1995-2006, 11. évf. #023 


Vegyen botrányt a Matulától!

Matula Marketing - Ahogy arra az utóbbi hetekben sokan rámutattak, nem ért a Matula szarhoz sem, csak a botrányhoz meg a fos kavarásához. Ez természetesen nem igaz, viszont ezentúl ezekért a szolgáltatásainkért pénzt fogunk kérni. Kínálatunkban mindenki talál testére szabott balhé-csomagot, legyen szó akár magánemberrõl akár vezetõ nagyhatalomról.

GREGOR BERNADETT CSOMAG

A szomszédja azzal szórakozik esténként, hogy lecsapja az Ön villanyóráját? Valami suhanc rendszeresen leereszti az Ön gépkocsijának kerekeit? A fõnöke egy kibírhatatlan fráter? Bízza a bosszúállást a Matulára!
A "Gregor Bernadett" csomagot szakembereink az ideges magánszemély igényeit szem elõtt tartva fejlesztették ki. A szolgáltatás ára a bérbõl és fizetésbõl élõk pénztárcájára lett szabva, hatása azonban gyilkosabb, mint a legjobban irányzott feljelentõ levél a kerületi önkormányzathoz.

    Médiamegjelenés: Lejárató rövidhír a Matula Magazin két számában.
    Amit garantálunk: Az Ön által megsemmisítendõ személy közvetlen környezete e-mailben értesítést kap a weboldalunkon megjelent kompromittáló anyagról.
    Ár: 40 000 Ft. + ÁFA

JOHNNY ROTTEN CSOMAG

Két dudás az underground csárdájában sem fér meg. A Johnny Rotten csomagot elsõsorban azoknak ajánljuk, akik a saját kis szubkultúrájuk állóvizébe szeretnének bedobni egy óriási és büdös malomkövet.
Lehet Ön popper, rocker, rapper, diszkós, vagy depessmódos, bizonyára gyakran idegesítik a szcénát elkurvító mûmájerek. Ne engedje, hogy ezek magukhoz ragadják az irányítást! Cselekedjen idõben, és koppintsa bele a szemetek orrát a saját bélsarukba!

    Médiamegjelenés: Lejárató cikk a Matula Magazinban. A lehetõségekhez mérten objektív cikk a Magyar Narancsban és az Indexen, ez utóbbiban a cikk helyett publicisztika is választható.
    Amit garantálunk: A botrány hatására az Ön szubkultúrája darabokra hullik. Még a legautentikusabb arcok is összevesznek egymással, a klubok befuccsolnak és feloszlik a zenekarok minimum ötven százaléka.
    Ár: 115 000 Ft. + ÁFA

LOVAS ISTVÁN CSOMAG

Amennyiben önben engesztelhetetlen düh buzog a kommunizmus haszonélvezõi ellen, a Lovas István csomag segítségével végre bosszút állhat a vörösökön. Rendelje meg a Matula szolgáltatását, és figyelje karosszékébõl, ahogy szociológusok, esztéták és egy rakás zsidó tépkedi egymás szakállát tehetetlen dühében.

    Médiamegjelenés: Botrányos cikk a Matula Magazinban. Cikk az Indexen. Felháborodott hangvételû publicisztika a Népszavában. Aláírásgyûjtési akció a Népszavában, vagy ehelyett cikk a Népszabadságban. Néhány másodperces beszámoló az egyik országos sugárzású kereskedelmi televízió koraesti híradójában. Utalásszerû említés valamennyi baloldali-liberális "értelmiségi" fórumon a Gangtól az Élet és Irodalomig.
    Amit garantálunk: A botrányról a magyar lakosság rendszeresen híreket fogyasztó szegmensének nyolcvan-nyolcvanöt százaléka értesül. Az ügy beszédtéma lesz az ELTE valamennyi társadalomtudományi karának legalább egy óráján.
    Ár: 2 730 000 Ft. + ÁFA

KÖRMÖS BAUER CSOMAG

Elege van a fideszes, antiszemita nácikból? Amikor a Belgrád-rakparton sétál, a szeme sarkából az Önre célzó nyilas keretlegényeket keresi? Ágya alatt már összepakolva figyel a bõrönd? Menekülés elõtt pörköljön egyet oda a bõgatyás mucsaiaknak!
Körmös Bauer csomagunk az ideális ajánlat minden olyan Kedves Vásárlónk számára, akit elégedettséggel tölt el egy fürdõskurvaként hisztizõ Magyar Nemzet-publicisztika, vagy négyszáz ordibálva tüntetõ kisnyugdíjas.

    Médiamegjelenés: Botrányos cikk a Matula Magazinban. Cikk és publicisztika a Magyar Nemzetben. Néhány perces vita a Hír TV valamelyik beszélgetõs mûsorában. Sajtó- és szólásszabadságot követelõ publicisztika az Indexben és valamelyik baloldali országos napilapban. Tréfás glossza az Élet és Irodalomban.
    Amit garantálunk: Az úgynevezett polgári oldal falanx-szerû egységfrontja, amely az Ön által megjelölt helyszínen lebonyolítandó, legalább ezer résztvevõs tüntetésben csúcsosodik ki. A tüntetésen szónoklatot mond Döbrerntei Kornél és Lovas István vagy Tõkéczki László.
    Ár: 2 730 000 Ft. + ÁFA

JULIUS JAKOB HAYNAU CSOMAG

A Bresciai Hiénáról elnevezett termékcsomagunk ideális Magyarország teljes lakosságának felidegesítésére. Amennyiben az Ön célja e jelentéktelen kelet-európai ország idegpályára helyezése, habozás nélkül válassza ezt a szolgáltatásunkat.
Kínálatunk spektrumából talán a Haynau csomagra vagyunk a legbüszkébbek. Viszonylag alacsony áron nyújtunk olyan botrányt a megrendelõnek, amely egyfelõl rendkívül szórakoztató, utórezgései pedig akár hónapokig is eltarthatnak.

    Médiamegjelenés: Botrányos cikk a Matula Magazinban. Közepesen objektív beszámoló valamennyi országos napilapban, mindegyikünkben rendkívül élesen fogalmazó, azonnali rendõri intézkedést követelõ publicisztikával. Beszámoló valamennyi tévé- és rádióadóban, negyed órás riport a Tv2 Napló címû mûsorában, miközben a nézõk a "Szükséges-e a világháló szigorú rendszabályozása?" kérdésre válaszolhatnak. A botrányból néhány soros hírben beszámol két német, illetve egy-egy osztrák, brit, francia és cseh napilap.
    Amit garantálunk: A botrány hatására példátlan, négypárti konszenzus alakul ki a parlamentben, amelynek nyomán vizsgálóbizottság áll fel egyes, a társadalmi békét különösen veszélyeztetõ jelenségek kivizsgálására.
    Ár: 30 200 000 Ft + ÁFA

WILLY CLAES CSOMAG

Semmi sem hasonlítható ahhoz az érzéshez, amikor Európa békéjét sikerül felkavarni. A Matula szakemberei segítségével szilajabb indulatokat szabadíthat el, mint néhány tucat kamionban tengerbe fulladt líbiai menekült vagy Silvio Berlusconi bármelyik tréfás megnyilvánulása.

    Médiamegjelenés: Botrányos cikk a Matula Magazinban. Drámai hangvételû, Kelet-Európa kulturálatlanságát szemléltetõ cikk a brit Independentben. Beszámoló valamennyi komolyabb európai napilapban és televíziós csatornán. Szégyenkezõ, Magyarország becsületének megmentését követelõ megnyilvánulások valamennyi hazai médiumban. Félig gúnyos, félig csodálkozó jegyzet az amerikai Newsweekben, helyszíni riport a CNN-en, legalább 150 másodperces idõtartamban.
    Amit garantálunk: Napirendre kerül a fontosabb európai véleményformáló fórumokon az Unió keleti bõvítésének lenullázása. Az Európa Tanács, - Bizottság és -Parlament, valamint az egyes nemzeti kormányok sürgõsen tárgyalják az ügyet, ám nem történik elõrelépés, mivel mindegyik intézmény önmagát tartja illetékesnek. Giscard D´Etaing francia politikus közli Törökországal, hogy 2100-ig ne is reménykedjenek a teljes jogú tagságban.
    Ár: 5 990 000 Euro

RICHARD NIXON CSOMAG

Szeret ön a zavarosban halászni? Amikor nyugodtan lehet lebonyolítani a piszkos kis üzleteket, mert a világ valami mûbalhéra figyel? Leszámolna országa valamelyik túlságosan hebrencs etnikai csoportjával, de nem szeretné, ha a globális közvélemény felhördülne? A Richard Nixon csomag segítségével elvonhatja a világsajtó figyelmét a valós problémákról

    Médiamegjelenés: Botrányos cikk a Matula Magazinban. A hírt gyakorlatilag másodpercek alatt bejárja a világot, a világ száz legfontosabb médiuma közül legalább nyolcvan tudósítót küld az Ön által megjelölt helyre. A CNN Christiane Amanpour-t bízza meg a botrány coverage-ével.
    Amit garantálunk: Az ügy az ENSZ Biztonsági Tanácsa elé kerül, ahol nem sikerül konszenzusra jutnia a résztvevõknek. A botrány kapcsán a legkülönbözõbb NGO-k is véleményt nyilvánítanak az UNESCO-tól a Greenpeace-en át a Medecins Sans Fontiéres-ig.
    Ár: 77 600 000 USD

ADOLF HITLER CSOMAG

Globális nagyhatalmat vezetni bizony már magában sem könnyû dolog, ráadásul az embernek állandóan megpróbálnak keresztbe tenni. A sas ugyan nem kapkod legyek után, a legidegesítõbb szúnyogokat azonban érdemes lecsapni. Amennyiben úgy érzi, hogy veszélyeztetik az ön gazdasági pozíciót, kell még egy kis lebensraum, vagy egyszerûen úgy érzi, ha nem ön lép elõször, nagy szarba kerülhet, válassza a Matula Adolf Hitler csomagját.

    Médiamegjelenés: Botrányos cikk a Matula Magazinban. A világháború kitörése után, annak teljes idõtartama alatt csak a balhéról lesz szó a világ valamennyi médiumának legalább hatvan százalékában.
    Amit garantálunk: A botrány kirobbanása után, huszonnégy órán belül legalább négy (ezek közül kettõ fehér emberek által lakott) ország üzen hadat kölcsönösen egymásnak. A háborúba hat hónapon belül bekapcsolódik Kína vagy Oroszország, 15 hónapon belül pedig az Egyesült Államok. A harcoknak legalább 3 millió színesbõrû és harmincezer fehér áldozata lesz.
    Ár: 28 460 000 000 USD

KÁIN CSOMAG

Néha az embernek elege van a világból. Néha az embernek tényleg elege van a világból. A Matula Káin csomagjának segítségével végre tehet is valamit az ilyen nehéz napokon: fordítsa a föld felé isten haragját! A Szodománál, Gomorránál és az Özönvíznél már bizonyított erejû túlvilági erõ mozgásba lendítésére csak egy szaftos trágárságokkal teli Matul-cikk lehet képes.

    Médiamegjelenés: Botrányos cikk a Matula Magazinban, másra ezután már nem lesz szükség.
    Amit garantálunk: "Így szólt a hatodik harsonás angyalhoz: ´Oldozd fel a négy angyalt, aki a nagy Eufrátesz folyónál meg van kötözve!´ A négy angyal megszabadult kötelékeitõl, és készen állt órára, napra, hónapra és évre, hogy megölje az emberek egyharmadát. A lovas sereg száma húszezerszer tízezerre rúgott: hallottam a számát."
    Ár: 666 666 666 666 666 666 666 666 666 666 666 Ft. + ÁFA

Ha bármelyik termékünk elnyerte a tetszését, esetleg további kérdései vannak, ne habozzon a Matula szakembereihez fordulni!










Matula Magazin © Minden jog fenntartva. 1995-2006 | Megjelenik, amikor megjelenik, kábé kéthetente. | Médiaajánlat | Impresszum