1995-2006, 11. évf. #011 

olvasói levelek
"Árad valami otromba fingszag"

Matula Magazin - Hát tényleg éppen zenéről akartok mivelünk vitatkozni? Miféle jóérzés forrása lesz ebből tinektek? Le kell ülni, elolvasni a Matula aktuális számát, aztán írni egy kedvesen benyalós levelet. Pofonegyszerű.

már egyszer írtam a cégnek, hogy hiányoltam a KFT-t., de hogy mondjuk zorán, és szécsi pál lemaradt még nagy nehezen lenyeltem, de hogy a Hobós, Stabil Gyulás Vadászat produkció nincs a huszas listában, bebizonyította, hogy annyi agyatok van a zenéhez mint marék pillangónak. szaros punkzenekarok, meg undergroung idétlenségek (első-második helyezett pl.) hátra a 20. helyezés környékére max. Aligha került volna be jópár együttes a tizes listába, ha tartjátok magatokat a cikk címében megfogalmazott kitűzésekhez (mármint a legjobb produkciók). mindamellett, hogy nem értetek a zenéhez, jó olvasni a firkálmányaitokat.

üdv a sokkal okosabb:
b.

Kedves b.!

Más testi fogyatékosságaival viccelődni, amikor még zenei ízlésed sincs, hát az nagyon súlyos. Stabil Bill, mi??? Deák Bill Gyula azzal a fél lábával is többet tesz Magyarországért egy nap, mint amennyit te a két lábaddal egy élet alatt fogsz. Te tulajdonképpen semmire nem használod a két lábadat azon kívül, amikor az anyád nejlonharisnyájában beállsz az előszobátok tükre elé, és a két combod közé hátraszorítva a tökeidet úgy csinálsz, mintha pinád lenne. Hogy vert volna meg inkább téged a jóisten a Gyula helyett!

Üdv,
Matula

Csõ! Az egész site-ból, de különösen az olvasói levelekre írt válaszaitokból árad valami otromba fingszag.
Elhihetitek, mert nekem még seggemben is fejem van.
Üdv: qzy

Kedves qzy!

Nem akarsz blogot írni? A testi adottságaid már megvannak.

Üdv,
Matula

Nektek nem rohad meg a salsa nachos öntet? Nekem rendre megpenészedik. Pedig nem abból zabálok hanem még ki is szedek belőle kanállal egy másik tálcára, amiből tunkolhatok alkalmanként.
Udv:
Haszprus

Kedves Haszprus!

Nekünk csak a sajtos szokott berohadni, a sima piros salsa viszonylag jól tartja magát. Egyél gyorsabban.

Üdv,
Matula

Kedves Matula!

Lé-nyeg-re!
GM49 a húszban, baszod, Máté Péter meg sehol? Mi a fasz van veletek nyámnyilák? Fosom Tigrics kiemelést kap, hogy nem fért bele, ez hogy van?
Máté szelleme lemossa ugyan a gyalázatot, de ti menthetetlenek vagytok.Ti simán képesek lennétek egy kvarcjáték zenéjét is isteníteni, ha rá lenne írva, hogy nowave, vagy crustcore, vagy r'n'r, vagy akármi, amire kilendül a sznobmutató.

Süket faszok, maflaszok!
Matits István

Kedves Matits István (te fasz)!

Először hosszasan elmagyaráztuk volna, hogy itt többen azt sem tudják, mi az a nowave, nemhogy a crustcore, de aztán megláttuk a mailcímed végét. Sziget.hu mi??? Hát köszönjük, te fasz! Háthiszen temiattad pusztult ki a magyar könnyűzene! Idén is lesz Kongó Köcsög Müller a Nagyszínpadon a Bloodhound Gang előtt? Biztosan nem lehetne inkább egy kvarcjáték? Nem szoktál a Wan2-ba is írni, te Yonderboi-huszár???

Üdv (te fasz),
Matula

Szeva Matula Bácsi!

Itt Tutajos- írna , ha ott a lápon lett vóna netje nekije ( de nem vót) Mészi vagyok, és gratulációmat szeretném kifejezni (seggnyalás nélkül) a színvonalas sajtóterméketek apropopóján. Szóval gratula, olé-olé, yee és egyebek baszki, mert kimondjátok a frankót, és ezzel Éjfél Kapitány mellett szereztetek egy újabb rajongót magatoknak szegény szerény csóró kissé értelmi fogyatékos és infantilis etc.etc. személyemben. Na most ez vagy feldob benneteket vagy nem, de akkor is csípem a t. szerk. stílusát, és ezúton kívánok nektek további mindenféle jókat! Jóccakát és a hétfejű anyós hét boldog vigyora legyen veletek, na meg a Schwartz!
Mészi

Kedves Mészi!

Ez mégis seggnyalásra sikeredett, de azért köszi szépen. Nézd meg például, hogy most is mit írt a többi hülye olvasó. Te jobb fej vagy náluk. Komolyan. Tuti nem próbáltad még fel soha az anyád nejlonharisnyáját sem. Amikor most a hétvégén felszedsz valakit és kúrod (mert egy ilyen igazi jófejnek biztos mindig összejön), plíz gondolj közben ránk.

Üdv és egyebek baszki,
Matula

Szerbusztok!

Rájöttem: megőrült a világ. Én szeretem a reggeli italt, és nincs pénzem megvenni 260 Ft-ért a nemtoom milyen tejet. A szegények nem kaphatnak semmit? Sok köcsög. Irakban megy a baszás, emberek halnak meg. Miért nem vonulnak ki az amerikaiak a faszba és hadják megrohadni az országot. Én nem szeretem az USA-t de bassza meg mindenki aki szerint jobb a "mohamedán világ". Elegem van. Szar az egész úgy ahogy van. És akkor még nem beszéltem a "brazil csirkéről", vagy az aktuál politikáról. Teli van a világ buzikkal.
köszönettel:
Joseph

Kedves Joseph!

Egyrészt te is azonnal kezdj el blogot írni, mind a stílusod, mint lelki és szellemi adottságaid predesztinálnak erre. A világ egyébként nincsen tele buzikkal, hidd el. Jó, a vidéki koleszok tényleg, de ha egyszer kimozdulnál, találkozhatnál csomó egyéb szexuális beállítottsággal is.
Az "aktuál politika" szemét dolog, de mi van a brazil csirkékkel?

Üdv,
Matula

Valami hasonló stilusban megírtat, most a saját nemzetéről, a zsidókról ,mikor olvashatunk Öntől.
Kezdhetné Ábrahámmal...
Ne csak a befogadó nemzetet gyalázza, próbálkozzon egyszer már a sajátjaival is, a befogadottakkal....
Semmi jót nem kívánok Önnek!
Nagy Sándor

Kedves Nagy Sándor!

Mivel ez már az Ön sokadik nekünk címzett levele, úgy döntöttük, hogy szerzünk önnek egy jó napot, de kérjük nagyon figyeljen:

DÖGÖLJÖN MEG MINDEN ZSIDÓ, LEHETŐLEG MÁMA MÉG!!!!!!!!

Üdv,
Matula

Jajjjjjjjjjj.... Gyerekek! Én is a hetvenes években születtem, de erről a rengeteg balfasz zenekarról csak az idióta alteros (értsd: humán-gimnázium, színi-szakkör, stb.) ismerőseimtől hallottam! Na persze tisztelet a kivételnek, mert büszkén emlékszem életem első Pecsás RICSE koncertjére. Szóval letöltöttem az első három helyezett belinkelt számát, hogy na, nézzük a nagyokosok mivel jöttek elő!
MI AZ ISTEN EZ A SOK SZAR?
1) Bizottság - Kamikazé: mi a fasz van bazdmeg? azzal próbáltak menők lenni, hogy faszságokat hordtak össze-vissza??!! Meg ne próbáljátok belemagyarázni a lehetetlent! Ez szar és kész! Értelmetlen. zeneileg is fos.
2) CPg - Mindenki tetű: A szám címe vonzó és sokat hallottam a CPg-ről, sőt egy két Aurora koncerten is megfordultam, de ez egy élvezhetetlen recsegő nulla! Bazdmeg, ezt még a 6.1-es (sic!) Bang&Olufsen sem tenné hallgathatóbbá. Szemét.
3) Európa Kiadó - Igazi hős - Majd belehaltam, de végighallgattam. a dallam itt legalább helyén van, de idegbajos a gitározás mint a britanny toxikjában! Igazi hős! Mi a faszt kiabálják százszor? semmi különös, de leginkább idegesítő.

lehet, hogy ti nyúltatok nagyon mellé, de a top3 után már nem volt kedvem a többit letölteni. a szövegek a top20-ban királyok, szóval a szarról is tudtok olvashatót írni még úgy is ha soha nem hallottam róluk, de ettől még nem lesz jobb a zene.

konklúzió: ezernyi ilyen szar van, volt és lesz (külföldön is). ál-kultúra, értelmiségi-prolizmus.

Gergely András

Nem vagyok Dzsééémsz, nem vagyok Booond .... Izé, na.

Kedves Gergely András!

Zenei jártasságodat talán semmi sem bizonyítja jobban, mint ez a Bang&Olufsenezés, meg hogy azt hiszed, az Auróra infantilis baromságainak bármi köze van a CPg-hez, minden idők legjobb magyar punkzenekarához.
A legszebb azonban mégis az Európa Kiadó ellen felhozott két érved. Az idegbajos gitározás és ugyanannak a százszor üvöltése a rockzene alapja, az isten szerelmére! Mi vagy te bazmeg, valami protestáns családanya 1957-ből és Texasból, miután először látta Elvist a tévében, és azt hitte, hogy az Antikrisztus? Komolyan testvér, szűklátókörűséged elkeserítő.
Értelmiségi-prolizmus ügyben jövő héten kapsz majd egy levelet Karl Marxtól, azt mondta, legalább tíz napra van szüksége, hogy ezt részletesen kifejthesse neked.

Üdv,
Matula










Matula Magazin © Minden jog fenntartva. 1995-2006 | Megjelenik, amikor megjelenik, kábé kéthetente. | Médiaajánlat | Impresszum