1995-2006, 11. évf. #021 


Hírügynökségi jelentések

Matula Press - Fenék Tibi jelenti... Ki kell irtani a Népszava szerkesztőségét... Cini az oroszlánketrecben... Nem vicc az Egy forint mozgalom... Turistalázadások világszerte... Baby Gabi kabbalista lett...

Fenék Tibi jelenti
TIBI BÁCSI MEG A CINI

Na szevasztok. Hát még mindig ki vagyok akadva, hogy a Zalatnay Cinit leültették! Normálisak ezek? Egy sex-icont? Most embert ölt, vagy mi a fene? Hát az a Playboy címlap az minden rendes férfi féltett kincse! Azért látszik ám, hogy ki az igazi no a sok playboynyuszi között! (Akiket persze szintén jól megtekernék :DDD)

Most sajnálom csak, hogy annak idején a katonaság után nem felvételiztem a jogra :(

Mert így az elso dolgom az lenne, hogy hoznék egy törvényt: ilyen cicikkel senkit sem lehet bebörtönözni :DDDD Aztán meg bíróként még jobb helyzetben lenne a Tibi ;)) Kiküldenék a terembol minden tanút, ügyvédet, ügyészt, fogalmazót, és csak mi ketten maradnánk a Cinivel. Na gyorsan, mondanám, le kéne ám venni azt a blúzt meg azt a melltartót. Azoknak a ciciknek törodés kell, mint a szolonek - a permetezést Tibi bácsi vállalja :DDDDDDDDDD

Aztán meg mi az ítélet? Hát hogy, hogy nem, felfüggesztett :DDDDDDDDDDDD

KI KELL IRTANI A NÉPSZAVA SZERKESZTÕSÉGÉT

BUDAPEST (2004. szeptember 25.) - A Népszava címû politikai napilap valamennyi munkatársát a legsürgõsebben el kell pusztítani, döntött szerkesztõségi ülésén a hírhedt szélsõjobboldali hecclap, a Matula Magazin. A revolveres újságírói technikáiról ismert honlap tegnap kiadott közleménye szerint a Népszava minden egyes munkatársát ki kell végezni, kivételt csak a lap gépírónõi képeznek, akik bûnbánó magatartásuk esetén huszonöt éves internálással megúszhatják.

A kommüniké különösen éles hangnemben fogalmaz a lap fõszerkesztõjével, Németh Péterrel kapcsolatban, akit "a lehetõ legrövidebb idõn belül fel kell koncolni az elsõ körúti lámpaoszlopra, akkor is, ha kiderül, hogy nem is zsidó". A Matula Magazin egyik munkatársa a Matula Magazinnak elmondta, egyúttal arra is felszólítják a felelõs magyar kormányt, hogy valamennyi Népszava-olvasó állampolgár számára tegyék kötelezõvé egy világosan látható, megkülönböztetõ jelvény viselését.

CINI AZ OROSZLÁNKETRECBEN

KISKUNHALAS (2004. szeptember 24.) - Nem mindennapi ötlettel állt elõ egy cirkuszos, hogy segítségére siessen Zalatnay Saroltának börtönéveinek letöltésében. Markos Bálint vállalkozó saját tulajdonában álló utánfutós oroszlánketrecét ajánlaná fel, hogy az énekesnõ turnékat vállalhasson a kalocsai börtönbõl is. "Cini vonaglana a rácsok mögött jó kihangosítással. A rácsok miatt nem tudna megszökni, valaki meg, mondjuk én, ostorral is csapkodhatna, hogy ne élvezze annyira az éneklést, mert az összeegyeztethetetlen a büntetéssel" - nyilatkozta nem kevés lelkesedéssel a cirkuszos. A Matula Press nem kereste fel Zalatnayt, mert az utóbbi idõben fûnek-fának nyilatkozik, és a hírnevére sokat adó hírügynökség szerint nem lenne exkluzív a megszólaltatása.

NEM VICC AZ EGY FORINT MOZGALOM

BUDAPEST (2004. szeptember 26.) - Már több mint kétszázezren csatlakoztak az indulása idején még komolytalan viccnek gondolt Egy forintos mozgalomhoz. A legutóbbi egyforintos tagfelvételi gyûlésen már komoly pénzügyi szakemberek, közgazdászok is aláírták a belépési ívet. Az Egy forint nevû civil szervezõdés nyár elején alakult meg, célja, hogy a költségvetési és államháztartási hiány számadataival kapcsolatban kialakult zûrzavart megszüntesse. A mostani, tizenkettedik alkalommal megrendezett gyûlésen egyébként semmi újdonság nem történt: nagy kivetítõkre a büdzsé a kormányzat és az ellenzék által hangoztatott, egymástól eltérõ adatait vetítették, majd elsötétült a kép, és az összegyûlt emberek kiabálni kezdték, hogy "Egy forint, egy forint!", majd nevettek. A Matula Press által megkérdezett belsõsök szerint nem az újdonságot keresik az emberek, abból elegük van. "Egyszerûen csak jó, hogy «Egy forint!»" - fogalmazott egyikük.

TURISTALÁZADÁSOK VILÁGSZERTE

LLORET DE MAR (2004. szeptember 11.) - Huszonkét rendõr és harmincöt turista halt meg csak az elmúlt hétben a világ számos üdülõhelyén kitört turistalázadásokban. A legújabban ´turistaterrorizmusnak´ nevezett jelenség 2004 júniusában söpört végig a legismertebb dél-európai üdülõhelyeken, Horvátországban, Olaszországban Franciaországban és Spanyolországban, ahol a magas árakkal és alacsony minõséggel elégedetlen német és amerikai nyugdíjasok kirakatokat törtek be, boltokat fosztottak ki, ezzel a jóléti társadalmak a hetvenes évek utáni újabb válságát robbantva ki.

Az összecsapások augusztusban, sõt szeptember elsõ felében is hasonló intenzitással tomboltak, eddig összesen 788 halottról számoltak be. A Costa Braván bekövetkezet lloret-de-mar-i vérengzésnek csak 50 áldozata volt. A magyar üdülõhelyek a balaton-parti turizmus visszaesése miatt békések maradtak, leszámítva egy augusztusi incidenst, amikor három német turista eltérített egy traktort Balatonszepezd környékén, és a nádasba hajtottak az elszabadult mezõgazdasági jármûvel. Az esetben mind a három nyugdíjas medencecsonttörést szenvedett.

BABY GABY KABBALISTA LETT

BUDAPEST (2004. szeptember 9.) - Baby Gaby ezen a szombaton titokban Haifába utazott, hogy egy kabbalista szertartáson vegyen részt, értesült a Matula Magazin. Gaby mellett Madonna is részt vett a nyugati sztárok között mind népszerûbb misztikus szeánszon, igaz, sajnos nem találkoztak, mert az amerikai popcsillaggal pont elkerülték egymást. "Madonna az elõzõ héten járt ott, de így is nagyon jó volt az egész!" - nyilatkozta Gaby, akinek arra is jutott ideje, hogy Darabokra szakítod a szívem címû slágerével egy helyi diszkóban mindenkit levegyen a lábáról. Baby Gaby hozzátette, hogy tudomása szerint Britney Spears is kabbalista lett.










Matula Magazin © Minden jog fenntartva. 1995-2006 | Megjelenik, amikor megjelenik, kábé kéthetente. | Médiaajánlat | Impresszum