1995-2006, 11. évf. #022 

matula guideTM
Magyar középiskolás lét: a szex

Matula Magazin - Középiskolás éveid hihetetlen élményeket tartogatnak számodra. Meg fogsz ismerkedni a csodálatos érzéssel, ami akkor fut végig rajtad, amikor nem kap el a rendőr, és jó eséllyel még a szüzességed is elvesztheted. Sajnos részese leszel legalább egy autóbalesetnek, és meg fogod ismerni saját szervezeted tûrõképességének rendkívül undorító határait is. A Matula Magazin használati utasításával legalább megtudod, hogy mi vár rád, mert hogy tanulni nem fogsz belőle semmit, az egészen biztos, te kis pattanásos, tizennégy éves seggfej.

Figyelem! Oktató-felvilágosító anyagunk a 14-18 éves korosztálynak szól, e kor feletti vagy alatti olvasóknál könnyen félreértéseket okozhat a szöveg.

Állítólag ma már gyerekjáték elveszteni a szüzességedet. Mégis azt fogod tapasztalni, hogy senki nem akar veled dugni, vagy ha igen, azok valamiért undorítóak. Lehetne ezt még elemezgetni, de a szomorú igazság az, hogy meg kell szenvedni a gyõzelemért. Hogy ne kezdjünk rögtön az elején homályos dolgokkal fárasztani, vágjunk a közepébe: a pina és a fasz jó dolgok, és nem baj, ha elõször egy kicsit büdösnek tűnnek.

A másik nem teste nyilván már korábban is érdekelt. Sõt, ha igazán vagány vagy, már néhány komolyabb ujjazást is átéltél. Ha tizenegy évesen nem fröcskölted tele copfos osztálytársnõd tolltartóját, vagy nyolcadikban nem hagytad, hogy felcsináljon egy BKV-sofõr, akkor a szex éppen középiskolai éveid alatt válik az életed központi, és egyetlen céljává. Rendes családban nőttél fel, tehát a kedves mamád biztos elmesélte, hogy a pornó mennyire lealacsonyító, hiszen éppen a szex legcsodálatosabb misztériumát hagyja ki, és csupán állatias vulgaritást mutat be. Egyrészt biztos meglepődnél, ha megtudnád, hogy anyádnak meddig sikerült már az állatias vulgaritás százas skáláján eljutnia. Másrészt elgondolkodsz majd, hogy ha nem rúgsz be ennyire, akkor tényleg tudtad volna-e értékelni ezt a bizonyos misztériumot az osztálykiránduláson, a munkásszálló sötét vécéjében elkapkodott reszelés alatt. Ne szomorkodj, később jobb lesz. És majd jusson eszedbe anyád jó tanácsa, amikor életed legjobb kefélése után csak annyit tudsz majd mondani, hogy bazmeg, ez olyan volt, mint a pornófilmekben.

Jó tanácsok kisfiúknak

Ha kisfiú vagy, a négy éved legmagasztosabb célja lesz minél több nő megdöngetése. Vagy legalább néhány elkapkodott szopás. Legrosszabb esetben pedig muszáj lesz megtanulnod fantáziadúsan kiverni. Legalább egyszer még a legjobb barátodnak is kénytelen leszel hazudni a sivár nemi életed megszépítése érdekében. Soha ne hazudj olyan nőről, akit a környezetből még valaki ismer. Nagyon kínos lebukni.

Az alapvető probléma egész középiskolában az, hogy nőnemú kispajtásaid látszólag nem akarnak annyira kefélni, mint te. Persze, hogy akarnak, de ez mellékszál. A lényeg az, hogy kéretik magukat, és nem csak annyira, mint a nagyok a filmekben, hanem sok esetben tényleg félnek a fasztól. A legszendébbeket sürgősen felejtsd el, esetleg tedd el a telefonszámukat, hogy majd öt év múlva vedd elõ, amikorra valami türelmesebb barom megtanította õket élvezni a faszt. Foglalkozz helyettük inkább a kurvákkal. Elõször próbálkozz a nem fizetős típussal. Tudod, akit te is leszopattál, meg a másik három osztálytársad, aki szintén akkor volt borzasztóan bebaszva. Ezek a lányok isten ajándékai, és arra valóak, hogy megszerezd a minden pályakezdő által áhított rutint. Nem kell paráznod, ha úgy érzed, hogy béna voltál. Végülis csak kurvák, nem?

Persze nem kell teljesen kizárni az életedbõl a fizetõs kurvákat sem - ha nem akar máshogy beindulni ez a baszás dolog, adj érte pénzt. Jobb középiskolában elkezdeni és abbahagyni, mint késõbb csak ezzel foglalkozni. A kurvázás egyébként a legjobb módszer annak az izgalomnak a levezetésére, amit maga a kurvázás gondolata okoz. Ülsz este otthon, és rájössz, hogy kiráz az ideg, annyira viszket. Kérj valamennyi pénzt valami tankönyvre, sílécre, kabátra, akármire, kérd el a kocsit, és irány a lakóhelyedhez legközelebbi placc. Sõt, ha ügyes vagy, akkor keresd meg az erre szakosodott honlapokat - a jobbak úgyis ott hirdetnek. A helyszínen ne szarj be, ez a diákok, prolik és kisstílû perverzek hagyományos terepe, válogass nyugodtan, te is csak ember vagy. Hidd el, ezek a csajok még a védõnéniknél is higiénikusabbak.

Jó tanácsok kislányoknak

Kislányként valamivel nehezebb a dolgod, hiszen nem mehetsz szabadon arra, amerre a kíváncsi puncid hívogatna. Szűzhártyát már lehet visszaoperálni, de ha egy tizenöt éves korodban kalandvágyból elkövetett szopás miatt bármely ismerősöd elkezd a hátad mögött kurvának nevezni, akkor te már kurvaként fogsz meghalni. Ha az elsõ szexuális kapcsolatod egyben az utolsó is volt, hímnemű osztálytársaid a húszéves érettségi találkozón akkor is röhögve fognak összesúgni. Légy okos, és barátnõiddel együtt kövesd az évezredek óta bevált taktikát: ha mindannyian pont ugyanarra lesztek kaphatóak, nem kell tartanotok a kollektív megbélyegzettségtõl.

Ne higgy a nyugatnak! Nézz sok pornót, és szokd meg, hogy normális dolog, ha az arcodra élveznek. Tudtad, hogy nyugat-európai srácok azért jönnek keletre, mert itt még szopnak faszt a lányok? Szopjál, de cserébe dugd fel az ujjadat a kisköcsögnek. Azok a fiúk ugyanis, akikkel ebben az idõszakban összejössz, egytõl egyig kis köcsögök, még akkor is, ha valamiért nem tûnnek annak. Nincs ebben semmi kivetnivaló, de nem árt ezt elõre tisztázni magadban.

Ha mégis kifogsz egy szerencsétlent, aki képes évekig kihúzni melletted, egy idő után rájössz, hogy csak az idõt pazaroljátok a kis nyomival. Óvakodj viszont a görény, öreg rókáktól, a legtöbb ugyanis egy büdös nagy liliomtipró köcsög, és a kis nyomi kortársaiddal ellentétben a nagy köcsögökkel komoly problémák adódnak. Például eltorzítják a személyiséged, általában depressziós állatok, utálják a barátaidat és úgy általában a világot. Hát kinek kell ez?

Jó tanácsok homóknak

Ha középiskolai éveid alatt kell szembesülnöd azzal, hogy a saját nemedhez vonzódsz, akkor annyira nyakig állsz a szarban, hogy még mi is sajnálunk. Ha vállalod a dolgot, legalábbis magad és esetleg szűk környezeted elõtt, kis szerencsével akár még az iskolán belül is alakíthatsz ki kapcsolatot. Igyál és drogozz, attól ferdül a hajlam másokban is, de tényleg csak szurkolni tudunk neked.

Jó tanácsok pároknak

Hát igen. Ha romantikusabb alkat vagy, és miért ne lennél az, ez is csak a DNS-en múlik, nem fogod megúszni a hosszabb kapcsolatokat. Nem mondjuk, hogy szerelmesnek lenni szar dolog, de a középiskola ideje alatt a legtöbb jóban csak hátráltatni fog. Ha összeszámolod, hogy mit nyertél az egészen, rájössz, hogy kár volt belekezdeni. Mindent összevetve nehéz ebben a kérdésben tanácsot adni, mert annál szarabb sincs, ha valakire elõször 25 évesen jön rá a családalapíthatnék. Az elsõ hosszabb kapcsolatot így is, úgy is le kell tudnod, és jobb előbb, mint később. Valahogy próbáld meg legalább mederben tartani a dolgokat, és ne szánj rá másfél évnél többet semmiképp.

A szex

Tudod, hogy be kell dugni, ezért az apró részletekkel ne idõzzünk. Pár dolgot tisztázzunk viszont, amit megpróbálnak veled elhitetni, de te véletlenül se tedd meg nekik ezt a szívességet. A pornó a szex ideáltípusát ábrázolja, ezért haszontalan. Csak itt ne a kényelmetlen figurákra gondolj, hanem mondjuk azokra a bőrön lévõ piros pöttyökre, az odakenődött takonyszerûségekre, a "pinafingra", és a hasonlóan meglepő, és kicsit talán undorító dolgokra, amik a szépen kisminkelt puncikon sosem látszanak. Megszeretni nem, megszokni kell a (néha a szó szoros értelmében) véres valóságot. Ne hidd továbbá, hogy olyan királyul nézel ki amikor kefélsz, mint a pornófilmek hõsei, hiszen éppen ellenkezőleg: undorító kis fehér bőrű féreg vagy, bár egy falitükör beszerzésével hatalmasat fejlődhetsz.

Természetesen csak a legvégső esetben kell kotont használnod. Az óvszert nem neked, hanem Fekete-Afrika számára találták ki, és még a pápa is gyűlöli teljes joggal. Hogy a műbõrös virsli nevû ocsmány jelenségrõl ne is beszéljünk.

Most pedig elértünk a szex legfontosabb szabályához. A szexet a kölcsönös örömszerzés művészetének szokás nevezni, de ide figyelj, te seggfej: ez azt jelenti, HOGY MAGADNAK SZEREZZ ÖRÖMET. Érted, kapitalizmus van. Törekedj a személyes profitod maximalizálására. Azt csináld csak, amit te szeretnél. Ne próbáld a másik általad elképzelt vágyait kielégíteni, ez úgysem fog menni. Elég neked önmagaddal foglalkozni, hidd el. Ha nem akarod kinyalni, ne nyald ki. Inkább szopass. Vagy fordítva. Ettől lesz jó mindkettőtöknek.

Ami a szex további lényeges pontjait illeti, kedves szőrtelen tökû barátunk és pihés ölû barátnénk, ez esetben mellõzük a hosszadalmas leírásokat. A fele biztosan hülyeségnek bizonyulna a késõbbiekben, arra meg semmi szükségünk, hogy a Matulát anyázzátok az osztálykiránduláson. Ehelyett, kedves tinédzserek, tudós barátainkkal egy remek játékot fejlesztettünk ki számotokra, ami nekünk annak idején tökéletesen bevált. A verseny menetét, szabályait ITT olvashatod el. Pontversenyünk kiválóan ötvözi a játékot, a tanulást és a szexuális örömök széles spektrumát, mindezt kategorizálva! A szabályzatot figyelmesen olvasd el, és szerezz versenytársakat. Hajrá, hajrá!










Matula Magazin © Minden jog fenntartva. 1995-2006 | Megjelenik, amikor megjelenik, kábé kéthetente. | Médiaajánlat | Impresszum