1995-2006, 11. évf. #024 


Programajánló

Michelle Wild - Sziasztok! Michelle Wild vagyok, és a Matula Magazin most engem kért fel arra, hogy kulturális programokat ajánljak nektek. Remélem hallottatok róla, hogy jó útra tértem, és szakítottam a pornóval (Kurvára nem ezért, hanem mert jók a csöcseid, bazzeg – a szerk.), vegyetek hát komolyan!

David Copperfield, december 4-5., Papp László Sportaréna

Már hidegen hagynak a férfiak az én kedvesem kivételével, de a mágikus David mindig le tud nyűgözni. Egyszer a Kovi kitalálta, hogy lehetne olyan pornót forgatni, amiben nem huzigálják bennem a faszt, hanem eltűnik hirtelen, és megint megjelenik. Ilyen varázslós-hamupipőkés lett volna, de a Kovi nem tudott befűzni egy mágust sem (Látod kisanyám, nem a világhír előtt kellett volna abbahagynod, hú, de megdöfködném azt a terhes hátsódat – a szerk).

The Wailers, december 18., Bécs, Szene

Olyan távol áll tőlem a reggae, mint a pornó (Hahaha – a szerk.), szóval erről csak annyit tudok, hogy valamikor valami közük volt a Bob Marley-hoz, aki olyan ebben a kubai (jamaikai, anyám – a szerk.) műfajban, mint a pornóban én. Elfogadtattuk saját műfajunkat a világgal, megértettünk valamit az emberekkel (Pépesre szívott agyunk és véresre vert faszunk nevében ezúton is köszönjük – a szerk.). A belépő húsz euró, ezért egy egész jó pornókazit is tudtok venni, de a döntés rajtatok áll!

Ultra Infestation 2, december 11., Margit Szigeti Atlétikai Centrum

Nem tudom kik ezek a gabberek igazából, de legalább olyan brutálisnak tűnnek, mint egy-két szado-mazo alakításom, bár én olyan szereplésbe sosem mentem bele, ami lealacsonyított volna engem (Nem is ezért szerettünk, Michelle! – a szerk.). Szóval gyors, kemény és elektronikus, mint a legjobb vibrók az iparban! De azért nehogy azt higyjétek, hogy a dídzsék, amikor ütemesen mozognak a zenére, mindig élvezik is. A pornóban megtanultam, hogy nekünk, előadóművészeknek az élvezetet tettetni kell a közönség kedvéért. Lehet, hogy ezt nem értitek, de ez így van (Felizgat, imádom, amikor okosakat mondasz, te szajha! – a szerk.).

Gecizők, Flash, december 14., Süss fel nap!

Hűha, gyerekek, ez a program akár egy pornófilm címe is lehetne! Tudjátok, anya vagyok, végeztem a pornóval, de a kutya se fog rám figyelni, ha tényleg sikerül ez a sminkszakma dolog. Meg aztán kit érdekel egy répafőzelékkel lekajált, dagadt nő (Minket, minket! Tömd belém a borsófőzeléket! - a szerk.)? Ez egyébként valami minden idők legnagyobb punktörténeti nosztalgiakoncertje lesz, szóval retkes faszú semmirekellőknek (Pfúj, punkok, pfúj! – a szerk.) kötelező a részvétel. Talán én is visszatérek majd évek múlva egy nosztalgiakazival (Igen! Igen! – a szerk.)?

DJ /rupture, december 16., Trafó

Juj, a rupture szót utálom. Nem sokszor, de néha engem is össze kellett varrni. Most már elmondhatom, a pornószakma is sok könnyel és verítékkel van teli, hiába a síkosító, egyszer csak reccsenés, és éles fájdalom (Neeeee, ezt neeee – a szerk.)! Na, de ezt nem azért mondtam, hogy az experimentális teknó egyik legnagyobb alakjától elvegyem a kedveteket, de a tény az tény, minden pinával kapcsolatos dolog, a szülés is, könnyen nagy reccsenéssel tud járni (Jaj, de elrontottad a végét, te istennő! – a szerk.).










Matula Magazin © Minden jog fenntartva. 1995-2006 | Megjelenik, amikor megjelenik, kábé kéthetente. | Médiaajánlat | Impresszum