1995-2006, 11. évf. #024 

olvasói levelek
"Magamfajta nyomorult bűzbogár"

Matula Magazin - Őszintén kezdjük unni a "hülye faszok vagytok"/"hadd nyaljam a seggetek" kategóriákba sorolható leveleket. Egyszerűen felfoghatatlan, hogy míg a Matula messze a legjobb magyar honlap, olvasóinktól csak ennyire futja.

Szevasztok "a piros nyelű kombinált fogó (vágod? kombinált!!) nem szigetel", Gábor vagyok a hithű katolikus, aki már írt nektek. Honnan a kurva életből tudtátok hogy érzékeny intelligens fiú vagyok?? Mert amúgy kibaszottul az vagyok. Ezen meglepődtem.

"a stukkókat föl kéne szerelni" Igazán hízelgő hogy kitettétek a levelemet az olvasói levelek közé és válaszoltatok rá. Kefélni akartok velem vagy mi? Az nem fog menni "mert én macska". Ja, ti sem vagytok buzik, téma lezárva.

Volt egy kérdésetek "a moszkva téren van egy metrólejáró". Na most, amikor sráckoromban ministráltam, NEM baszott engem seggbe sem a plébánosbácsi sem a papok, szerzetesek stb. És képzeljétek "csavar", a drága hittantársaimat sem, bár csak a srácokat kérdeztem, a csajokat meg se szagolják az egyháziak, úgy hallottam. Ebből arra következtetek, hogy a többi plébánián, templomban "nem tudom mi a helyzet" SEM kúrják szénné az összekulcsolt kezű, eget bámuló kis faszkalapokat. Na ehhez mit szóltok, ez tapasztalat! Meglepődtetek mi bazmeg?

És, meg akartátok beszélni az IGAZÁN fontos dolgokat is: haverom mondta az infót: tudtátok hogy a matula visszafelé olvasva alutam?

Gábor voltam és akitől az "idézetek" származnak: a fülkék csörgetése a SZENVEDÉLYEM!

Kedves Gábor!

Egyfelől köszönjük, ezt az "alutam" infót, tényleg őszintén köszönjük. Leveled többi részre ilyen víziószerű izé, nyilván az a hülye szentetek is ilyesmit írt volna, akire a sivatagban jött rá ez a hallucinációs téma. Ne haragudj, de el kell keserítenünk: rólad soha nem fognak oltárképet festeni, viszont most, hogy már másodszor írsz nekünk, mi is baszottul ununk.

Üdv,
Matula

Matula magazin
A kibaszott világ-rovat
Rovatvezetô

T. rovatvezetô,

köszönöm megtisztelô felkérésüket t. rovatuk munkájában való részvételre. Januárra várom tehát a Budapest-Khartoum repülôjegyet - ebben az idôszakban a festôi szépségu Szudán éghajlata nagyságrendekkel kedvezôbb, mint a hasonló adottságokkal nem rendelkezô Budapesté -, Khartoumból majdcsak eljutok valahogy Darfurba where the action is, a korrupt helyi hatóságokkal való együttmuködésre keletmagyarországi ellenzéki önkormányzatokban készülök fel. Napidíjra nem tartok igényt, fogorvosom, Dr. Saleh Tayseer ígéri, hogy hatékony helyi kontaktokkal siet segítségemre. Egykori washingtoni lakótársam, Dr. Bíró Gáspár - aki az ENSZ Szudán-ügyi rapporteure volt, míg a helyi iszlamisták ki nem mondták reá a fatwát - jelezte, kérésemre képbe helyez a Felsô-Nílustól nyugatra esô lokális holocaustok mibenlétét illetôen.

A repülôjegyen kívül egy kérésem lesz a Matula magazin szerkesztôihez: biztosítsák, hogy napi betevô diétás kólámhoz hozzájuthassak ezen a vidéken is, mert nehezen vagyok meg nélküle, ugyanakkor értesüléseim szerint arrafelé az ellátás akadozó.

Köszönöm megtisztelô figyelmüket: hajrá, hajrá!

Üdvözlettel:

Vágvölgyi B. András

"a Magyar Narancs legendás egykori fôszerkesztôje, Amerika- és Japán-szakértô" + dzsurnálidzsí

P.S.: Megjegyzem novemberi elsô számukban tévesen sugallták azt a képet, hogy a ferihegyi repülôtéren három hónapos indiai tényfeltárásom eredményeit összefoglaló médiakonferencián ne jelent volna meg senki: a Heves Megyei Népújság mellett a beregsurányi FM 265.2, a celldömölki www.westhu.west.hu hírportál, a Budapest TV stábja (rip: Gyurcsók János), valamint a néhány éve tetszhalott Kisdobos magazin volt jelen. Az indiai sajtót a Rajastanska Sepoy és a The Boomgalore Cyborg képviselte. A sajtótájékoztató címe "Neomarxizmus, iszlám radikalizmus, transzszexualizmus és gyermekprostitúció Mumbai (Bombay) Kamathipura negyedében" volt, s az említett sajtószervek hiánytalanul beszámoltak róla, sôt! (A Magyar Nemzetben másodlagos források [Kisdobos - korábban: Munkásôr - magazin] alapján maga a nagy Pilhál György merengett két mondatot e témakörben - rá jellemzôen: nevem említése nélkül!; filológusok szerint az itt elhangzottak volt az alapja Farkasházy Tivadar egyik ún. poénjának a Heti Hetesben; rezonált rá Uj Péter népszeru Szerda rovatának egyik bújtatott idézetével a Népszabadságban; és e téma ihlette a merészen sokatmondó Sickratman "Balra át-e vagy, vagy mi a kisfaszom van a nemezelôtáborban Szuzmáriaédesanyám?!" c. újdonatúj slágerét.)

Üdv,
mint fent

Kedves olvasók!

"Egykori újságíró a Matulában próbálja visszaszerezni hitelességét" című rovatunkat olvastátok. Most visszatérünk a többi olvasói levélhez.

Üdv,
Matula

Kedves Matula!

Tulajdonképpen még teccene is, amit csináltok, ha nem lennék irigy és féltékeny. Így azonban csak annyit mondhatok nyugodt szívvel, hogy kapjátok be a faszom.

Csóközön
Artdark, a geci

Kedves Artdark (ilyen hülye nevet, atyaisten)!

Nem.

Üdv,
Matula

Hello T. Szerkesztőség!

Egyenlőre csak barátkozom a lappal és amit eddig olvastam nem is olyan gáz... Szóval klassz.

Ezért tévedtem a hírlevél oldalra, ahol még a feliratkozás gondolatával is kacérkodtam.

Ott viszont sürgősen javítsátok ki a "feliratkoznÁk", "leiratkoznÁk" gombokat, mert ez így a mai magyar szóhasználat legdurvább hibáinak egyike (szerintem).

Helyesen: feliratkoznék, leiratkoznék.

Ez bizony ciki, ha így marad. Arra nem gondoltam, hogy tudatosan helytelen... ha így van, akkor fel kell még nőnöm a feladathoz…

Kösz.

Majd jövök még. Ha nem baj.

Mónika íméljét használó Norbert

Kedves Mónika!

A barátod akkora köcsög, hogy még egy freemailes postafiókot is képtelen magának nyitni. Szemben vele mi úgy kenjük-vágjuk az internetet, mintha direkt erre születtünk volna, és minden bizonnyal neked is olyan harmadik típusú orgazmust tudnánk okozni, hogy hetekig üveges tekintettel járnál vécére. Gyere be a szerkesztőségbe!

Üdv,
Matula

csöcs matula!

olvastam a középiskolásoknak szánt cikkeket és kurvajok, már iszok drogozok, baszok a vécébe meg minden istenfasza. avval egyépként nemértek egyet h a szexet meg a pinához közeli élményeket csak a középiskolában éli át az ember. nekem már ovodában bazeg volt pinaközeli élményem hehe. mertaz ugyvolt, h a csajjal felmentünk egy ijen babaház vagy mi az faszom tetejére azt ott megmutatta a punciját azténmeg elkeztem nyomkodni és becsusszant az ujjam. nah mind1. ööö... miafaszt is akartam még irni? szal' faszák a cikkek, leájultam a székről néha a röhögéstől, most nemakarom nyalni a kockásra ült picsátokat mert azt ugyis fényesre nyalta a sok kis nyomi.

jah és a hejesirásomal meg nebaszakogyatok baze mert tomhogy szar, és öszintén leszarom.

öö.. aszem ennyi baze.
Andra

Kedves Andra!

Minket ugyan be nem csapsz, felhívtuk az apukádat, aki megerősítette azt, amit a leveled elolvasása után egyből sejtettünk, tehát hogy 13 éves leszel még csak jövő februárban. Azt is elmondtuk a papádnak, hogy kiskorodban lányokat fogdostál, és hát tudod milyen vaskalapos az öreg, azt mondta, hogy szokás szerint szíjat hasít a hátadból, valamint gimnáziumba a bencésekhez ad be Pannonhalmára. Reméljük sokat tudsz majd ott a cikkeinkben olvasottakból hasznosítani.

Üdv,
Matula

Kedves Matulások!

Bevallom, véletlenül tévedtem a honlapotokra, azt gondoltam, kedvenc tévéfilmem, az Abigéllel kapcsolatos, de csalódtam. Mondhatom, kellemesen ... bár némi meglepődés után. Azt hittem, a drága Szerencsi Magdiról, a kedves Gina felejthetetlen alakítójáról találok ott képeket, de nem.

Tudjátok, tanítónő vagyok itt Újhelyen, s kissé meglepődtem az írásaitok stílusán, valahogy nem ilyennek képzeltem el a ma fiatalságát, de ugyanakkor nem tudtam nem észre venni a szavaitok őszinteségét. Nagyon tetszik, ahogyan a zsidókról elmondjátok az igazat, s ahogyan a homokszexuálisokról is. Mind igaz, amit írtok! Bár a mai fiatalok mind többjéhez jutna el szavatok!!!

Honlapotokhoz sok sikert és kitartást kívénok!!!

Üdvözöl titeket,
Évike
2004 november 14.

Kedves Évike!

Annyira átlátszó vagy, hogy még Fenék Tibi is egyből rájött, hogy nem nőből vagy te, hanem tehetségtelen budapesti egyetemistából. Próbálunk mentséget találni a silány poénodra, hiszen mi azért alapvetően szimpatizálunk a fiatalokkal, de egyszerűen nem találtunk semmilyen enyhítő körülményt. Te egy fasz vagy.

Üdv,
Matula

Kedves Matula

Amikor a múltkori szobakulcsában megkaptuk a faszkorbácsot, arra gondoltam, hogy valamelyik futár lekúrta az egyik szerk. csaját. A matula hírügynökségi jelentését olvasva már arra is gyanakszom, hogy mindez az illető hátán történt. Kicsit fáj, hogy nem tudtok beállni a sorba és túlértékelni a bringásfutárokat, mint minden rendes ember, de ez van. Küzdeni nem fogok ezen romantikus tévképzetek ellen, amik kialakultak rólunk olyanokban, akik napi 8 órát töltenek irodában, mert csajozásánál jól jön.

1. A koszos ruhát nem tekintem negatív jelzőnek, csak puszta ténymegállapításnak. 8 óra tekerés után egy mocskos városban, fura ha nem lennénk koszosak. Egyébként 1 óra is bőven elég ehhez.

2. A magam részéről egyáltalán nem gyűlölöm az autósokat (ez nem jelenti azt, hogy nem rakok rá egy méretes turhát a bringaúton parkolók kilincsére), de a többieket ismerve az állításotok inkább igaz, mint nem.

3. A beszívva biciklizés az egyik legnépszerűbb, legelterjedtebb tévedés. Szerintem minden futár max. 1x dolgozik beszívva, aztán rájön, hogy a fűtől picit ráparázik a forgalomra, ettől ugrik az adrenalin szintje (orvosilag nem tom, hogy igazolt-e az állításom, de szarok rá), ez kiviszi belőle a cucc kellemes hatását és marad az, hogy 2 sarkonként megnézi, hogy hová is indult.

4. Reggae-t bitang kevesen hallgatnak, inkább a ska, meg a punk dívik. Akik hallgatják, szerintem nem meggyőződésből teszik, hanem, mert a ska gyökere, mint mondják az értők. Ami ugyan nem hat meg, mert a reggae úgy idegesítően unalmas szar, ahogy van.

Ennyi.

Frusztrált kis köcsögök, folytassátok, mert jól nyomjátok.
Csá.
Doki

Kedves Doki!

Add át üdvözletünket azoknak az analfabéta biciklisfutároknak, akik felbéreltek téged a levél megírására. Ja, és nem a reggae a ska gyökere, hanem fordítva, de erre tényleg nem kell bicikilánc-kibogozás közben emlékezni.

Üdv,
Matula

Tisztelt Matula Magazin,

Nagy örömmel olvastam kiváló pedagógiai tárgyú szakcikkük, a MatulaGuide középiskolás fiatalok nevelését célzó anyagát, hiszen magam is fontosnak tartom a középiskolások erkölcsi és szexuális nevelését, látókörük szélesítését.

Mindazonáltal a jellemes ifjúság nevelésének egyik legsarkalatosabb pontja a hiteles személyi példamutatás, ebben pedig némi hiányosságot, de legalábbis zavart vélek felfedezni. A bolti lopást taglaló fejezetben ugyanis azt írja a szerző: "Szinte semmi nem hasonlítható ahhoz az érzéshez, amit akkor érez az ember, amikor sikerül kislisszolnia egy közértből két doboz zsebre vágott cigivel, vagy addig tud ügyeskedni nyolc nadrággal a próbafülkében, amíg sikerül kettőt a derekára csomóznia. Ebből pedig komoly összegekhez lehet jutni, ugyanis a lopott szerkót kétszer is eladhatod. Szüleidnek a számlát kell megmutatni, az iskolában pedig találni rá egy vevőt."

Úgy hiszem, az utolsó pár mondat némi magyarázatra szorul, hiszen az elcsent árucikkek mellé - mint az köztudott - nem jár számla. Isten óvjon attól, hogy valamelyik zsenge korú, s ezért tapasztalatlan olvasójuk számlát próbáljon kérni boltból! Avagy, ha Önök arra gondoltak, hogy fiktív számla otthoni bemutatásával csikarjon ki pénzt nevelőitől a kiskorú, nos, az sem problémamentes, hiszen ehhez az árucikkel igazolni kell a tranzakció létrejött, amit aztán a szülőnek később is alkalma lehet megtenni. Ez pedig azt újbóli eladást teszi kockázatossá.

Kérem, tekintettel a kiskamaszok gyermeki tapasztalatlanságára, és a személyes példamutatás iránti fogékonyságára, máskor fogalmazzanak pontosabban!

Tisztelettel:
Pándy András lelkész,
4 és fél gyermekes apuka

Kedves akárki, aki szerint vicces egy tömeggyilkos nevében a Matulának levelet írni!

Ez a viccesen hivataloskodós stílus annyira fárasztó. Amúgy meg abban a cikkben világosan benne volt, hogy haveroktól kell számlát kérni valami tényleg megvásárolt cuccról, aztán azt bemutatni a szülőknek a lopott termék mellé. De mi az istennek magyarázkodunk itt? Eszméletlenül unalmas ezekre a levelekre válaszolni, filtert rakunk mindannyiótokra, barmok.

Üdv,
Matula

Tisztelt Szerkesztőség!

Szeretném felhívni a tisztelt figyelmüket, hogy a W3C konzorcium ajánlása szerinti kritériumoknak nem felel meg a tisztelt weblapjuk. Pontosabban 13 kibaszott tisztelt hiba van benne.

>Address: http://matula.hu
>Doctype: HTML 4.01 Transitional (detect automatically) XHTML 1.1 XHTML Basic 1.0 XHTML 1.0 Strict XHTML 1.0 Transitional XHTML 1.0 Frameset ISO/IEC 15445:2000 (ISO-HTML) HTML 4.01 Strict HTML 4.01 Transitional HTML 4.01 Frameset HTML 3.2 HTML 2.0

>Errors: 13

http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fmatula.hu

Tisztelettel:
Undoc.

Kedves Undoc!

Na végre egy izgalmas levél! Egyébként mit jelent?

Üdv,
Matula

Sziasztok!

Kegyetlenek vagytok. De annyira, hogy képes voltam csak miattatok, csak nektek, csak értetek egy mail címet reggelni. Higgyétek el: egyetlen ismeretlen emberért sem csinálnék meg akár csak ennyit is, de ti megérdemlitek. A dídzsés cikk (írjatok egy rock-elleneset is, csak találtok egy jó arc nem rocker embert! :) és a Lamperth Mónikás fantazmagória csak a jéghegy csúcsai- na jó, ez utóbbinál a cikk annyira nem nagy szám, de nem mindig az a lényeg, mint látjuk.

Direkt nem vettem hozzájuk az ideális középiskolás létet bemutató sorozatot, mert az annyira rátapint a lényegre, hogy biztosan nem evilági; nyilvánvalóan a Sátán adta a lelketekért cserébe (haver, az utolsó olvasása után: "Biblia!"). Ezt a kapcsolatot támasztja alá Káin csomagotok is, aminek az árát semmiképpen se vigyétek alább: a világvége előtti utolsó bulihoz bőven kell tőke, hogy elég emlékezetes legyen....hívjatok meg.

Egy ilyen levél után simán megérdemlem a fikázásotokat, elvégre én is csak egy vagyok a benyalós niemandok közül, de ezt le kellett írnom. :-)

Anyád Fasza

Kedves Fasza!

Unalmas.

Üdv,
Matula

matula,

szep es jo ez a 'gregor bernadett csomag', de mit tegyen a magamfajta nyomorult buzbogar, akinek nincsenek eleg jo otletei, ha a bkv jegypenztaros neni a 105 forintos jegynel tizezerotbol 9895 kavicsot ad vissza mikozben megjegyzi, hogy ha mar ilyen buzi-e vagyok, akkor o donti el hogy ad vissza es 'kuss, tursz!', es meg sorolhatnam a tobbieket, akiktol felek, sorolom is, a kozertesneni, a gyogyszertaros...

hetek ota masra sem tudok gondolni csak, hogy hogyan segithetnek abban nekik, hogy azonnal elerjek a tokeletes sirogorcs allapotat.

szerintem a valasz meglelese neked nem koti le hetekig az osszes kapacitasodat, vagy de?

nyb

Kedves nyb!

Unalmas.

Üdv,
Matula

K. Gyomrosrovatvezeto"!

10telettel felhívnám figyelmét, hogy a magyar mangalicaállomány 90%-a spanyol exportra megy, ahol a szabadfordításban "szerránói sonka" néven etetik meg a helyiekkel... tipp: a lehel piacon a "mangalicasonka" titkos jelszó bemondásával hamisítatlan "jammon serrano"-hoz lehet hozzájutni...

üdv
s@z

ui. köszi a salimar tesztet, évek óta járok arra, de gyáva papírkutya lévén nem mertem bemenni, azót már 2x is...

Kedves s@z!

Unalmas, de ha lány vagy, akkor megbasznánk.

Üdv,
Matula

Kedves Matula!

Kérem, hogy az alábbi kérdéseimre válaszoljatok, ha ezt a mailt lehozzátok az olvasói levelek rovatban:

1. Szerintetek mi unalmasabb? Egy bármilyen vallás kötelékébe tartozó kb egy óra hosszúságú templomi hittanóra, vagy egy kb. 5-6 órás bootleg/goa/drum'n'bass stb. Buli? (beleértve, hogy csajozásra szerintem a hittanórán, vagy az azt követő kötetlen beszélgetéseken is lényegesen több esély van, mint egy ilyen partyn? Ez személyes tapasztalat.)

2. Szerintetek ha valaki bármilyen vallási szertartást unalmasnak, ódivatúnak, feleslegesnek, egyáltalán baromságnak tart, akkor miért gondolja izgalmasnak, ha beszív és 3 órán keresztül bámulja kanok, és/vagy megdughatatlan "havernők" társaságában a Duna TV akváriumát?

3. Szerintetek ha valaki nem érzi szükségesnek, hogynemzeti- családi- vallási- politikai- kulturális stb identitása legyen, akkor jellemző módon miért keresi folyamatosan azt a szubkultúrát, vagy trendet, amelyben kielégítheti szellemi igényeit, és lelkizésre való hajlamát?

4. Ha valaki azt veszi alapul, hogy mondjuk a "Legyetek jók, ha tudtok" egy szar film, akkor valóban tetszik neki valamelyik elborult művészfilm egy koszfészek sikátormoziban?

5. Szerintetek, ha valaki feleslegesen kidobott közpénznek tartja mondjuk egy falusi templom, vagy egy elromosodott zsidó temető rendbehozatalát, akkor miért tartja értelmes dolognak "avantgárd" "értelmiségi" performance-ok, utcabútorok, filmek, tévéműsorok stb. támogatását a Nemzeti Kulturális Alapból és egyéb pénzleszívó tarhálóközpontokból?

köszi a válaszokat.
üdv
csorba zoli

Kedves zoli!

Nekünk is van egy kérdésünk hozzád:
6. Mi a nagyobb köcsögség: olyan szellemi fogyatékosnak lenni, aki a lehető legártatlanabb módon ír egy idióta levelet a Matulának, hogy aztán válaszként jól lealázzák, vagy olyan szellemi fogyatékosnak lenni, aki ír egy idióta levelet a Matulának, amelyben megjátssza az intelligens nagyfiút, és próbál a mi szintünkön mozogni, de kudarcra van ítélve, mert ő egy szellemi fogyatékos?
Fogas kérdés, mi?

Üdv,
Matula

Hello, csak 1 rovid eszrevetel a cikk elejehez: Salamon ie. 848-ban szuletett, a halachikus torvenyek viszont csak kesobb szulettek a "ki a zsido" kerdeseben (a romai megszallas alatt), vagyis h zsido az, akinek anyja zsido. Szal Saba es Salamon gyermekei, akiknek a kusik valljak magukat, akar valodi zsidok is lehetnek.

Udv!
::8T8::

PS: a Zuschlag programajanlo igazan LOLka volt.

Kedves ::8T8::!

Bőrönd összekészítve?

Üdv,
Matula

Tisztelt Szerkesztőség!

Szexuális pontversenyetek ötlete fellelkesített. Sajnos már kinőttem a versenyzőkorból, de lenne pár felvetésem, amit a szisztéma csiszolásakor felhasználhattok.

A papocídium remek ötlet, de kidolgozatlan. Pedig ez a legfontosabb rész, pontértéke miatt. Erre vonatkoznak kérdéseim:
- nehéz manapság egy pápát eltenni láb alól. Ha tettestársként, vagy bűnszövetségben teszem, egyenlően oszlanak meg a pontok az elkövetők között, vagy más szabályok szerint? Esetleg az összes pontot megkapom?
- Ha meg kell osztozni a pontokon, de egy éven belül elteszem láb alól a cinkosaimat, megkaphatom az ő pontjaikat?
- Nem lehetne-e legalább néhány ponttal jutalmazni a pápa mellének megérintését?

Remélem, észrevételeimmel sikerül hozzájárulnom egy kialakulóban levő sportág szabályainak pontos körvonalazásához.

Bocs, hogy nem írom alá a polgári nevem, de túl gyáva vagyok ahhoz, hogy felvállaljam a lapban megjelenésének következményeit. Nehéz manapság munkát találni, és mivel eddig mindenhol becsődöltem, szeretném nyitva hagyni annak lehetőségét, hogy végső esetben (ha kiderül, hogy semmihez sem értek,) politikusnak megyek, márpedig - ezt Ti is beláthatjátok, - ez esetben jobb, ha nem látnak együtt veletek. Különben is, Nektek tökmindegy, úgyis nemsokára le lesztek csukva.

Őszinte megbecsüléssel:
egy olvasótok

Kedves olvasótok!

Sokkal egyszerűbben is leírhattad volna, hogy öngyilkos akarsz lenni, amiért esélyed sincs arra, hogy a pontversenyben valaha is nő megkúrásával pontot szerezz. Sok szerencsét a pápához!

Üdv,
Matula










Matula Magazin © Minden jog fenntartva. 1995-2006 | Megjelenik, amikor megjelenik, kábé kéthetente. | Médiaajánlat | Impresszum