1995-2006, 11. évf. #014 

olvasói levelek
"Mi ennek az oka?"

Matula Magazin - Nagyságunkat mi sem bizonyítja jobban, hogy nem csak egy maroknyi õrült ostromol minket a bajaival, hanem immár a közvéleménykutatók is akadályozzák a békés munkánkat. Hangok... a fejünkben... nemszabad... mindjárt felrobban.

Kedves Matula!
Elnézésedet kérem, ha már több hasonló kérdõív megtalált. Bár készültek már különbözõ blogfelmérések, a magyar blogoszféra reprezentatív feltérképezése még nem történt meg. Ehhez az átfogó szociológiai felméréshez kérem a segítségedet. Kérlek válaszolj az alábbi kérdésekre a weblog@mailbox.hu címen. Együttmûködésedet elõre is köszönjük.
Nemed:
Korod:
Foglalkozásod:
Legmagasabb iskolai végzettséged:
Mikor, milyen forrásból értesültél elõször weblogok létezésérõl?
Mikor kezdtél blogot írni?
Mi vezetett arra, hogy blogot írj?
Blogodat saját vagy álnéven írod?
Valóságos környezetedben tudják, hogy blogot írsz? Ismerik virtuális személyiségedet?
Milyen gyakran frissíted a blogodat?
Elõfordult, hogy hosszabb idõre abbahagytad a blogírást? Miért?
Milyen típusú blogot írsz? (személyes napló jellegû, magazin jellegû, gyûjtemény jellegû)
Átlagosan mennyi idõt töltesz blogírással, illetve blogolvasással?
Mennyi blogot olvasol rendszeresen? Melyeket? Van-e kedvenced?
Mennyi látogatója van a blogodnak egy átlagos napon?
Építettél-e ki értékes, hosszú távú kapcsolatokat a blogging révén? Hány bloggerrel tartasz fenn online kapcsolatot? Milyen gyakorisággal kommunikáltok?
Hány bloggerrel tartasz fenn kapcsolatot a valóságban? Milyen gyakorisággal találkoztok személyesen?
Hány olyan bloggerrel tartasz fenn kapcsolatot a valóságban, akikkel blogon keresztül ismerkedtél meg? Milyen gyakorisággal találkoztok személyesen?
Fogalmazd meg, miért írsz blogot, számodra mi a célja, értelme! Hozott-e változást az életedben, hogy blogot írsz? Ha igen, milyentekintetben?
Számodra van-e valami hozadéka, haszna? Mi az?

Kedves Felmérõ!

Leveled valamiféle olyam intelligenciát, társadalomtudósi ösztönt és még legalább nyolc jó dolgot áraszt, hogy ki sem merjük tölteni ezt a kérdõívet. Arra az apróságra azért felhívnánk a figyelmed, hogy kiváló weboldalunk a blog egyetlen ismertetõjelét sem viseli magát azon kívül, hogy az interneten van. Ez azonban ne zavarjon, amit csinálsz, azt jól csinálod. Higgy magadban!
Egyébként elég sok bloggerrel tartunk fent kapcsolatot a "valóságban", legalábbis ha az valóságnak számít, hogy a mûfaj valamennyi nõi képviselõjét megdugtuk. A banki alkalmazott grafománt, az önbizalomhíányos újságírót meg a harcos feministát is.

Üdv,
Matula

Hallo!
Hallgattok tik meg lee chint? Vagy esetleg alif treet?
Csak azert, mert neha eleg emberes zenek vannak a subba playlistben, ezek meg azt a kategoriat mindenkeppen kimeritik..
Naszijasztok!
Balazs

Kedves Balázs!

Megértjük, hogy Te is kerestél egy ürügyet a barátkozásra, és tulajdonképpen tiszteljük, hogy le mered írni a neved. Így rögtön tudhatjuk, hogy valójában mi is vagy. Sajnos mi nem vagyunk azok, így esélyed sincs, ne is próbálkozz új ürüggyel. Ha nem csak randizni akarnál velünk, akkor a Subbaculcthával kapcsolatos érzéseidet velük vitatnád meg, és nem minket fárasztanál.
Mostanában egyébként állatos zenéket hallgatunk inkább.

Üdv,
Matula

Szevasztok!
"a Sweet Child O'Mine gitárintrója a hangszer történetének tíz legnagyobb alkotása között van"
Azt hiszem a sweet child pont azt a szerepet tolti be az appetiteon mint a november rain a use your illusion.
Egyebkent meg a macska muzikalisabban vernyakol dugas kozben, mint ahogy Axl mert szerintem megiscsak neki a legfrankobb a neve, hiaba hagytatok ki a sorbol Rose enekel.
Kamaszkorotokba beindultatok a guns and rosesra, mert milyen kemenyek most pedig mar utaljatok es orultok, hogy vegre lefikazhatjatok a faszra az egeszet, ugy hogy kozben meg dicsoititek is.
Szerintem komoly onvizsgalatot kellene tartanotok reggelente, illetve estenkent (akar fogmosas kozben is) es hamar rajonnetek, hogy nincs is akvariumotok...
turmixgep gyerekek

Kedves turmixgep gyerekek!

Örülünk, hogy a Axl Rose-ról a szex és a cicák, a fikáról a fasz, a fogmosásról pedig az akvárium jut eszedbe. Nagyon érdekes figura vagy, már az aláírásod is olyan bizarr. Többet viszont ne írjál, mert ilyen köcsögségekre csak egyszer szoktunk válaszolni.

Üdv,
Matula

szia,
korrekt cikked a magyar ujsagiras nyomorusagos helyzetjerol teccett. tenyleg, na.
amit hianyol a magamfajta ecceri olvaso az a figyelmedet valamely oknal fogva elkerulo ES Agora rovatanak szelleme. szvsz ha erdemi temahoz nyul vmely ujsagiro, legyen az akar a Matula szerkesztoje, nem teheti meg, hogy semmifele helyet nem biztosit a kulonbozo nezopontok utkoztetesere.
(azert is hivatkozom fent emlitett rovatra, hogy meg veletlenul se gondolj vmely internetes forumra (bar anno volt abbol is mertekado, szinvonalas eszmecsere lehetoseget ado; mulik az ido. ad vocem: Bede: Skriblerek etc)). helyesbitek: megteheti, de szerintem nem ez a kovetendo pelda. persze nem lenn szerencses, ha ezt most felhivasnak venne a t.szerkesztoseg. igy is kezd a Matula tobb lenni, mint egy ude folt a .....
csaigytovabb, bocs az alkalmatlankodasert
udv,
mint fent

Kedves mint fent!

Nagyon örülünk, hogy szerinted a Matula több, mint egy üde folt. Ugyanakkor javasoljuk, hogy ezt oszd meg az ÉS Agora rovatában, hátha ott a mondanivalódnak a többi részét is megértik. Megnyugtatunk, hogy soraidat nem vette nem szerencsés felhívásnak a szerkesztõség.

Üdv,
Matula

Kedves Bede Márton!

Hadd hívjam fel figyelmedet arra az amúgy elhanyagolható jelentõségû tárgyi tévedésedre, miszerint csak Orosz József tartózkodott volna Irakban a háború idején.
http://href.hu/x/rk
További legjobbakat kíván:
rr.)

Kedves rr.)!

Nem. Ez nem jelentéktelen. Bede Mártont kivégeztük.

Üdv,
Matula

Hello,
Az MTI-nek van tudósitója Irakban novembertõl, bár a neve nem ugrik be, de a gyerek fotós is egyben. Más kérdés, hogy nem csinál magából megasztárt, meg, hogy mindenki leszarja, hogy végül is mi történik Irakban.
Üdv
Ritter Tamás

Kedves Tamás.

Basszameg. Most feltámasztottuk.

Üdv,
Matula

Kedves Matula!

Nagyon vártam az új számot, erre sem Tömeggyilkos VB sem Kocsis atya... Mi ennek az oka?

Danee

Kedves Danee!

Azt akartuk, hogy olvasd egy kicsit a többi rovatot is. Az atya lelki napokon vett részt, a második elõdöntõ pedig a rossz idõjárás miatt elmaradt. Késleltetünk, hogy tovább élvezz, te barom!

Üdv,
Matula










Matula Magazin © Minden jog fenntartva. 1995-2006 | Megjelenik, amikor megjelenik, kábé kéthetente. | Médiaajánlat | Impresszum