1995-2006, 11. évf. #016 

mise
Tripper és szifilisz!

Kocsis atya - Kocsis atyán nevet az egész egyházmegye, mert gyülekezete egy kisebb afrikai országra való nemi betegséget szedett össze. Szegény atya, kezdheti elõlrõl.

Gyülekezetem! Szájbabaszott hülye magyarok, híveim!

El vagyok kenõdve, és dühös vagyok mint Jónás Ninivénél! Nem azért mert nem sikerült eladnom a Ladámat, Imre bácsi, legyen már csendben, mert kikapcsolom a gégemikrofonját! Hát miattatok vagyok csüggeteg, barmok! Hogy miért?

Tripper és szifilisz!

Megmondtam, nyomorult birkák, hogy Isten megbüntet benneteket, amiért gyalázatosak vagytok, paráznák! Az hagyján, hogy nem imádkoztok, de még a pöcsötöket sem tudjátok megmosni, azért ez kicsit túlzás! Hát az egész egyházmegye rajtam röhög! Kocsis atya gyülekezete rühös és kankós, a falura meg azt mondják, hogy Szabolcs megye Szodomája.

Most pedig imádkozzunk, ahogy tanítottam:

Uram, add, hogy legyen erõm a hithez! Adj reményt bûnös lelkemnek, hogy megtaláljam a Hozzád vezetõ utat! Add, hogy legyen Kocsis atyának sportkocsija, hogy célhoz érjen! A gyerekeknek boldogságot, az öregeknek megbecsülést adj, a felnõtteket meg szeressed! Mindenki hülye Kocsis atya kivételével, oh Uram, de szeresd az embereket mégis! Nehéz a kereszt, amit adtál nekem, Jézus, de neked sokkal rosszabb volt, nekem azért legyen jobb egy kicsit! Lehessen alvás közben is imádkozni! Becsszóra nem leszek szájbabaszott hülye magyar katolikus, hanem Kocsis atya vezetésével kilábalok évek óta tartó lelki válságomból! Agnus Dei, Igitur Imperator, Kriksz kraksz, Veni Vidi Juventusz, Ámen!

Tripper és szifilisz, és a gomba! Micsoda balfasz gyülekezet vagytok? Hát, hogy az Isten nyavalyájába vakaródzik itt mindenki? Abbahagyni!

Szájbabaszott hülye magyarok, híveim!

Az elmúlt hetekben csak arról hallottam gyóntatás közben, hogy itt viszket, ott viszket, itt folyik valami sárga, ott csurog valami zöld, itt piros pöttyök, ott nagyobb szemölcsök! Mintha a középkorban lennénk, mindenki jól elkapott valamit. Én jól tudom, nyomorultak, hogy ingyen jött a pornófilm a kábeltévén két hétig, de mióta variálunk mi az Ördöggel? Mióta áll fel a fasza egy tökös katolikusnak, ha olyan nõt lát, aki nem a felesége? A Szûz Mária nevére, Káin-lelkû testvéreim, mióta mereszt a fehérnép nedves szemeket más férfiember tomporára? Mióta lehet paráználkodni?

Nem, Pista bátyám, nem a tévépornó óta! Értsétek már meg, azért mert égre meredõ antenna van a tévé tetején, az nem azt jelenti, hogy a Jóisten sugározza! Én tudom, hogy viszonylag ritkán jelentkezik nálatok a Mindenható személyesen, de továbbra is hinnetek kell bennem: Isten van, kézen fogva fogunk a mennyországba masírozni, ha nem csináltok belõlem bóhocot.

Hát mit gondoltok, hogyan fogok a püspök úr elé állni? Mit fogok neki mondani, amikor megkérdezi: "Na, Kocsis atya, hogy szolgál a gyülekezet lelki egészsége?" Azt válaszoljam, neki, hogy elvitt titeket a vérbaj?! Hát úgy fognak rajtam röhögni, hogy megrepednek a pannonhalmi harangok!

Bizony irtóra viszket, és ég most midenkinek! Állatok vagyunk? Ugye, hogy nem! Akkor mindenki tudja, mit tett, igaz? Nem? Akkor mégis állatok vagyunk? Na jó mindegy, hagyjuk ezt! Itt az ideje az elpirulásnak és a magunkba szállásnak. Elõször is tegye fel a kezét az, akinek trippere van! Nagyon jó! Most az, aki szifiliszes lett! Hát ez oltári! A gombások is mutassák meg magukat! Legalább a többiek egészségesek! Tudom, Juhász néni, tudom, magának már nincs sok hátra, de ne akarjon maga is nemi beteg lenni!

Szájbabaszott hülye magyarok, híveim!

Na mit gondoltok, idióták, miért találtuk ki a házasság szentségét? Ötlet? Semmi? Az anyátok istenit! Bizony azért, hogy ilyen ne történhessék meg, ezért, nem másért. Egy kankós katolikus már majdnem olyan alávaló, mint egy sánta baptista! De ha már megszegitek egyházatok legalapvetõbb törvényét, akkor legalább csináljátok tisztességesen és húzzatok gumit a redves faszotokra!

Isten a szerelmet azért adta az embernek, mert tudta, hogy egy rakás szerencsétlenség vagytok, és minden gondolatotok a baszás körül fog forogni. Hogy mégse háljatok fûvel-fával mint a majmok, Isten a szerelmet és a nemi betegségeket szabadította rátok, hogy kínlódjátok meg minden pillanatát a hûtlenségnek. És minekutána ti most hetekig gyötrõdni fogtok, nem is kell bûnbánatot tartanom.

A szentmise véget ért, Istennek legyen hála, és térdepeljetek kukoricára a kollektív bûnösség jegyében, basszátok meg!

Ámen.










Matula Magazin © Minden jog fenntartva. 1995-2006 | Megjelenik, amikor megjelenik, kábé kéthetente. | Médiaajánlat | Impresszum