1995-2006, 11. évf. #013 

olvasói levelek
"Hadd nyaljam picit a seggeteket"

Matula Magazin - Házi pszichológusunk elemzése még minket is meglepett. Szerinte a minket olvasók szinte száz százaléka homoszexuális. A hozzánk érkezõ olvasói leveleket valamennyi helyesírási hibájuk társaságában tesszük közzé.

Kedves Matula!

Hadd nyaljam én is picit a seggedet/seggeteket!
Amióta a jobbik reklámozott Titeket, fel szoktam nézni ide, és mindig szénné röhögöm magam. A hírügynökségi jelentéseket és az olvasói levelekre a válaszokat szeretem a legjobban.

Mindent bele!
Üdv: G

Kedves G!

Hmmm... hmmmm... hmmmm!!!! Hmmmm... Most akkor bepucsítok, és szép lassan dugd be a középsõ ujjad. Vigyázz, mert ezt még én sem próbáltam soha. Uuuuu.... VIGYÁZVA, BAZMEG!!! Hmmmm... Beleütköztél valamibe? Hmmm... Akkor most azt simogasd.
Soha nem gondoltuk, hogy egyszer ennyire hálásak leszünk a Jobbiknak.

Kösz,
Matula

Drága Matula!

A 20-as listáról van szó, mi másról is lenne. A sok fasszal szemben le szeretném szögezni, hogy a lista gondosan válogatott, mértékletes és irányadó, egyaránt kivételes szerkesztettségében és arányosságában ; ideje volna, hogy a Kultúrális Örökség Minisztériuma CD-re nyomja és díjmentesen eljuttassa minden háztartásba.

Néhány egészen apró kiegészítesem lenne:
1.) Szécsi Pál Távollét címû száma ( "Emlékszel, utolsó beszélgetésünket egy száguldó mentõautó szirénája szakította félbe..") mint már utaltak is rá, igenis hiányzik. Nincs szívem kilökni sem a GM49-et, sem az LGT, de ez valóban durva hiátus. Javaslom a 21-es listát.
2.) Hiányolom Zoltán Erika "Madonna" címû számát. A honi dadaizmus legigazabb felvétele, aki errõl nem vesz tudomást az hülye.
3.) Elsõ kézbõl tudom, hogy Bucó egy fasz, és az Anyátokba is csak szánalamból vették be, anno. Ez persze nem fontos, de jólesett leírnom.
4.) Hol van az Ápolók? Gyerekek! Hol van az Ápolók?
5.) Hol van a Tormentor?
6.) Ha (nagyon helyesen) jegyzitek Cseh Tamást, mi a faszomért nem ismeritek Dévényi Ádámot?
7.) A Kampec Doloresért is vérzik a szívem. Legalább egy ajánlást a fülszövegbe!
8.) A nagy büdös faszt a legjobb magyar hip-hop a Dopeman.

A lista egyébiránt tökéletes, külön köszönet az MP3-akért.
Millió rózsaszál:
Rezsõ

Kedves Rezsõ!

Szõrszálhasogatásod, pedantériád és lexikális tudásod nem vall igaz férfira. Gyere végre elõ.

Millió rózsaszál, szexiboy!
Matula

Kedves Mat.Mag.!

Nagyon jól szórakoztam legutóbbi számotok - Bede Márton által jegyzett - azon írásán, mely szerint a crack mellett Gyurcsány Ferencet tartjátok a jõvõ Mo.-ra leselkedõ borzalmainak egyikeként. Õszintén örülök, hogy végre van egy ember a szocik között, akitõl még ti is

féltek! Eddig nem tartottam túl sokra Gy.F.-et (bár, aki ennyi milliárdot össze tud szedni ennyi idõ alatt, az nem lehet egy hülye ember), de most, hogy kedvenc magazinom ilyen hízelgõ kontextusban foglalkozott vele, kénytelen vagyok másként tekinteni rá. Féktelen cinizmusotokkal és enyhe nihilizmusotokkal eddig szinte mindenkit sikerült nevetségessé tennetek (O.V.-tól Mehmet Talaat-ig), erre most jön egy szürke, unalmas (legalábbis eddig annak látszó) miniszter, akit olyan szinten démonizáltok, hogy az rá nézve már hízelgõ. Ezzel, tudatosan vagy sem, de ti is ugyanúgy Gy.F. seggét fényesítitek, mint Bárdos vagy a többiek!
A magam részérõl, én mostantól kitüntetett figyelemmel (bármit is jelentsen ez) fogom az õ pályafutását kísérni, sõt megindítom a htttp://gogyurcsanygo.uw.hu rajongó honlapot is.

Gratula Matula!
Üdv: Béla, aki megmondja

Kedves Bé.aki.megm.!

Leveled elsõ és figyelmetlen átolvasása után a felületes szemlélõ azt gondolhatja, hogy te egy vaslogikával megáldott, intelligens Matula-olvasó vagy. Igazad ugyan nincsen, hiszen kiváló szerzõnk, Bede Márton sehol nem állította, hogy Gyurcsány Ferencet komolyan kéne venni, neadjisten félni kellene tõle. Egyszerûen csak éles szemével megállapította, hogy itt bizony magával az ördöggel van dolgunk.
Itt kapcsolódnánk ahhoz, amire leveled másodszori elolvasása után bárki rájöhet. Ki is fél az ördögtõl? Te. Félnek az igazi férfiak az ördögtõl? Nem. Tehát te buzi vagy.

Üdv,
Matula

T. Szerk!

Ez most nagyon összejött, erõs lett az új szám. Full komolyra. Sokat kacagtam, na, a Mancs-KK poén kivételesen éles volt.

GZ

PS.: Ha lehet, ne rakjátok már ki ezt a mailt, jó? Nem azért írtam, hogy picsán legyetek nyalintva, vagy hogy. Hanem azért, mert ez az egyetlen módja annak, hogy kifejezzem elismerésem.

Kedves GZ,

Persze.

Üdv,
Matula

hello,
azert ti sok genyot meg tacsot meg buvarok remenykednek-et olvastatok, nem? kurva jo, de tenyleg. utoljara akkor rohogtem ennyire, amikor par eve ujra a kezembe kerult nehany genyo es tacs peldany.

viszont ez: "A húszas listánkon egyetlen annyira szar zenét játszó együttes sincs, mint Pozsonyi Bucó Ádám akármilyen néven futó aktuális produkciója." bameg, a tekintetes ur tenyleg egy szar, de nehogy mar a gecizok szar legyen zeneileg! Ja meg meg annyi, hogy a szokimondo szovegek nevu zkr-t kifelejtettetek buco zenekarai kozul, pedig az aztan igazan jo. ha ez esetleg meg kimaradt volna eddig, olvassatok ilyet: http://punkportal.hu/article.php?id=178 zsenialis.

udv, vt

Kedves vt,

Az általad említett "genyo" és "tacso" magazinokat nem ismerjük. Bucó szar zeneileg. Aki ezt vitatja, az Bucó kegyeiben akar járni, tehát le akar vele feküdni. Te kis buzink minekünk.

Üdv,
Matula










Matula Magazin © Minden jog fenntartva. 1995-2006 | Megjelenik, amikor megjelenik, kábé kéthetente. | Médiaajánlat | Impresszum