azonnal riasztotta az inkvizíció legnagyobb mestereit, de mire kattant volna a spanyolcsizma a lábán, a Sátán eltûnt!

Szájbabaszott, hülye magyarok! Akasszatok a nyakatokba foghagymafûzért, hegyezzétek ki a kerítések karóit, és kapjátok el a nyavalyást! Hozzátok Kocsis atya elé, hogy átadhassam neki a Sátán-díjat, és kiûzhessem belõle az ördögöt!










Matula Magazin © Minden jog fenntartva. 1995-2006 | Megjelenik, amikor megjelenik, kábé kéthetente. | Médiaajánlat | Impresszum