1995-2006, 11. évf. #016 


Hírügynökségi jelentések

Matula Press - Megalakult a Magyar Gyilkos Párt... Budapest Óz birodalmába került... Koplárovics aggódik Torghelléért... Bush-milliók a pénisznagyobbítás-programnak... Medgyessy 13 gyereket vásárolt.

MEGALAKULT A MAGYAR GYILKOS PÁRT

BUDAPEST (2004. június 8.) - Magyar Gyilkos Párt (MGYP) néven új szervezet árnyalja tovább a magyar politikai élet palettáját. "A párt jelenleg negyven fõt számlál, de folyamatosan érkeznek megkeresések, ugyanis egyre többen kiábrándultak a nagy pártok semmitmondó sárdobálásból, és komolyabb eszközökhöz nyúlnának" - jelentette ki a párt elnöke a Matula Pressnek. Solymász T. Albert pártjáról elmondta még, az MGYP nem a vitára, hanem a leszámolásra helyezi a hangsúlyt, ellenfeleiket fegyverrel kényszerítik vagy az átállásra, vagy a visszavonulásra. Jövõbeli terveikrõl szólva elmondta, fegyveres felvonulásokat szerveznek majd szerte az országban, és merényleteket követnek el a többi párt képviselõi ellen.

BUDAPEST ÓZ BIRODALMÁBA KERÜLT

BUDAÖRS (2004. június 10.) - Budapest, a magyar főváros több tízezer kilométerre került a Kárpát-medencétől, tudta meg a Matula Magazin. Június 9-én ugyanis egy tornádó az egész várost elrepítette. A "Kelet Párizsának" is nevezett magyar metropoliszt végül Óz, a Nagy Varázsló birodalmában tette le a szél. A budapestiek egyelőre alig vették észre a változást, Magyarország többi részén azonban máris komoly vita alakult ki. Egyrészt arról veszekednek a vidéki magyarok, hogy mit tegyenek a Budapest helyén tátongó lyukkal, másrészt képtelenek új fővárost választani. Debrecen, Pécs és Szeged egyaránt magának követeli a megtisztelő címet, de jelentkezett már Dunaújváros, Székesfehérvár és meglepő módon Veresegyház is. Utoljára az amerikai Kansas Cityből vitt el a szél egy lakost kutyájával együtt Óz birodalmába, de akkor az hurrikán volt, és nem tornádó. Az Európai Bizottság már jelezte, hogy az 1,7 millió lakossal csökkent lélekszámú Magyarország 24 helyett csak 19 képviselőt küldhet majd az Európai Parlamentbe.

KOPLÁROVICS AGGÓDIK TORGHELLÉÉRT

ZALAEGERSZEG (2004. június 6.) - Koplárovics Béla szerint nagy veszélyben van Torghelle Sándor. A ZTE labdarúgója, aki a Manchester United ellen győztes gólt szerzett csapatának, azért félti Torghelle Sándort, mert esetleg őt is lehetetlen helyzetbe hozza a labdarúgó-maffia. Mint ismeretes, a MU elleni meccs óta Koplárovics szinte eltűnt, még a ZTE csapatában sem lehetett kezdőember. Torghelle a múlt hétvégén a német válogatottat lepte meg két góllal, és hasonló ünneplésben részesült, mint annak idején Koplárovics Béla. "A diadal azonban csalóka, utána jön a nagy csalódás. Elfelejtenek, otthagynak, kihagynak, hacsak nincs olyan menedzsered, aki lefizeti az MLSZ-t. Sanyinak szegénynek nincs is még csapata, eljönne az MTK-ból, de látszik, hogy neki sincs jövője." Az elkeseredett Koplárovicscsal egyébként Nyilas Elek is egyetért, aki úgy érzi, méltatlanul feledkeztek meg róla is.

BUSH-MILLIÓK A PÉNISZNAGYOBBÍTÁS-PROGRAMNAK

WASHINGTON D.C. (2004. június 10.) - A pénisznagyobbításhoz szükséges tömlõssejtek köldökzsinórvérbõl kinyerhetõ õssejtjeinek szabad kutathatósága mellett lobbizik az egykori first lady, Barbara Bush, George W. Bush édesanyja. Az Egyesült Államokban bevett szokásnak számít, hogy híres személyiségek alapítványok számára gyûjtenek pénzt, vagy a törvényhozásban küzdenek azért, hogy a gyógyíthatóság érdekében szabadon legyenek kutathatók bizonyos törvényben szabályozott területek, így küzd az Alzheimer-kór leküzdéséért Nancy Reagan is, akinek férje, Ronald Reagan, az USA 40. elnöke a ma még gyógyíthatatlan betegségbe halt bele. Barbara Bush a pénisznagyobbítás genetikai és sebészeti sikerének érdekében két hónapja kezdett politikai érdekérvényesítésbe.

MEDGYESSY 13 GYEREKET VÁSÁROLT

BUDAPEST (2004. június 5.) - Tizenhárom gyermeket fogadott örökbe szerdán Medgyessy Péter, miniszterelnök, és ezzel két gyermekkel megelõzte politikai riválisát, Orbán Viktort, aki jelenleg tizenegy gyermekkel rendelkezik. A két politikus közötti gyerekverseny a választási hajrában vette kezdetét, miután az MSZP-nek dolgozó amerikai kommunikációs szakértõk javaslatára Medgyessy Péter is gyerekekkel körülvéve kezdett kampányolni. A miniszterelnök május elején négy, majd még két gyereket fogadott örökbe, ám miután Orbán "rálicitált" a Fóti Gyermekvárosból tizenhárom 3-6 éves kisfiút és kislányt fogadott örökbe.










Matula Magazin © Minden jog fenntartva. 1995-2006 | Megjelenik, amikor megjelenik, kábé kéthetente. | Médiaajánlat | Impresszum