1995-2006, 11. évf. #021 

hazád
A Humor Háza

Matula Magazin - Számunkra érthetetlen módon ennek az országnak egy része azt hiszi, hogy az október 15-re, a Terror Háza elé szervezett náci-zsidó összecsapás valami borzasztóan nyomasztó és szomorú dolog lesz. Ugyan már. Ahogy a felvonuló csoportok alábbi titkosított dokumentumaiból kiderül, minden bizonnyal egy rendkívül vidám őszi délutánra számíthatunk.

Testvérek!

Röviden vázolnám, hogyan is tervezzük megünnepelni azt a boldog emlékezetû napot, amely nemzetvezetõnk dicsõ uralmának kezdetét jelentette: 1944. október 15-ét.

Mint azt valamennyien jól tudjuk, a nemzetiszocialista eszmék terjedését a Német Birodalomban nagymértékben elõsegítették német testvérpártunk látványos felvonulásai, majd késõbb azok az ünnepségek, amelyek a Führer dicsõségét és erejét mutatták meg az egész világnak. Távol álljon tõlem, hogy bíráljam örök emlékezetû nemzetvezetõnket, Szálasi Ferencet, amiért õ nem élt ezzel a lehetõséggel, hiszen a Horthy-féle gyáva, zsidóbarát rezsim mindent megtett azért, hogy a nemzetiszocialista eszméket elnyomja. Két ok is van, kedves testvérek, amiért én úgy gondolom, hogy most élnünk kell az erõdemonstráció hatásos fegyverével: az egyik a sajtóban velünk és csoportunkkal kapcsolatban használt lesajnáló, lekicsinylõ hangnem, a másik pedig az a modern jelenség, amelyet csúnya jiddis jövevényszóval úgy mondanék: píár.

Ebben az elzsidósodott, nemzetietlen korban egyáltalán nem mindegy, hogyan kommunikálunk a külvilág felé. Testvérek! Egyáltalán nem mindegy! Ezért arra gondoltam, hogy az országban még sosem látott, nagyszabású felvonulást rendezünk az ünnep alkalmából. Tisztában vagyok vele, hogy nyolcvan fõvel - legyenek azok bármilyen lelkes és jól képzett emberek - nem lehet ezt a tervet megvalósítani. Így jött az ötlet, hogy kiegészítésként bérelünk négyszázhúsz, megfelelõ testi adottságú statisztát, akikkel megvalósíthatjuk koreográfiai elképzeléseinket.

Elõször Budapesten adtunk fel hirdetést, de ez sajnos csak rávilágított magyar fajunk elkorcsosodására. Ennyi göthös, pocakos, rossz megjelenésû embert egy rakáson még nem láttunk, nem is beszélve a pénzért bármire kapható cigányképû suhancokról. Félreértés ne essék, továbbra is hiszünk fajunk felsõbbrendûségében, de tudomásul vettük, hogy jelen állapotában a magyarság nem alkalmas a fenti célok kivitelezésére, ezért külföld irányába fordítottuk tekintetünket, 185 és 199 cm közötti magas, jó felépítésû, árja külsejû, szõke férfiakat keresve (szlávok kizárva!). Õk azok, akik erõt, magabiztosságot sugároznak kifelé, és õk azok, akik láttán megretten még a legnagyobb szájú izraelita is. Így aztán földrészünk számos pontjáról érkeznek a szereplõk: Németországból, Izlandról, Észtországból, Finnországból, Svédországból.

Ezek a férfiak alapos kiképzést kapnak, majd szövetségünk egyenruhájába bújtatva gyülekeznek a Nyugati téren. Ott szabályos falanx alakzatba rendezõdnek, és a Nagykörút - Andrássy út útvonalon felfejlõdnek a Kodály körönd irányába. A mindenre kiterjedõ pontossággal kidolgozott koreográfia német katonai indulókhoz lesz igazítva. Tegyétek a szívetekre a kezeteket, testvérek: lehet-e német indulón kívül másra menetelni? Aligha.

A Terror Háza elé érve - a falanx alakzatot megtartva - mindenki elfoglalja helyét, és rezzenéstelen arccal hallgatja csoportvezetõnk, Bácsfi Diana szónoklatát, illetve a várható zsidó provokációkat. A szónoklat végén nyilaskereszt alakzatot veszünk fel, és ekkor érkeznek meg a térre a marhavagonok. Ezekbe 500 forint belépõjegy fejében bárki beléphet, és saját szemével gyõzõdhet meg róla, milyen remek dolguk is volt ezeknek a zsidóknak annak idején: elsõrangú szellõzés, minden kocsiban illemhely és mosdó, és természetesen semmi zsúfoltság. Aki háborús idõkben ennél jobb viszonyok között utazott, az hazudik. A tüntetés végeztével rendben vonulunk el az Oktogon irányába. Egyszerre húzzuk tehát ki a hazugságok méregfogát, és végre igazi respektet teremtünk szervezetünknek a látványos felvonulással!

Hofschneider Vilmos,
Magyar Jövõ Csoport

-------------------------------

Kedves Barátaim!

Remélem nem veszitek rossz néven, hogy tegezlek benneteket. Egyrészt õszintén úgy érzem, most mindannyian barátok vagyunk, másrészt az ilyen vészterhes idõkben, amelyek a vészkorszakot idézik, nincs helye a formalitásoknak.

Mint valamennyien tudjátok, október 15-én a demokrácia védelmében vonulunk közösen a Terror Háza elé. Nem engedhetjük meg, hogy Bácsfi Diána keretleány és a parlamentben helyet foglaló legényei szalonképessé tegyék hazánkban a fasizmus ordas eszméit. Tartozunk ezzel Európának, tartozunk a nyilasok által elpusztított hatszázezer zsidó származású honfitársunknak, és tartozunk mindenekelõtt önmagunknak. Utcára vonulásunknak szomorúak az indítékai, ez azonban nem jelenti azt, hogy azt a nagy orrunkat lógatva kellene demonstrálnunk. Mutassuk meg, hogy nem félünk, hogy büszkén és vidáman is tudunk harcolni az elveinkért.

Elõször is szeretném megkérni homoszexuális polgártársainkat, hogy a rendezvényen másságukat a lehetõ legnyilvánvalóbbá téve jelenjetek meg. Ajánlom a fenék alatt centiméterekkel levágott szûk farmersortot, hozzá magas szárú bakanccsal és testhezálló fekete atlétatrikóval. Viselkedjetek, amilyen kihívóan csak tudtok, dobáljatok csókokat a helyszínen megjelenõ náci fiatalok felé. Ha elég közel tudtok hozzájuk kerülni, igyekezzetek hozzájuk dörgölõdzni, hogy egyenruhájukon keresztül érezzék merev péniszetek.

Zsidó barátaimnak javaslom, hogy õseik hagyományos viseletében, kaftánban jelenjenek meg a tüntetésen, akinek pedig nem kellõképpen dús a szakálla és a pajesza, az idejében szerezze be a szükséges kellékeket valamelyik jelmezkölcsönzõbõl. Mivel információink szerint a nácik vezére, Bácsfi Diána még sohasem volt férfival, ezért kérlek benneteket, õt "Goj szûzleány vérét csapolnánk" feliratú transzparensekkel üdvözöljétek. Legyenek készenlétben továbbá "Erger, Berger, Goldberger/Palesztin hullákkal teli a Holt-tenger" és "A nagyszüleim Auschwitzban nyaraltak, és én nem csak ezt a szar pólót kaptam a svájci bankoktól" feliratú transzparensek is, a kereskedelmi tévéknél dolgozó barátaink majd elintézik, hogy ezek látszódjanak az esti híradókban.

Mivel várható, hogy a nácik provokáció gyanánt a magyar himnuszt is megpróbálják elénekelni, ezért kérem mindannyiótokat, a demonstráció napjára tanuljátok meg a Tekintetes Úr együttes "Holokauszt kassza" címû számának a szövegét, amelyet honlapunkról holnaptól le tudtok tölteni.

A rendezvény ideje alatt Budapest forgalmasabb csomópontjain SZDSZ- és Népszava-pólókat viselõ fiatalok kábítószeres cigarettát igyekeznek majd minden kiskorú gyermek szájába adni. Ezért kérlek benneteket, saját csemetéiteket tartsátok távol ezektõl az emberektõl, mivel ezúttal kivételesen a cigaretták heroint is tartalmaznak majd.

Bár a magyar jobboldali pártokat is felszólítottuk, hogy velünk együtt vonuljanak fel a nácizmus térnyerése ellen, mi nem számítunk a megjelenésükre. Ha mégis észlelnétek közeletekben náciellenes jelmezbe bújt jobboldali provokátorokat, kérjük azonnal értesítsétek a rendezvény szervezõit, akik gondoskodni fognak ezeknek az elemeknek a lehetõ leggyorsabb megsemmisítésérõl.

Élményekben gazdag, liberális tüntetést kívánok mindnyájatoknak.

Gusztos Péter
Parlamenti képviselõ (SZDSZ)

--------------------------

Kollégák!

Az október 15-i tüntetésen az állomány feladata természetesen elsõrendûen a rendezvény lebonyolításának biztosítása. Ezen felül minden plusz csak a törvényileg elõírt feltételeknek szabályszerû megteremtése, az emberi biztonság és vagyonvédelem maximális betartatása, és a szakszerû rendõri munka elvégzése után lehetséges. Ezért jeleztük - megköszönve ugyanakkor szíves érdeklõdésüket - a Matula Magazin villanyújságnak, hogy minden további extra csak mindezen körülmények megteremtése után lehetséges. A helyszínt egyébként Gergényi Péter Budapest rendõrfõkapitánya személyes jelenlétével is garantálni fogja.

Amennyiben tehát a törvény által elõírt, fentieknek megfeleltetett feltételek realizálódnak a rendezvény során, akkor a rendõrség készen áll - szûkös anyagi forrásai teremtette eleve behatárolt mozgástér mellett - kedély-javító akciókra is. Ez összhangban van a két éve sikeresen futó, Európai Uniós támogatással is felvértezett "polgárbarát rendõrség" programunkkal, ami szoros együttmûködésben zajlik az önkormányzatokkal, civil, és más kisebbségi szervezetekkel.

Elsõsorban meglévõ infrastruktúránk kihasználása kerülhet napirendre az október 15-re bejelentett, és a BRFK megfelelõ osztálya által tudomásul vett rendezvényeken illetve demonstrációkon. Így például:

Együttmûködésben a Magyar Rendvédelem-történeti Társasággal úgynevezett korfestõ akciókra is készen állunk. Az inkriminált történelmi jelenségre reagálva a tüntetõk egy csoportját - amennyiben a közlekedési helyzet ezt megengedi - megfelelõ biztosítás mellett a közeli Duna folyam partjára kísérjük, és a terület lezárása után levegõbe lõtt dísz-sortûzzel köszöntjük. Elõre felhívjuk a tisztelt utazóközönség figyelmét, hogy ez csak a 2-es villamos forgalmának ideiglenes akadályoztatásával lehetséges, az ezzel járó kényelmetlenségekért szíves megértésüket kérjük.

A másik csoport számára - amennyiben nem kerül sor az elõzetesen kilátásba helyezett, törvény adta lehetõségek körébe tartozó kényszerítõ intézkedések megtételére - szintén készülünk hangulatfestõ programokkal. Számukra a "levente képzés" hagyományát idézzük fel, alkalmi gimnasztikázás lehetõségét biztosítva számukra. Dobbantó, szekrény, felemáskorlát és gyûrû áll majd rendelkezésre, hogy Lapid Lajos ezredes vezetésével rendkívüli edzést tarthassanak. A rendõrség behatárolt forrásaira való tekintettel ezért arra kérjük a Magyar Jövõ Csoport felvonulni szándékozó szimpatizánsait, hogy rövidnadrágot és atlétatrikót maguk számára biztosítsanak. Ugyanitt csuklóztatás is lehetséges, de errõl még folynak az egyeztetések.

Mindezeken felül szoros együttmûködésben a Supergroup csoporttal, a Kormányzati Kommunikációs Központ anyagi segítségével "Szivárványos Rendõrség" címû programunkat is bemutatjuk. Ennek keretében két, ég felé irányított vízágyúval, napsütéses idõjárás esetén szivárványt produkálunk az Andrássy út - Eötvös utca sarkára. A látványos és vidám gesztus egyben figyelmeztetés is a radikális csoportok számára, hogy a sokszínûség vonzó, a tolerancia pedig társadalmi kívánalom.

Ezen felül az Országos Rendõrnapokon már nagy sikerrel bemutatkozó Kutyás és Kerékpáros Alosztály bemutatója is megrendezésre kerül. Sajnálattal közöljük viszont, hogy nem tudunk eleget tenni a Matula Magazin kérésének, miszerint az inkriminált sajtótermék logójával ellátott pink színû gumibotokat biztosítsunk Bácsfi Diána és Vásárhelyi Mária számára, akik a benyújtott javaslat szerint a tárgyakat vaginájukba helyeznék a rendõrség készenléti csoportjának segítségével. Erre szûkös anyagi forrásaink miatt nem kerülhet sor. Csapatzászló felvonása viszont lehetséges, további egyeztetés végett munkatársunk várja a megkeresésüket.

Üdvözlettel:
Homoki-Szabó Attila r. tizedes










Matula Magazin © Minden jog fenntartva. 1995-2006 | Megjelenik, amikor megjelenik, kábé kéthetente. | Médiaajánlat | Impresszum