1995-2006, 11. évf. #022 

olvasói levelek

Matula Magazin - Kimondottan szórakoztatóakra és szerencsére rövidekre sikerültek most az olvasói levelek. Ezúton is köszönjük, hogy együtt milyen haladást könyvelhetünk el a természetes halállal történõ káromkodás eddig feltáratlan területén. A DJ-k meg most már kussoljanak be.

To: szerk@matula.hu
Cc: Nem@wiw.hu; vagyok@wiw.hu; futár@wiw.hu

A t. J Hooker ill. a D.J.-s cikk folytatását várrom.

A sztíl kedvezõ adottságai-tokal és vonóval adottak.
Máar egyppotomban a lófaragó stilizátorok (akik jelenleg a merkavákat semlegesitik) voltak az I. Dídzsik. ésatöbbi....bontsátok ki a MONDANIVALÓT,

nyári harangszó vagyis Teri

Are you on drugs, kid?

Best regards anyway,
Matula

T. Szer.!

Jóérzésembõl fakadóan remélhetem csak, hogy cikkeitek célja csupán a provokáció és az olvasóitok pimasz tesztelése. Ez egyrészrõl persze eléggé öncélú, másrészrõl pedig elvtelen, mindenféle moralitást nélkülözõ ténykedés, de azt is tudom, hogy általában a primitívebb embereknek vannak ilyetén perverzitásuk.

Az én e-mailemen is csak veritek a faszotokat, de az is lehet persze, hogy lelki sekélyességetek odáig fajult, hogy már semmifajta érzelmet nem vált ki belõletek, szokva vagytok, mint hülyegyerek az extasy tablettához.
Utólagos sajnálatommal eltöltöttem másfél szabad órámat cikkeitek
átnézésével... Kezdem azt hinni, hogy erre a ténykedésre csak az képes, aki hozzátok hasonló átlagon aluli képességekkel rendelkezik az élet számos fontos területén (és erre talán még büszke is)... Én levontam a tanulságot: többet nem eszem belõletek, mint ahogy a tökfõzelékbõl sem kérek, mióta pár évesen megkóstoltatták velem...

Veronika

Drága Veronika!

Le vagyunk nyûgözve a levelétõl! Tudja, hogy az Öné az elsõ levél, amin megütköztünk? Az elsõ, ami elgondolkoztatott minket, hogy miért is kezdtünk ebbe az egészbe, miért nem a lányokkal foglalkozunk kint a réten. Vagy miért nem olvasunk inkább? Tudja, Veronika, annyi könyv van a világon! De mi akárhányszor kinyitunk egy könyvet, valami zsigeri düh tör fel belõlünk, az értelem világossága felbõszít minket, és legszívesebben máglyára hajigálnánk a felvilágosodás korának minden klasszikusát! És amikor elõjön belõlünk az állat, akkor magára is, drága Veronika, egészen máshogy nézünk. Csak a ropogósra sült vénuszdombja jár az eszünkben, amint ez a pompásan elkészített szerv ott hintázik a forró tökfõzelék tetején. Nem küldene fotót magáról, és mégis, mennyire sós a vére?

Ölel,
a galeri

Hello.

Feltûnt nektek, hogy az index az '50 legirritálóbb magyar' című vetélkedõjével mennyire nyúlja a stílusotokat? Nem kínos ez nektek?

üdv: béla

Kedves béla!

Nekünk is feltûnt, és rendkívül kínosnak találjuk a jelenséget. Hogy két sajtótermék egymástól lopjon? Ocsmány, felháborító, akár a nemi úton terjedõ fertõzések. Uj Péterrel, az Index fõszerkesztõjével kezdtünk is tárgyalásokat, de olyan nívós orgánumot közösen sem találtunk, amit a Matula helyett nyúlhatna az Index. De kettõnk között, béla, mondjuk neked, hogy két év múlva nem lesz Index, akármennyit fektetnek bele, vagy ha lesz, akkor csak mint jelentéktelen piaci szereplõ.

Üdv,
Matula


Köcsögök!

A képregény elég halovány. Amúgy se buzeráljátok az Amorf Ördögöket! Inkább tettétek volna õket a 20-as listába

Kocsis Atya!

Felekezetünk el van veszve gondoskodó odafigyelése és iránymutató példabeszédei nélkül!

Slim

Kedves Slim!

Kocsis atya nemsokára összeszedi magát, a Matula születésnapi buliján misét is celebrált, de váratlanul elszólította a kötelessége: egy pedofilbotrányt kell elsimítania Szabolcsban, gondolhatod, milyen nehéz lehet a pénzsóvár cigánykölykökkel, sok a dolga.

Hmm, ami leveled elsõ felét illeti, igazából te egy büdös surmó vagy. Az Amorf Ördögök gimnazista buznyákoknak való. Lovassy mûvészúr alkotásaiban ugyan valóban van némi haloványság, már ami a történetvezetést illeti, de ez annak tudható be, hogy az alkotó komolyan veszi, hogy egy fanzinképregényt készít, és kizárólag kannásborral hajlandó rajzolni.

Na,
Matula

szerintem az ilyen szóköpõ faszfejek miatt, mint amilyen Te vagy, na többek között ezért nem jutnak semmire az értelmes djk kishazánkban.

ja, és persze a dj választhat százmillió lemezbõl, mint ahogyan egy hegedûs is vehet ötszáz féle hegedût és húrt - 200ezer forinttól a csillagos égig (ha esetleg meghaladta volna a képességeidet: igen, a pénzügyi részérõl beszélek a dolognak, egy db vinyl itthon 2100-3600 ft - ezen 1 azaz egy dal van általában, esetleg remixek, a lemezjátszókról , keverõrõl, effektekrõl nem beszélve)

és még egy apróság: piac és lehetõség (l. fentebb és vö. egyéb zenekészítõkkel --- stúdiófelvételek, keverés, master, stb) híján a hazai djk nem készítenek saját dalokat illetve remixeket, ennek a "kultúrája" csak mostanában kezd kialakulni, ezt elsõ kézbõl tudom.

dj-ellenes beszûkültség orvoslására javaslom, hogy FIGYELMESEN válaszd ki, hova is mész dj-t hallgatni/táncolni.

üdv:
Marcipán (dj - ha esetleg nem utálnál még ezektõl eléggé)

Kedves Marcipán,

és kedves mindazon DJ, aki még nem írt a Matulának levelet!

Mi arra jöttünk rá az ominózus cikkre érkezett olvasói levelekbõl, amiknek áradatát szeretnénk ezennel megakasztani, hogy a DJ-k mind egy szálig nyálas, beszari köcsögök, akiknek a csupasz szívén kéne elnyomni a füves cigarettákat.

No more levél, no more lies!

Amúgy meg Marcipán, kezdj el hegedülni tanulni!

Üdv,
Matula

Kedves Matula Magazin!

A büdös kurva istenit! Ha én ezt mind tudtam volna tíz évvel ezelõtt a magyar középiskolás létrõl... most nem lennék ekkora fasz, valószínûleg. Kíváncsian várom a folytatást (könnycsepp elmorzsolva).

Üdv
Matits István (aki sohasem lógott)

Kedves Pista!

Bárcsak mint öreg haver megropogtathattuk volna a csontjaidat az iskolában, és bevezethettünk volna a rossz diákok életébe! Most együtt írnánk a tananyagot Pista, a büdös picsába, hogy elszállt feletted az idõ! A kis pattanásos buherákok meg itt hasítanak melletted, miközben a karjukból kilóg herkás tû!

Barátsággal ölel,
Matula

Kedves Inkei Bence a Castroban felejtetted irataidat.

Kösz,
Inkei Bence

t. matula magazin!
ugyan elhatároztam, hogy matulát én soha többet, mert [hagyjuk], de érintett lévén beleolvastam a tárgyban említett eszmefuttatásba.
jjah, mert konkrétan középiskolás vagyok, szóval tovább sem kellett adnom ismerõsömnek a csodálatos hírt, hogy a matula.hu megtisztelt minket egy nekünk szánt cikkel...
ok, most nem sikerült fikázás pour l'fikázást összehoznotok teljesen, de ettõl még nem tetszik.
ha maradunk az objektív jelentéktelenségeknél: pont idén törölték el a felvételit mint olyat. a témában írt jövõbeli dolgaitokhoz hasznos lehet ez a felettébb friss hír, ami egyébként azt jelenti, hogy nekünk, szerencsétlen mártír jelenlegi középiskolásoknak, ha tanulnunk nem is, de jó jegyeket 4-5 tantárgyból össze kell dobnunk. ...
a többivel meg biztos csak azért van bajom, mert nincs humorérzékem. meg nem fogom fel, minek kell mindig a semmirõl írni.
ciao,
kug

Kedves Kati!

Nagyon szeretnénk veled baszni. Lehetséges? Jó csaj vagy egyáltalán?

Csók,
Matula

Ha egyetértetek azzal, hogy aki olvasói levelet ír a Matulának, az
nem olvassa (elég figyelmesen) a Magazint olvassa, és pszicho-mazochista, aki szereti, hogy a www-n nagy közönség elõtt megalázzák, bármit is jelentsen ez egy felvuvalkodott hólyag, aki azt hiszi, hogy tud úgy és arról írni mint ti akkor bezárjátok a rovatot és ezt a levelet sem közlitek.
Maradok,
Áki G

Kedves Áki G kedves!

Ha egyetértesz azzal, hogy az olvasói levél azzal, amit küldtél a pop3-mal leszedtük, akkor fasiszta-kommunista vagy, vagy akarod, hogy megalázzunk közösség elõtt, akkor meg bármit is jelentsen a leveled, de nem zárunk be egyetlen rovatot zárunk se be, de csomót kinyitunk megint csomót.

Csók,
Matula

Kedves Matula!
Kezd kurva unalmas lenni a Matula.
Lehet, hogy többet nem is olvasom.

Üdv : Holek Géza

Kedves Holek Géza

Ha nem olvasol már minket, akkor tök nyugodtan elküldünk a kurva anyádba, igaz, ettõl nem lesz izgalmasabb a magazin. De az is igaz, Holek Géza, hogy ki a faszt érdekelsz, statisztikáink szerint egyre többen olvasnak minket, szóval kapd be, és nézzél tévét!

Csók,
Matula

remélem mindannyiatok anyyja halálos beteg!
Mondjuk gyomor-rákosak a kis buzi kurvák!

Igen, elõfordult egy-két halálos betegség a családban, de reméljük nálatok sem tétlenkedik a halál. Apádnak kívánunk egy király prosztatarákot, testvérednek autóbalesetet szeretnénk, anyádat meg bassza halálra egy elszabadult elefánt a Városligeti Állatkert illatos gyepén. Jómagad pedig csontritkulásban dögölj meg, légy szíves.

Csók,
Matula

Bazmeg. Ezért biztos pert kaptok valami kockásruhás irodalomtanárnõtõl, vagy valami nagyonmagyar szövetségtõl. Kivéve,
ha a karácsonyi buli óta összeszedtetek össze valami pártfogót.

Üdv: Fábián Dávid

Bazmeg, eddig senki nem jelentkezett, pedig régi vágyunk, hogy megmérkõzzünk Magyar Bálinttal és a nyomi tanárokkal. Ha revansot vehetnénk azért a sok-sok évért, amit elbasztak az életünkbõl, nem lennénk ennyire frusztráltak, és a Matula sem csöpögne az ocsmányságoktól.

Csók,
Matula










Matula Magazin © Minden jog fenntartva. 1995-2006 | Megjelenik, amikor megjelenik, kábé kéthetente. | Médiaajánlat | Impresszum