1995-2006, 11. évf. #001 

mise
'Értetek sír a Szent Szûz'
Szentmise önmagunkért, kis magyar hazánkért

Kocsis atya - Megmondom, mi van, srácok: édesapám jól megverne, ha ezt elolvasná, de leszarom. Édesapám nem akarta, hogy prédikátor legyek, nem bizony. És valószínûleg ti sem akarjátok majd, ha meghalljátok, amit mondani fogok.

No, megmondom, mi van, srácok: szar ez a kibaszott ország. Szar, és tudjátok, miért? Miért szar a Boldogságos Szûzanya egyetlen kicsiny országocskája? Persze, hogy nem tudjátok, mert, ha tudnátok, akkor nem lenne szar. Vagy mégis? Lehet, hogy ez nektek jó, bazmeg? Lehet, hogy tudjátok, hogy mi van, de szartok rá. Így van, vagy máshogy van, lényegtelen buzikáim, úgy vagytok szarok, ahogy vagytok. Én is szar vagyok, de te is, bazmeg. És ettõl szar ez az ország.

Tudjátok, mit mondott Jézus Krisztus Péter tanítványának az Olajfák hegyén? Nem mondott semmit, apám, kurvára nem mondott semmit. Azért nem, öreg, mert minek. Tudta õ, hogy kár beszélnie, mert tudta, hogy örökké ugyanolyan kibaszott seggfejek fognak nyomorogni ezen a kibaszott világon, mint ti. Meg én. De ezt õ sem gondolta volna, isten a tanúm rá, hogy nem gondolta volna, hogy ebben a tetves országban kétszer akkora faszkalapok fognak nyomorogni. Ezt a szlovákokról gondolta, de kurvára tévedett. Megesik az ilyesmi. Csak rátok kell nézni, nektek még a nihilizmusotok is középszerû, szopjál le.

(példabeszéd) Volt egyszer egy utolsó magyar paraszt köcsög. Abból a fajtából, amelyik lopva fingik a templomban is, mert annyit zabál, hogy egész életében csak a nadrágjába rohaszt, máshoz nem ért. Kurvára hasonlított a Demeter Ervinre, baszod, de történetesen szocialista volt, és ez kurvára mindegy is. Ez a kommunista segg járt templomba, félte az istent, hogyne félte volna, rossz volt a lelkiismerete, mert kommunista volt. Ez a tetves geci fogta magát, és az egyik vasárnap kurvára nem a templomba ment. Nem bizony, hanem jól megbaszta a szomszéd feleségét. Élvezte, hogyne élvezte volna. Megbüntette ezért az Isten? Nem! Mi ebbõl a tanulság? Hát semmi! Hát akkor mi a tetves kurva isten faszáért csinálta? Hát van így értelme az életnek? Hogy szarsz bele az egészbe? Ha nem bírod, vágd le a gyíkod, és dobd a perselybe, megszámolom mise után, meg én, szopjál le.

Tudjátok, mitõl hányom el magam mostanában, seggarcú gecikék? Magamtól, bazmeg, magamtól. Apám de megverne, ha ezt olvasná, bazmeg, de leszarom, már mondtam. Én ezzel a helyes útra léptem. Tudod, mi a szar van? Hogy nem nézel önmagadba. Én megtettem, hogyne tettem volna. De te nem. Hogy a picsába képzeled, hogy nem nézel önmagadba, a szarfaszú büdös istenedet?

Attól szar ez az egész ország, mert úgy meghízott a pofád, hogy ilyet még nem látott a világ. Hát ezért könnyezte tele a zsebkendõjét a fél Szentírás, meg az édes jó szüleid érted, hogy most a büdös nagy pofádat vicsorítsad feléjük? Hogy erkölcstelen senki vagy, az még hagyján, de hogy egy utolsó lapos, tehetségtelen alak vagy, az már a GDP-ben mérhetõ.

Felszólítom hát az itt egybegyûlteket, szálljatok magatokba. Szálljatok magatokba, és ne csodálkozzatok, híveim, ha egy nagy büdös ganédombot találtok ott bent. Kapargassátok fel a sok lerakódott szart, és keressétek meg a lelkecskéteket. Keressétek meg azt a halvány lelketeket, ha büdös is, ha kicsi, a tiétek, basszátok meg, hülye magyarok. Forgassátok, nézegessétek õszintén és olyan tisztán, amilyen az újszülött szeme világa. Mert értetek sír a Magasságos Szûz Mária, értetek sír a Szent Szûz, hogy ilyen ganéban éltek, és elhízott pofátokkal szartok bele az életbe meg ebbe a széjjelbaszott kurva országba.

Áldjon meg titeket a Mindenható Kurvaisten, rátok férne már egy töredelmes gyónás.

Ámen.










Matula Magazin © Minden jog fenntartva. 1995-2006 | Megjelenik, amikor megjelenik, kábé kéthetente. | Médiaajánlat | Impresszum