1995-2006, 11. évf. #024 

mise
Közigazgatási szentmise

Kocsis atya - Kéne egy kis pénz az egyháznak, kedves testvérek, ezért Kocsis atya most bemutatja, hogyan kell isteni akarattal módosítani a jövõ évi költségvetést!

Isten szájbabaszott hülye barmai! Féreglelkûek!

Hogy elfelejtettem azt mondani, hogy "magyarok"? Hogy ez most baj? Térdre buzik! Szerencsétlen buzik vagytok, mert kizárjátok a magatok közül valót, ti ajtót mutatnátok az Úrjézusnak is, basszátok meg, ha nem ismernétek fel, mint Mátyás királyt álruhában! Zûr van a fejekben, bûn telepedett meg a lelketekben! Mondtam valami újat? Nem?!

Nincs bûntelen ember! Nincs ártatlan bárány!

Isten a bûneitekbõl gyúrta ezt a Föld nevû sárgolyót, és úgy ragasztott belé titeket, mint fülpiszkálókat egy halom szarba! Térdre mocskos férgek! Hasítsátok fel egy lángszavú imával mellkasotokat, és szabaduljatok meg a felgyülemlett mocsoktól. Tiporjátok a földbe tenmagatokat, és mutassátok debil angyalarcotokat az égnek, ha mást nem, hadd röhögjön egy jóízût a magasságos Kurvaisten!

Most könyörögjünk! Én játszom Istent, ti pedig a bárányokat!

    Hívek: Óh, Uram, magyar vagyok és római katolikus, szia!
    Kocsis atya: Szia!
    Hívek: Lehet, hogy csak a vallásom miatt van ez , de minden áldott nappal egyre bûnösebbnek érzem magam, adj erõt a tisztuláshoz, és oldozz fel!
    Kocsis atya: Nem lehet!
    Hívek: Életem irányíthatatlanná vált, kérlek segíts rajtam!
    Kocsis atya: Nem lehet!
    Hívek: Akkor mi a rákot csináljak, édes Istenem?
    Kocsis atya: Törõdj bele a végzetedbe, és találkozzunk a másvilágon!
    Hívek: Nem tudnál mégis valami bíztatót mondani?
    Kocsis atya: Nemsokára itt a karácsony!
    Hívek: Nem érdemlem meg jóságodat, Uram!
    Kocsis atya: Nem bizony!
    Hívek: Könyörgöm neked!
    Kocsis atya: Jól teszed! Soha ne feledd, hogy magyar vagy és katolikus, az
    életed pedig irányíthatatlanná vált!
    Hívek: Nem feledem! Bûnös vagyok, szerencsétlen vagyok, tehetetlen vagyok!
    Kocsis atya: Tudom, így teremtettelek!
    Hívek: Nem tudom jóságodat méltóképpen viszonozni!
    Kocsis atya: Hát persze, hogy nem tudod!
    Hívek: Áldott a te neved, dicsõséges a te hatalmat, legyen így mindörökké, ámen!
    Kocsis atya: Ámen!

Azért gyûltünk ma itt össze, drága fajankó testvéreim, hogy végre egyszer hasznát vegyük a tetves pofátoknak! Kicsit megváltoztak a körülmények azóta, hogy a baloldali erõk átvették a hatalmat az Isten jobboldalán ülõ erõktõl! Még rosszabb a helyzet, szarfaszú testvéreim, mióta ez a nagyorrú majom elbitorolta diszlexiás testvérünktõl a kormányfõi pozíciót!

Meg lettünk kurtítva, testvéreim, ez a kibaszott igazság! A magyar római katolikus egyház olyan szegény ma mint a templom egere! Ez úgy látszik valami direktíva manapság, hogy basszazanyját ez a folyton váltakozó történelem! Pedig az egyház nem tartja el magát, szájbabaszott hülye testvéreim! Vagy akar valaki közületek fizetni a miséért? Na? Senki, ugye?!

Tegye föl a kezét, aki privatizálni akarja a templomokat! Egy..., kettõ..., nem, csak egy! Ja, hogy te lebénultál, testvérem, csak azért ágaskodsz! Nem imádkoztál eleget, mi? Hát így nem segít rajtad Isten koma, barátocskám! Ja, beszélni sem tudsz? Ez a szívás! De térjünk a lényegre: se belépõ, se szekularizáció, mi?! Akkor pedig imádkozzunk, testvéreim, a költségvetési pénzekért, ahogy azt a váci püspök úr elrendelte!

A közigazgatási ima annyiban különbözik a bûnbánó vagy a rajongó imádságtól, hogy ebben a mûfajban senkit sem érdekel csökött személyiségetek, elbaszott életetek. Összpontosítsatok a közösségi ügyre, és ne hozakodjatok elõ elferdült agyatok semmi gondolatával! Aki erre nem képes, most hagyja el a templomot!

Szájbabaszott hülye magyarok! Féreglelkû híveim! Közigazgatási ima következik!

    Mindenható Istenünk, hallgasd meg igaz híveid könyörgését!
    Földnek és Mennynek ura, izgalmas történetek kiötlõje, az államháztartás megteremtõje, irgalmazz nekünk!
    Politikai államtitkárok és mindentudó hatástanulmányok szorító csapdájából ments meg minket és egyházadat!
    Elvetemült miniszteri biztosok, somolygó miniszterek és álnok frakcióvezetõk támadtak ránk!
    Kínhalált szenvedett egyetlen fiad alól kispórolnák a keresztre való fát, Veronika kendõjét közbeszerzési pályázaton szereznék be, a Damaszkuszi autópályát elõnytelen koncesszióba adnák!
    Privatizálnák templomaink tornyát, termékminõségi eljárás alá vonnák a misebort, olcsó kínai rézbõl szegelnének kilincset kápolnáink ajtajára!
    Lesikálnák freskóinkat és a csupasz templomfalakat hirdetési felületnek adnák multinacionális cégek részére!

    Urunk, ki minden jónak elgondolója és minden rossznak elrontója vagy!
    Urunk, ki az egyházi tizedet megteremtetted, mert jóságod határtalan, évszázadokon át biztosítottad egyházunk töretlen fejlõdését, ugye nem hagysz el minket!
    Ne hagyj el minket Mindenható Istenünk, csak benned bízunk, csak benned hiszünk!
    Ne hagyd, hogy néhány ostoba hivatalnok keresztbe tegyen dicsõséges egyházadnak!
    Csak egy tollvonást tégy, csak egy tizedes vesszõt igazíts eggyel jobbra, és erõnk, hatalmunk, dicsõségünk megtízszerezõdik!
    Ha te nem volnál, mi sem volnánk, ha mi nem volnánk, te sem volnál!

    Mindenható Istenünk, hallgasd meg igaz híveid könyörgését!
    Földnek és Mennynek ura, izgalmas történetek kiötlõje, az államháztartás megteremtõje, irgalmazz nekünk!
    Mindenható Istenünk, ünnepeljük meg egyszülött fiad világra jövetelét egy méltó költségvetéssel, hogy aztán méltó zárszámadással ünnepelhessük dicsõséged megtízszerezõdését! Ámen!

Szájbabaszott hülye magyarok! Híveim!

Végezetül hadd szóljak néhány szót arról, miért fontos nektek, hogy mi fogjuk a kezeteket, és nem a szociális háló gabalyodik belétek! Hát ti tényleg azt hiszitek, hogy egy egészséges társadalomnak szüksége van az ilyen elvetélt köcsögökre, mint amilyenek ti vagytok? Ti, akik egy követ nem tudtok arrébb görgetni, mert mázsás súlyként nehezedik rátok a bûn! Egy üres kartondobozt nem lehet rátok bízni! Hát ezért van mellettetek az egyház, amely Jézus Krisztus és a Mindenható Kurvaisten földöntúli ragyogását hozza el nektek, és nem átallja megfogni szaros kezeteket, hogy legalább a másvilág kapujáig eljussatok! Hát ezért kell közigazgatásilag is felelõsen gondolkozni! Szavazzatok Istenre!

A szentmise véget ért, Istennek legyen hála! Otthon lefekvés elõtt mondjátok el a közigazgatási imát minden nap, és sikítsatok, mert kurva jó dolgotok van, seggek!

Ámen.










Matula Magazin © Minden jog fenntartva. 1995-2006 | Megjelenik, amikor megjelenik, kábé kéthetente. | Médiaajánlat | Impresszum